Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Mam chyba przewidzenia.......tyle psow podobnych do siebie:crazyeye: Tylko gdzie jest bajanek?:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 cześć Gosiu mmbbaj napisał(a): w lesie za stadionem WAT-u :p hahaha mój mąż codziennie jeździ przez okolice WATu do pracki... dziś tamtędy jechałam na AWF i jak spojrzałam na tory to sobie o Was właśnie pomyślałam :p Quote
mmbbaj Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej! :multi: Możemy tu czasem zaglądac? gonia, a cóż to za pytanie?:lol: Jasne! Będzie mi bardzo miło! g_o_n_i_a napisał(a):Widze, ze Bajanek to bardzo kochliwy chłopiec. :cool3: A, jak to w tym wieku :evil_lol: Magda_Miki napisał(a): Tylko gdzie jest bajanek?:evil_lol::evil_lol: Magda, jak to? Nie poznajesz? :evil_lol: Jeste z prawej strony tyłem!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Witajcie wszyscy! :multi: Dziś byliśmy na działce 60 km za Warszawą! Pogoda co prawda nie taka o jakiej się marzy, ale i tak było fajnie :lol: Posiedzę sobie... nieee, postoję... jednak się przelecę... fajnie jest! :lol: trochę popilnuję :p Co tam masz w tej kieszeni? :roll: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Potańczyłem z panią :eviltong: co się stało panu? :cool3: wstawaj! goń mnie! Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 hahaha no proszę - tańce, gonitwy - extra :multi: Gosiu - dzionek chyba był baaardzo udany sądząc po zdjeciach? Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 a Pan to nie ma gdzie spać tylko na zimnej ziemi? :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Ale fajnie poszaleć z panem! :multi: Nooo...to zdjęcie pani nie wyszło, ale widać jak wariuję :evil_lol: pomagałem prababci grabić liście :cool1: tak się zmęczyłem, że usnąłem... a potem jeszcze byliśmy w lesie :lol: I cały dzień byłem baaaardzo grzeczny:p , a teraz jestem okropnie śpiąąąąąąący...:sleep2: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no proszę - tańce, gonitwy - extra :multi: Gosiu - dzionek chyba był baaardzo udany sądząc po zdjeciach? Gosiu było bardzo fajnie! Żeby jeszcze ta pogoda :mad: Wszyscy troje jesteśmy padnięci, chyba przez nadmiar powietrza :evil_lol: Ale, ale...co ty robisz o tej porze na dogo???:crazyeye: PIKA napisał(a):a Pan to nie ma gdzie spać tylko na zimnej ziemi? :shake: :evil_lol: Pan chciał rozprostować kości :evil_lol: Bardzo was przepraszam, że ostatnio zaniedbuję wasze galerie, ale jutro nadrabiam :modla: Dziś już nie mam siły :shake: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 mmbbaj napisał(a):Gosiu było bardzo fajnie! Żeby jeszcze ta pogoda :mad: Wszyscy troje jesteśmy padnięci, chyba przez nadmiar powietrza :evil_lol: Ale, ale...co ty robisz o tej porze na dogo???:crazyeye: hihihih siedzę sobie :diabloti: pogoda troszke dziwna dziś była - nawet kilka razy coś pokropiło :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 mmbbaj napisał(a):gonia, a cóż to za pytanie?:lol: Jasne! Będzie mi bardzo miło! Pytałam się wcześniej, ale nie dostałam odpowiedzi - pewnie przez gorączkę świąteczną. ;) Ale cudny konik :loveu: I śpioszek... :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witaj Malgosiu ;) ... mmbbaj napisał(a):tak się zmęczyłem, że usnąłem... Uwielbiam takie foty :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Malgosiu ;) ... Uwielbiam takie foty :loveu: :loveu: :loveu: ... Ja też! :lol: Witaj Piotruś, miło, że wpadasz :multi: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witajcie :multi: U nas dziś znów ładna pogoda :multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witajcie :multi: U nas dziś znów ładna pogoda :multi::multi::multi: U nas też! A nie mogło to być tak wczoraj? :mad: :mad: :mad: PS ewenement jakiś :crazyeye: każda z tych emotek macha kijem w innym czasie! Przynajmniej u mnie :cool3: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 mmbbaj napisał(a):U nas też! A nie mogło to być tak wczoraj? :mad: :mad: :mad: PS ewenement jakiś :crazyeye: każda z tych emotek macha kijem w innym czasie! Przynajmniej u mnie :cool3: u mnie machaja jednocześnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Sabina1 napisał(a):Mije machają wszystkie na raz.:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:moje też Małgosiu , u nas już pada deszcz :cool3: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Sabina1 napisał(a):Mije machają wszystkie na raz.:lol: co Ci macha? :crazyeye: Quote
Sabina1 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Mije, no mije mi machaja . Co się Pika czepiasz :mad: Quote
mmbbaj Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:moje też Małgosiu , u nas już pada deszcz :cool3: Ech! A my się wybieramy na ten długi wekend i dopiero ma być pogorszenie pogody :angryy: Jakiś pech czy cooooo?????????:placz: Quote
KUMPELka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 mmbbaj napisał(a):Ech! A my się wybieramy na ten długi wekend i dopiero ma być pogorszenie pogody :angryy: Jakiś pech czy cooooo?????????:placz: Gosiu, czy mogę się nieśmiało :oops: zapytać gdzie się wybieracie :cool3: Może do nas, na południe, jak w ubiegły sierpień :multi: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='mmbbaj']co się stało panu? :cool3: Pana trzeba reanimować. Może go przydepnę?:diabloti: Quote
KUMPELka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']Pana trzeba reanimować. Może go przydepnę?:diabloti: an3czka - Ty masz trafne spostrzeżenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts