Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']dzień dobry Małgosiu
Dziś znów z Bajankiem możesz na śnieżku poćwiczyć ;)
Napadało conieco i przykryło wszystko co brzydkie :evil_lol:
Witajcie,
Gdzie ten śnieg :crazyeye: bo u nas mgła, ciemno i wogóle szaroburo :placz:
U nas ostało się już tylko brzydkie ;)

Posted

KUMPELka napisał(a):
Witajcie,
Gdzie ten śnieg :crazyeye: bo u nas mgła, ciemno i wogóle szaroburo :placz:
U nas ostało się już tylko brzydkie ;)

Własnie ! Gdzie ten nowy snieg ?? Bo u nas jest dużo ale wstretnego brudnego i starego :placz: Na dodatek kazdy spacer kończy sie suszeniem butow....

Posted

no jak to gdzie? w Warszawie :eviltong:

oj troszke popadało.... ale fajnie ten świeży puszek na gałazkach wygląda..... mimo to... byle do wiosny (a przedwiośnie przecierpimy ;) )

Posted

Cześć Małgosiu :p

Jak tam? Pączusie zamówione? Ja zaraz lecę swoje odebrać i teściowej też muszę do pracki dla pracowników podrzucić.....

miłego pączusiowego dzionka :p

Posted

[quote name='Alka']Dzień doberek !:multi:

Małgosia pojawiła się na krótko i ponownie zniknęła.

Zajadacie się pączusiami ? ;)
Ja zjadłam cztery:oops: i na szczęście nie mam więcej, bo bym pewnie zjadła:oops:
Ale raz w roku to można!:lol:

Posted

Daga, Gosiu, Alka, an3czka i wszyscy witajcie
Ja za pączkami specjalnie nie przepadam, ale oczywiście tradycyjnie przynajmniej jednego zjem :lol:Życzę wam żebyście się nie przekarmiły i pamiętajcie ile potem trzeba popracować żeby pogubić zbędne kalorieMało mnie na dogo od wczoraj bo jestem trochę zajęta więc wpadam tylko od czasu do czasu, bawcie się dobrze! :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Daga, Gosiu, Alka, an3czka i wszyscy witajcie
Ja za pączkami specjalnie nie przepadam, ale oczywiście tradycyjnie przynajmniej jednego zjem :lol:Życzę wam żebyście się nie przekarmiły i pamiętajcie ile potem trzeba popracować żeby pogubić zbędne kalorie :multi:
Witajcie,
A ja napisze, że słyszałam o przesądzie, że ile kto pączków zje tyle będzie miał szczęścia w roku...więc na zdrowie dziewczyny :cool3: :laola:
A Ty Małgoś nie strasz nas kaloriami bo ...kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3:

Posted

[quote name='KUMPELka']
A Ty Małgoś nie strasz nas kaloriami bo ...kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3:
Magda, tobie to absolutnie nie grozi! :lol: Więc jedz "na zdrowie"!!!

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, tobie to absolutnie nie grozi! :lol: Więc jedz "na zdrowie"!!!
Dziekuję Małgosiu - teraz będę wcinać z czystym sumieniem ;) tym bardziej, że pączki ale przede wszystkim faworki uwielbiam :p
No i ile frajdy mam przy przygotowywaniu a szczególnie kiedy trzeba wybić ciasto na faworki - moja Gabi z tego bicia już prawie wykończyła wałek :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzien doberek :buzi: wstyd i hanba dla narodu polskiego, pierwszy raz zawitujemy tutaj :eviltong:

smaczniastych pączusiów życzymy z gajeczką :buzi:
:lol::lol::lol: Madziu, ale mam nadzieję, że nie ostatni? ;) Też pysznych pączusiów życzymy