Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']to może i u mnie umyjesz? :evil_lol::shake:oj PIKA ty niepoprawna jestes :evil_lol:byłam to mnie Ziutki nie wpuściły , to i Małgosia nadaremnie pojedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak wogóle to Dzień Doberek :multi:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Witaj Małgosiu ;) ...

Widzę, że Bajan Ozzulcowi popularności pozazdrościł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosia, podobnie jak Ala może przystąpić do tradycyjnego malowania jajec :diabloti:

Posted

Witam was wszystkich :lol:
Tylko, coście z tą wiosną zrobili? :mad: Leń we mnie wstąpił przy takiej pogodzie, a tu święta za pasem :roll: Proszę o słoneczko! :p

Maga100 napisał(a):
Małgosiu i u ciebie też jestem :hand:

Cieszę się Maga :multi: Oby jak najczęściej ;)

KUMPELka napisał(a):
O czym tak Gosiu rozmawialiście :cool3: ...chyba Bajanek namawiał Cię na coś dobrego ;)

A strasznie gadatliwy wczoraj był :evil_lol: Chciał żeby go niuniać i wogóle zajmować się nim :lol:

PiotrekJ napisał(a):
Witaj Małgosiu ;) ...
Widzę, że Bajan Ozzulcowi popularności pozazdrościł :evil_lol: ...

No! Aż zębami zgrzytał :lol: Wiesz, u facetów to wrażliwy temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiek napisał(a):

och jej... Bajanek przesmiesznie śpi... rtozbawila mnie ta łapka zwisająca poza łóżko :lol:

Mnie też :lol: A jak zamykałam aparat Bajan się przebudził, wyciągnął nóżki, skutkiem czego zaczął powoli zjeżdżać w dół aż w końcu kucnął! Wogóle nie wiedział co się dzieje, taki był zaspany :evil_lol: Wgramolił się na łóżko, padł i z miejsca zaczął chrapać :evil_lol: Żałowałam, że nie zdążyłam uchwycić tego aparatem!

No, co za głupota! Musiałam wam emotki pokasować!

Posted

mmbbaj napisał(a):

Mnie też :lol: A jak zamykałam aparat Bajan się przebudził, wyciągnął nóżki, skutkiem czego zaczął powoli zjeżdżać w dół aż w końcu kucnął! Wogóle nie wiedział co się dzieje, taki był zaspany :evil_lol: Wgramolił się na łóżko, padł i z miejsca zaczął chrapać :evil_lol: Żałowałam, że nie zdążyłam uchwycić tego aparatem!
hahahaha no to musiałaś sie nieźle uśmiać z zaspanego Bajanka... oj te psiurki - są takie kochane i zabawne :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie !

Nareszcie Małgosiu zapodałaś Bajankowe foteczki. :multi:Śliczne !:loveu:

a na tej focie przesłodko wygląda:loveu:

Dzięki Alusia! Bo on jest taki słodziaczek mój kochany :loveu: A resztkę tego ucha przynosi mi żeby je trzymać, a on będzie sobie ogryzać :evil_lol: Pan go tego nauczył :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Dzięki Alusia! Bo on jest taki słodziaczek mój kochany :loveu: A resztkę tego ucha przynosi mi żeby je trzymać, a on będzie sobie ogryzać :evil_lol: Pan go tego nauczył :lol:

spryciarz z Bajanka ! :razz: Ale za to ich kochamy...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
alez jest slodzisty na tych zdjeciach :loveu::loveu::loveu: te niewinne, proszace, cudne oczeta:p

On jest taki słodziasty i w naturze, nawet bardziej niż na zdjęciach bo aparatu nie lubi :evil_lol: A patrzy się tak też jak nie chce jeszcze wracać ze spaceru! Stoi jak osiołek i gałami przewraca :lol: Najbardziej żałuję, że nie możecie posłuchać jak on gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
On jest taki słodziasty i w naturze, nawet bardziej niż na zdjęciach bo aparatu nie lubi :evil_lol: A patrzy się tak też jak nie chce jeszcze wracać ze spaceru! Stoi jak osiołek i gałami przewraca :lol: Najbardziej żałuję, że nie możecie posłuchać jak on gada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
;)Małgosiu nagraj filmik z dźwiękiem ;)
a tak wogóle to Dzień doberek :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)Małgosiu nagraj filmik z dźwiękiem ;)
a tak wogóle to Dzień doberek :multi:

Bajan właśnie mówi, że czas na spacerek :lol: Witaj Aluś :multi:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Małgosiu, Twoja strona mi się wreszcie otworzyła:multi: i wpisałam ci się, ale nie wiem, czy zaskoczyło.

Sabinko bardzo się cieszę, że wreszcie się udało :lol:, ale wpisu nie ma :angryy: i ja naprawdę nie wiem dlaczego tak się dzieje :diabloti: Już raz było naprawiane i miało być dobrze, a nie jest! Bardzo cię za to przepraszam i za wpis dziękuję, na pewno napisałaś coś miłego i żal mi, że nie mogę przeczytać :placz:

Posted

Są dwa takie obrazy: jeden mam od roku zapisany w kompie (piękny) i drugi jeszcze przybył (taki śliczny Kogut) , no i mnie kuszą, kuszą......aż sie boję o nie zapytać, bo może musiałabym zastawić jakąś nieruchomość :lol: