Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiaf1']Wydaje mi, że Oskarek jest teraz szczęśliwy.
Jak dobrze...Teraz jest cieplutko, Oskarek będzie miał jeszcze więcej ruchu(a on jest taka wiercipiętka :evil_lol: ), świeżego powietrza i dużo psiego-ludzkiego towarzystwa :lol: (fanie, że ładnie dogaduje się z innymi psiakami - nie licząc oczywiście psa - rezydenta :evil_lol: )

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słoneczko razi mnie po oczach. Ciotka powinna kupić mi okulary takie jakie ma Czarcik:evil_lol:

no,mała nie uciekaj

tak sobie tutaj sam stoję:

uwaga:zły pies

ciociu, już do ciebie pędzę:

Posted

Kiedy odbierałam Bajeczkę z Otrębusów Oskar bronil jak lew pani Grażynki. Czy nadal ma taki temperamencik? Pani Grażynka nazywa go swoim ochroniarzem. I chyba mógłby być ochroniarzem równie zaangażowanym w swoim docelowym domku.

Posted

lewkonia napisał(a):
Kiedy odbierałam Bajeczkę z Otrębusów Oskar bronil jak lew pani Grażynki. Czy nadal ma taki temperamencik? Pani Grażynka nazywa go swoim ochroniarzem. I chyba mógłby być ochroniarzem równie zaangażowanym w swoim docelowym domku.

Tak Oskarek jest typowym psem stróżującym, broni swojego terytorium jak lew:mad::evil_lol:

Posted

Devis&Marta napisał(a):
i on tak szybko na tym wozeczku jezdzi?:lol:

oj żebyś wiedziała. Nie można za nim czasami nadążyć jak sie rozbryka:evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nooo... Oskarku masz pozdrowienia od Aksy- Kraksy!!!! Najwyraźniej trzymałeś bardzo mocno pazurki, kiedy walczyła o życie... :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i też przesyłąmy całuski dla ślicznej Panienki:loveu:

Posted

Rozmawiałam dziś z Grażynką i wyobraźcie sobie Oskarek miał wczoraj wizytę suni na wózeczku.:-o Pani, która pomaga zwierzakom ma sunie ze sparaliżowanymi tylnymi łapkami i zabrała ją wczoraj na grilla do Oskarka.
Oskar był bardzo zainteresowany nową znajomą. Do tej pory nie widział nikogo takiego jak on.
Jego zainteresowanie z minuty na minutę rosło:cool3: , do tego stopnia że uderzył w konkury do panny. Bardzo denerwował się jak sunia nie reagowała na jego amory:evil_lol: .
W końcu już nie wytrzymała i musiała naszego Casanovę pogonić bo nie dawał jej spokoju:diabloti:
Straszny kochniś z tego naszego Oskarka. Jak widać wiosna i do niego przyszła:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

W ogóle jakoś tak wypiękniał chłopak na wiosnę :loveu:

to dzielne stworzenie zasłużyło już na swój cudowny dom - a tu chętnych brak... :-(

Posted

[quote name='Marka']W ogóle jakoś tak wypiękniał chłopak na wiosnę :loveu:

wypiękniał i zrobił się kochliwy:loveu:

Na konto Oskarka wpłynęło 620 PLN zaliczki z Anoła, które od razu przelałam na konto Grażynki (opłata za hotel za maj)

Posted

Oj paskuda z niego straszna:evil_lol:
co do odlezyny to trudno powiedziec czy sa jakies zmiany. Takich widocznych golym okiem to chyba nie ma ale solidne "wietrzenie" odlezyny rozpoczelo sie dopiero ponad miesiac temu a nawet Sterna nie byl w stanie powiedziec jak dlugo bedzie to trwac.

Posted

Oskarek jest bardzo niegrzeczny:evil_lol: wczoraj zostal przylapany na buszowaaniu w koszu na śmieci i zniszczył rabatke z kwiatami:diabloti:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Rozmawiałam dziś z Grażynką i wyobraźcie sobie Oskarek miał wczoraj wizytę suni na wózeczku.:-o Pani, która pomaga zwierzakom ma sunie ze sparaliżowanymi tylnymi łapkami i zabrała ją wczoraj na grilla do Oskarka.
Oskar był bardzo zainteresowany nową znajomą. Do tej pory nie widział nikogo takiego jak on.
Jego zainteresowanie z minuty na minutę rosło:cool3: , do tego stopnia że uderzył w konkury do panny. Bardzo denerwował się jak sunia nie reagowała na jego amory:evil_lol: .
W końcu już nie wytrzymała i musiała naszego Casanovę pogonić bo nie dawał jej spokoju:diabloti:
Straszny kochniś z tego naszego Oskarka. Jak widać wiosna i do niego przyszła:loveu: :loveu: :loveu:

Oskarku, ciekawe co na to Twoja wielbicielka nowofunlandka :evil_lol:

Posted

evita. napisał(a):
Oskarku, ciekawe co na to Twoja wielbicielka nowofunlandka :evil_lol:

Na razie nic o wyskokach Oskarka nie wie:evil_lol: :cool3:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Może zorganizujemy zlot "psów kółkowych"?:evil_lol: bo Aksa zaraz dostanie wehikuł...

ale to by bylo widowisko:crazyeye: ludzie by powypadali z okien i rozbijali samochdy:evil_lol:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Na razie nic o wyskokach Oskarka nie wie:evil_lol: :cool3:

Ale wieści szybko sie rozchodzą :evil_lol: .
Oj cosik czuję, że Oskarek sobie nieźle "nagrabił". Nie dość, że zakochana sunia "zmyje mu głowę" to pewnie i prawko mu zabiorą jak będzie tak szalał swoją bryką :evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Może zorganizujemy zlot "psów kółkowych"?:evil_lol: bo Aksa zaraz dostanie wehikuł...

Ulvhedinn tylko pamiętaj, że Oskar łamie wszystkie sucze serca :evil_lol: . Czy jesteś pewna, że chcesz narazić swoją Aksę na zawód miłosny i nieszczęśliwą miłość :loveu: :evil_lol: