Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PIKA']to może i u mnie umyjesz? :evil_lol::shake:oj PIKA ty niepoprawna jestes :evil_lol:byłam to mnie Ziutki nie wpuściły , to i Małgosia nadaremnie pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak wogóle to Dzień Doberek :multi: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Na dobranoc przypominamy się ;) może coś dostanę?...:cool3: dostałem :evil_lol: i życzymy miłych snów...:lol: Quote
Maga100 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Małgosiu i u ciebie też jestem :hand: :hand: :hand: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Na dobranoc przypominamy się ;) może coś dostanę?...:cool3: Ale słodziutki:p Quote
KUMPELka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Na dobranoc przypominamy się ;) dostałem :evil_lol: O czym tak Gosiu rozmawialiście :cool3: ...chyba Bajanek namawiał Cię na coś dobrego ;) Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Witaj Małgosiu ;) ... mmbbaj napisał(a):i życzymy miłych snów...:lol: Widzę, że Bajan Ozzulcowi popularności pozazdrościł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
KUMPELka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Małgosiu ;) ... Widzę, że Bajan Ozzulcowi popularności pozazdrościł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosia, podobnie jak Ala może przystąpić do tradycyjnego malowania jajec :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 och jej... Bajanek przesmiesznie śpi... rtozbawila mnie ta łapka zwisająca poza łóżko :lol::lol::lol::lol: cześć Małgosiu :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Witam was wszystkich :lol: Tylko, coście z tą wiosną zrobili? :mad: Leń we mnie wstąpił przy takiej pogodzie, a tu święta za pasem :roll: Proszę o słoneczko! :p Maga100 napisał(a):Małgosiu i u ciebie też jestem :hand: Cieszę się Maga :multi: Oby jak najczęściej ;) KUMPELka napisał(a):O czym tak Gosiu rozmawialiście :cool3: ...chyba Bajanek namawiał Cię na coś dobrego ;) A strasznie gadatliwy wczoraj był :evil_lol: Chciał żeby go niuniać i wogóle zajmować się nim :lol: PiotrekJ napisał(a):Witaj Małgosiu ;) ... Widzę, że Bajan Ozzulcowi popularności pozazdrościł :evil_lol: ... No! Aż zębami zgrzytał :lol: Wiesz, u facetów to wrażliwy temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiek napisał(a): och jej... Bajanek przesmiesznie śpi... rtozbawila mnie ta łapka zwisająca poza łóżko :lol: Mnie też :lol: A jak zamykałam aparat Bajan się przebudził, wyciągnął nóżki, skutkiem czego zaczął powoli zjeżdżać w dół aż w końcu kucnął! Wogóle nie wiedział co się dzieje, taki był zaspany :evil_lol: Wgramolił się na łóżko, padł i z miejsca zaczął chrapać :evil_lol: Żałowałam, że nie zdążyłam uchwycić tego aparatem! No, co za głupota! Musiałam wam emotki pokasować! Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 an3czka napisał(a):Ale słodziutki:p Taki jest :loveu::loveu::loveu: Witaj Aniu :lol: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a): Mnie też :lol: A jak zamykałam aparat Bajan się przebudził, wyciągnął nóżki, skutkiem czego zaczął powoli zjeżdżać w dół aż w końcu kucnął! Wogóle nie wiedział co się dzieje, taki był zaspany :evil_lol: Wgramolił się na łóżko, padł i z miejsca zaczął chrapać :evil_lol: Żałowałam, że nie zdążyłam uchwycić tego aparatem! hahahaha no to musiałaś sie nieźle uśmiać z zaspanego Bajanka... oj te psiurki - są takie kochane i zabawne :loveu: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Witajcie ! Nareszcie Małgosiu zapodałaś Bajankowe foteczki. :multi:Śliczne !:loveu: a na tej focie przesłodko wygląda:loveu: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alka napisał(a):Witajcie ! Nareszcie Małgosiu zapodałaś Bajankowe foteczki. :multi:Śliczne !:loveu: a na tej focie przesłodko wygląda:loveu: Dzięki Alusia! Bo on jest taki słodziaczek mój kochany :loveu: A resztkę tego ucha przynosi mi żeby je trzymać, a on będzie sobie ogryzać :evil_lol: Pan go tego nauczył :lol: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Dzięki Alusia! Bo on jest taki słodziaczek mój kochany :loveu: A resztkę tego ucha przynosi mi żeby je trzymać, a on będzie sobie ogryzać :evil_lol: Pan go tego nauczył :lol: spryciarz z Bajanka ! :razz: Ale za to ich kochamy...:loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a): ależ on jest skupiony na "pracy" :loveu: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a): może coś dostanę?...:cool3: alez jest slodzisty na tych zdjeciach :loveu::loveu::loveu: te niewinne, proszace, cudne oczeta:p Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):alez jest slodzisty na tych zdjeciach :loveu::loveu::loveu: te niewinne, proszace, cudne oczeta:p On jest taki słodziasty i w naturze, nawet bardziej niż na zdjęciach bo aparatu nie lubi :evil_lol: A patrzy się tak też jak nie chce jeszcze wracać ze spaceru! Stoi jak osiołek i gałami przewraca :lol: Najbardziej żałuję, że nie możecie posłuchać jak on gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):On jest taki słodziasty i w naturze, nawet bardziej niż na zdjęciach bo aparatu nie lubi :evil_lol: A patrzy się tak też jak nie chce jeszcze wracać ze spaceru! Stoi jak osiołek i gałami przewraca :lol: Najbardziej żałuję, że nie możecie posłuchać jak on gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)Małgosiu nagraj filmik z dźwiękiem ;) a tak wogóle to Dzień doberek :multi: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)Małgosiu nagraj filmik z dźwiękiem ;) a tak wogóle to Dzień doberek :multi: baaaaardzo prosimy :p Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)Małgosiu nagraj filmik z dźwiękiem ;) a tak wogóle to Dzień doberek :multi: Bajan właśnie mówi, że czas na spacerek :lol: Witaj Aluś :multi: Quote
PIKA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Witaj Malgoś :multi: Jak cudnie obrabia uszko :loveu: Quote
Sabina1 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Małgosiu, Twoja strona mi się wreszcie otworzyła:multi: i wpisałam ci się, ale nie wiem, czy zaskoczyło. Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Sabina1 napisał(a):Małgosiu, Twoja strona mi się wreszcie otworzyła:multi: i wpisałam ci się, ale nie wiem, czy zaskoczyło. Sabinko bardzo się cieszę, że wreszcie się udało :lol:, ale wpisu nie ma :angryy: i ja naprawdę nie wiem dlaczego tak się dzieje :diabloti: Już raz było naprawiane i miało być dobrze, a nie jest! Bardzo cię za to przepraszam i za wpis dziękuję, na pewno napisałaś coś miłego i żal mi, że nie mogę przeczytać :placz: Quote
Sabina1 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Są dwa takie obrazy: jeden mam od roku zapisany w kompie (piękny) i drugi jeszcze przybył (taki śliczny Kogut) , no i mnie kuszą, kuszą......aż sie boję o nie zapytać, bo może musiałabym zastawić jakąś nieruchomość :lol: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dzien dobry :) Ladna dzis pogoda, wiec az sie chce isc na spacerek... :) Quote
Recommended Posts