Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Oskarku ...mam nadzieję, że poznasz Aksę....we dwójkę to chyba rozniesiecie nawet murawę w promieniu kilku kilometrów...:)

...na zdjęcia czekam nadal cierpliwie :evil_lol:
Oj, roznieśliby dokumentnie:evil_lol: swoją drogą co to jest, że niesprawne psiaki mają taką dziką energię... właśnie wróciłam ze "spaceru" z Aksą i zaraz padnę:mdleje:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

one nam chyba pokazują jak można cieszyć się życiem....mimo wszystko....jak bardzo kochają życie....a nam czasami tak łatwo przychodzi....decyzja o ich odejściu za TM bo one sobie nie poradzą ...ale przecież to jest ich życie...jedno jedyne jakie mają...i dlatego tak się cieszą.....że dano im szansę je przeżyć....

Posted

oto kilka fotek zrobionych w niedzielę. Była krótko bo spieszyłyśmy się do Kraśnika zawieźć Melonka do nowego domu;

Psiurki czekają na gości przy bramie:

zapoznanie z nowym lokatorem:

ostatnie wspólne chwile z Melonem

Posted

asiuniap napisał(a):
Dziewczyny, a u Azorka wszystko w porządku?

Asiu, my nawet nie wchodziłayśmy do środka bo nie miałyśmy czasu. pprzywiozłyśmy 3 szczeniaki z poligonu i Rudą. Urwanie głowy było straszne.
Ale myślę, że nic mu nie jest. Jak będę następnym razem to spradze i zrobię mu zdjęcia

Posted

U Oskarka wszystko dobrze. Jest bardzo rozpuszczony bo na wszystko mu P. Grażynka pozwala:evil_lol: ale jak tu być dla tej mordki :loveu: surowym, no sami powiedźcie jak?

Posted

asiaf1 napisał(a):
U Oskarka wszystko dobrze. Jest bardzo rozpuszczony bo na wszystko mu P. Grażynka pozwala:evil_lol: ale jak tu być dla tej mordki :loveu: surowym, no sami powiedźcie jak?

takie cudo:loveu: po przejsciach to tylko można rozpuścić nie ma innej możliwości :evil_lol:

Posted

Pierwszy raz tu jestem i przeczytałam tylko pierwsza strone, jaka jest teraz sytuacja oskara? Poplakałam sie strasznie jak go zobaczylam! Jest taki sliczny i wesoły przy tym całym cierpieniu!!!

Posted

Oskar przebywa obecnie w hotelu dla zwierząt w Otrębusach koło Warszawy i czeka na kogoś kto go pokocha i zapewni dom do końca jego dni. :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Oskar przebywa obecnie w hotelu dla zwierząt w Otrębusach koło Warszawy i czeka na kogoś kto go pokocha i zapewni dom do końca jego dni. :loveu:

Doddy dzieki za info:) Widzialam juz zdjecia z poprzedniej strony, Oskarek wyglada zabojczo, jest bardzo bardzo piekny!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Gabriella napisał(a):
w przyszłym tygodniu obiecuję kieszonkowe dla Oskarka:lol:
:buzi: dla Oskarka

Dziękujemy Ciociu:loveu: . Ja będę jutro u Oskarka to dostarczę kolejną porcję zdjęć.