Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 no proszę a tu Nugat i Bajan pogaduszki urządzaja :razz: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no proszę a tu Nugat i Bajan pogaduszki urządzaja :razz: tak ,i fajnie im to wychodzi :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 dzień dobry Małgosiu Dziś znów z Bajankiem możesz na śnieżku poćwiczyć ;) Napadało conieco i przykryło wszystko co brzydkie :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek']dzień dobry Małgosiu Dziś znów z Bajankiem możesz na śnieżku poćwiczyć ;) Napadało conieco i przykryło wszystko co brzydkie :evil_lol: Witajcie, Gdzie ten śnieg :crazyeye: bo u nas mgła, ciemno i wogóle szaroburo :placz: U nas ostało się już tylko brzydkie ;) Quote
Pysia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 KUMPELka napisał(a):Witajcie, Gdzie ten śnieg :crazyeye: bo u nas mgła, ciemno i wogóle szaroburo :placz: U nas ostało się już tylko brzydkie ;) Własnie ! Gdzie ten nowy snieg ?? Bo u nas jest dużo ale wstretnego brudnego i starego :placz: Na dodatek kazdy spacer kończy sie suszeniem butow.... Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 no jak to gdzie? w Warszawie :eviltong: oj troszke popadało.... ale fajnie ten świeży puszek na gałazkach wygląda..... mimo to... byle do wiosny (a przedwiośnie przecierpimy ;) ) Quote
mmbbaj Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Cześć dziewczyny!!!:lol: Miło, że tu zaglądałyście :buzi::buzi::buzi::buzi:, a ja niestety dopiero teraz :p Quote
Patka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witajcie wieczorowa pora :) Nowy śnieg i to masa jest w Toruniu zapraszamy i -6 idealnie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dziendoberek :buzi: milego dnia zyczymy i smacznych pączków :smile: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Cześć Małgosiu :p Jak tam? Pączusie zamówione? Ja zaraz lecę swoje odebrać i teściowej też muszę do pracki dla pracowników podrzucić..... miłego pączusiowego dzionka :p Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzień doberek !:multi: Małgosia pojawiła się na krótko i ponownie zniknęła. Zajadacie się pączusiami ? ;) Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Alka']Dzień doberek !:multi: Małgosia pojawiła się na krótko i ponownie zniknęła. Zajadacie się pączusiami ? ;) Ja zjadłam cztery:oops: i na szczęście nie mam więcej, bo bym pewnie zjadła:oops: Ale raz w roku to można!:lol: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Daga, Gosiu, Alka, an3czka i wszyscy witajcie Ja za pączkami specjalnie nie przepadam, ale oczywiście tradycyjnie przynajmniej jednego zjem :lol:Życzę wam żebyście się nie przekarmiły i pamiętajcie ile potem trzeba popracować żeby pogubić zbędne kalorieMało mnie na dogo od wczoraj bo jestem trochę zajęta więc wpadam tylko od czasu do czasu, bawcie się dobrze! :multi: Quote
KUMPELka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Daga, Gosiu, Alka, an3czka i wszyscy witajcie Ja za pączkami specjalnie nie przepadam, ale oczywiście tradycyjnie przynajmniej jednego zjem :lol:Życzę wam żebyście się nie przekarmiły i pamiętajcie ile potem trzeba popracować żeby pogubić zbędne kalorie :multi: Witajcie, A ja napisze, że słyszałam o przesądzie, że ile kto pączków zje tyle będzie miał szczęścia w roku...więc na zdrowie dziewczyny :cool3: :laola: A Ty Małgoś nie strasz nas kaloriami bo ...kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='KUMPELka'] A Ty Małgoś nie strasz nas kaloriami bo ...kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3: Magda, tobie to absolutnie nie grozi! :lol: Więc jedz "na zdrowie"!!! Quote
KUMPELka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda, tobie to absolutnie nie grozi! :lol: Więc jedz "na zdrowie"!!! Dziekuję Małgosiu - teraz będę wcinać z czystym sumieniem ;) tym bardziej, że pączki ale przede wszystkim faworki uwielbiam :p No i ile frajdy mam przy przygotowywaniu a szczególnie kiedy trzeba wybić ciasto na faworki - moja Gabi z tego bicia już prawie wykończyła wałek :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 dzien doberek :buzi: wstyd i hanba dla narodu polskiego, pierwszy raz zawitujemy tutaj :eviltong: smaczniastych pączusiów życzymy z gajeczką :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dzien doberek :buzi: wstyd i hanba dla narodu polskiego, pierwszy raz zawitujemy tutaj :eviltong: smaczniastych pączusiów życzymy z gajeczką :buzi: :lol::lol::lol: Madziu, ale mam nadzieję, że nie ostatni? ;) Też pysznych pączusiów życzymy Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmniam zjadłam już 2 pączusie :oops: Ja też! :evil_lol: bo taaaakie dobre mąż przyniósł :eviltong: Quote
Recommended Posts