Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

:help1:Gosiu!!!!!!!!!!! Jak klikam w ten mały biały, to mi się pokazuje takie cosik Opcje maski warstwy, kolor czerwony, krycie 50% :eek2: co to jest????????? co z tym zrobić?????????:grab:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
:help1:Gosiu!!!!!!!!!!! Jak klikam w ten mały biały, to mi się pokazuje takie cosik Opcje maski warstwy, kolor czerwony, krycie 50% :eek2: co to jest????????? co z tym zrobić?????????:grab:
:evil_lol::evil_lol: a po co w to klikasz? Nic z tym nie rób :p
Nie klikaj :shake:

:lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: a po co w to klikasz? Nic z tym nie rób :p
Nie klikaj :shake:

:lol::lol:

Gosiek napisał(a):

6. zaznaczamy miniaturkę maski warstwy poprzez kliknięcie na nią :

i teraz za pomocą zaznaczonego w p.5 pędzla "malujemy obiekt na którym nie chcemy widzieć wcześniej ustawionych efektów :p
będzie to wyglądało jakbyśmy malowali na czarno po miniaturce maski warst

O to mi chodziło!:lol: A jak klikam w te oczka to co mi z tego, że widzę "obiekt" czyli np. Bajana w normalnym wydaniu jak muszę wrócić do zbrylonego i takiego wycierać? to znowu go nie widzę więc na czym polega to ułatwienie? :cool1: Gosiu, wiesz? ja chyba jakaś tępa jestem :razz:

Posted

o rany same imprezki na dogo:multi::multi::multi:
:BIG::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:
za 200 STRONKE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
a u Gosi i Bajanka zaraz bedzie swieto!!!:multi::multi:
200 stronka!!!:multi::multi::multi::multi:

No to stawiam wszystkim!!!!!!!!:lol: :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::popcorn::popcorn::knajpa::pepsi::cunao::BIG:

Posted

mmbbaj napisał(a):
O to mi chodziło!:lol: A jak klikam w te oczka to co mi z tego, że widzę "obiekt" czyli np. Bajana w normalnym wydaniu jak muszę wrócić do zbrylonego i takiego wycierać? to znowu go nie widzę więc na czym polega to ułatwienie? :cool1: Gosiu, wiesz? ja chyba jakaś tępa jestem :razz:
aaaa o to chodzi :p
No więc tak: klikasz ale tylko raz myszką... te opcje maski warstwy są do niczego niepotrzebne i otwierają się jak klikniesz 2 razy myszką na to białe okienko!!!!!
no więc tak - najpierw robisz zbrylenie
potem klikasz na "aparacik" i powstaje to białe okienko - klikasz raz na nim zeby je po prostu zaznaczyć... i teraz tak - jeśli chcesz całkowicie odkryć Bajanka spod zbrylenia to pędzel musi mieć czarny kolor :p a jak coś za bardzo wyjedziesz... tak jak np mówiłas na tym zdjątku

to pędzel robiszna BIAŁY kolor i malujesz np tło powyżej Bajanka - w ten sposób przywracasz zbrylenie :p

Posted

Gosiek napisał(a):
aaaa o to chodzi :p
No więc tak: klikasz ale tylko raz myszką... te opcje maski warstwy są do niczego niepotrzebne i otwierają się jak klikniesz 2 razy myszką na to białe okienko!!!!!
no więc tak - najpierw robisz zbrylenie
potem klikasz na "aparacik" i powstaje to białe okienko - klikasz raz na nim zeby je po prostu zaznaczyć... i teraz tak - jeśli chcesz całkowicie odkryć Bajanka spod zbrylenia to pędzel musi mieć czarny kolor :p a jak coś za bardzo wyjedziesz... tak jak np mówiłas na tym zdjątku

to pędzel robiszna BIAŁY kolor i malujesz np tło powyżej Bajanka - w ten sposób przywracasz zbrylenie :p

Achaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:lol: Dzięki Gosiu!!! bo ja już jestem :krolik: i......:sleep:

Posted

może ja się załapię jeszcze na 200 stronkę i 2000 pościka :knajpa::knajpa::knajpa::laola::drinking::drinking::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao:

Posted

Alu napisałaś 2000 posta! :Rose: no to za pościka :sweetCyb::cunao::cunao::drinka::drinka::drink1::drink1::drinking::chlup::chlup::laola::laola::beerchug::beerchug::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ech...Madziu, właśnie weszłam żeby pokazać moją nieudolną próbę z figurami 3D :roll:

muszę powiedzieć, że się męczę z tą techniką bo przy "wycieraniu" mam
ciągłe wpadki :placz::placz::placz:[/quote
Jaka nieudolna próba?:mad:
Super!!!:multi:

Posted

ojojojojojjjjjjjj ale mnie tu dawno nie było :oops:

tyle się działo

to ja tak może w skrócie :knajpa:

suuuuuuuuuper foto zabawy :sweetCyb: