mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 :help1:Gosiu!!!!!!!!!!! Jak klikam w ten mały biały, to mi się pokazuje takie cosik Opcje maski warstwy, kolor czerwony, krycie 50% :eek2: co to jest????????? co z tym zrobić?????????:grab: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Widze ze DGManiaków wciągła na dobre grafika, swietna sprawa co nie dziewczyny :cool3: :cool3: a jakie świetne przerobeczki Wam wychodza :multi: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a)::help1:Gosiu!!!!!!!!!!! Jak klikam w ten mały biały, to mi się pokazuje takie cosik Opcje maski warstwy, kolor czerwony, krycie 50% :eek2: co to jest????????? co z tym zrobić?????????:grab: :evil_lol::evil_lol: a po co w to klikasz? Nic z tym nie rób :p Nie klikaj :shake: :lol::lol: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol: a po co w to klikasz? Nic z tym nie rób :p Nie klikaj :shake: :lol::lol: Gosiek napisał(a): 6. zaznaczamy miniaturkę maski warstwy poprzez kliknięcie na nią : i teraz za pomocą zaznaczonego w p.5 pędzla "malujemy obiekt na którym nie chcemy widzieć wcześniej ustawionych efektów :p będzie to wyglądało jakbyśmy malowali na czarno po miniaturce maski warst O to mi chodziło!:lol: A jak klikam w te oczka to co mi z tego, że widzę "obiekt" czyli np. Bajana w normalnym wydaniu jak muszę wrócić do zbrylonego i takiego wycierać? to znowu go nie widzę więc na czym polega to ułatwienie? :cool1: Gosiu, wiesz? ja chyba jakaś tępa jestem :razz: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a u Gosi i Bajanka zaraz bedzie swieto!!!:multi::multi: 200 stronka!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 o rany same imprezki na dogo:multi::multi::multi: :BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: za 200 STRONKE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):a u Gosi i Bajanka zaraz bedzie swieto!!!:multi::multi: 200 stronka!!!:multi::multi::multi::multi: No to stawiam wszystkim!!!!!!!!:lol: :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::popcorn::popcorn::knajpa::pepsi::cunao::BIG: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Za kolejne 200 str Bajanka :multi::multi::multi: :BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):O to mi chodziło!:lol: A jak klikam w te oczka to co mi z tego, że widzę "obiekt" czyli np. Bajana w normalnym wydaniu jak muszę wrócić do zbrylonego i takiego wycierać? to znowu go nie widzę więc na czym polega to ułatwienie? :cool1: Gosiu, wiesz? ja chyba jakaś tępa jestem :razz:aaaa o to chodzi :p No więc tak: klikasz ale tylko raz myszką... te opcje maski warstwy są do niczego niepotrzebne i otwierają się jak klikniesz 2 razy myszką na to białe okienko!!!!! no więc tak - najpierw robisz zbrylenie potem klikasz na "aparacik" i powstaje to białe okienko - klikasz raz na nim zeby je po prostu zaznaczyć... i teraz tak - jeśli chcesz całkowicie odkryć Bajanka spod zbrylenia to pędzel musi mieć czarny kolor :p a jak coś za bardzo wyjedziesz... tak jak np mówiłas na tym zdjątku to pędzel robiszna BIAŁY kolor i malujesz np tło powyżej Bajanka - w ten sposób przywracasz zbrylenie :p Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ojojoj bo bym przegapiła :lol: za 200 STRONKĘ :drinka: :cunao: :drinka: :cunao: :drinka: :cunao: :BIG: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 za kolejne 200 :multi::multi::multi::multi::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):aaaa o to chodzi :p No więc tak: klikasz ale tylko raz myszką... te opcje maski warstwy są do niczego niepotrzebne i otwierają się jak klikniesz 2 razy myszką na to białe okienko!!!!! no więc tak - najpierw robisz zbrylenie potem klikasz na "aparacik" i powstaje to białe okienko - klikasz raz na nim zeby je po prostu zaznaczyć... i teraz tak - jeśli chcesz całkowicie odkryć Bajanka spod zbrylenia to pędzel musi mieć czarny kolor :p a jak coś za bardzo wyjedziesz... tak jak np mówiłas na tym zdjątku to pędzel robiszna BIAŁY kolor i malujesz np tło powyżej Bajanka - w ten sposób przywracasz zbrylenie :p Achaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:lol: Dzięki Gosiu!!! bo ja już jestem :krolik: i......:sleep: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Małgosiu jeszcze nie idz spac, bo zaraz 2000 poscik bedziemy oblewac :drink1::drinka::drink1::drinka::drink1::drinka::cunao::drinka::cunao::drinka::cunao: Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 może ja się załapię jeszcze na 200 stronkę i 2000 pościka :knajpa::knajpa::knajpa::laola::drinking::drinking::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alu napisałaś 2000 posta! :Rose: no to za pościka :sweetCyb::cunao::cunao::drinka::drinka::drink1::drink1::drinking::chlup::chlup::laola::laola::beerchug::beerchug::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a umnie stronka jest 100 :roll: :evil_lol::popcorn::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 no za poscika tez trzeba, a jakze :lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina1 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Za Hubercika i jego Pańcię w kolorowym świecie I za 2000 postów Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale urocze :p Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll: muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam ciągłe wpadki :placz::placz::placz:[/quote Jaka nieudolna próba?:mad: Super!!!:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 czesc i czołem! a ja przegapiłam stronke i poscika :splat: ale dzisiaj nadrabiam :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: miłego dnia :buzi: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ojojojojojjjjjjjj ale mnie tu dawno nie było :oops: tyle się działo to ja tak może w skrócie :knajpa: suuuuuuuuuper foto zabawy :sweetCyb: Quote
Recommended Posts