Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
W sumie nazbierało się 2 002,00 PLN:multi: :multi: :multi:

Dziś przyszło na konto 200,00 PLN od Lavinii

Więc na koncie jest już 2 2002,00 PLN

zastanawiam się czy nie założyć Oskarowi jakiejś lokaty bo konto nie jest prawie wogóle oprocentowane? co myślicie

Posted

:lol:

Gabriella napisał(a):
doddy proszę o zdjęcie:lol:

lokata jest super
Oskarek będzie łakomym kąskiem dla kandydatek na dziewczynę , taka kasiora z procentami ;)

he:evil_lol: he :lol: he :evil_lol:

Oskarku przypomnij o sobie

Posted

Gabriella napisał(a):
i co z tą lokatą:razz:

zmienimy ogłoszenie na typu "słodki kawaler do wzięcia, niezależny finansowo, poszukuje kandydatkę z mieszkaniem , ....":lol:

na razie rozglądam się, gdzie jest większe oprocentowanie. Może macie jakieś info?

Posted

Asia, bank BPH ma dość wysoko oprocentowane konto osobiste "super cośtam" czy "sezam cośtam" nie pamiętam, ale wiem, że to chyba najwyższe oprocentowanie ze wszystkich banków. tylko że to nie jest lokata, a zwykłe konto bieżące.

Posted

Millennium ma takie lokaty które sama sobie zakładasz przez internet - niby nie tak dużo ale zawsze możesz też sama ja zerwać co jest bardzo wygodne - niestety tylko 3,5%

Posted

asiaf1 napisał(a):

Asiu czy to nie pomylka?czy to tylko takiego bogacza z mercem z Oskarka robicie?ja wiem ze marketing to podstawa ale jak ukradna Wam Oskarka i zarzadaja okupu to bedzie lipa

Posted

zdjęcie chcę powiesić w przychodni wet.
uważam , że każdy zwróci na nie uwagę , bo jest cudowne. Oskarek pokazał się z naj naj.. lepszej strony.
Tekst pościągam z dogo i dodam łącze .

Posted

Kostek napisał(a):
Asiu czy to nie pomylka?czy to tylko takiego bogacza z mercem z Oskarka robicie?ja wiem ze marketing to podstawa ale jak ukradna Wam Oskarka i zarzadaja okupu to bedzie lipa

O tym nie pomyślałam:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

asiaf1 napisał(a):
Ja po prostu nie mam za bardzo czasu na dłuższe relacje ale się poprawię

Asiu, jak będziesz miała trochę czasu napisz, co u słodziaka. Przyjmujemy tylko dobre informacje ;) :lol:

Posted

[quote name='asiaf1']Dziś przyszło na konto 200,00 PLN od Lavinii

zastanawiam się czy nie założyć Oskarowi jakiejś lokaty bo konto nie jest prawie wogóle oprocentowane? co myślicie

Bardzo dobry pomysł.

W mBanku też maja w miarę dobre oprocentowanie na koncie avista. Najwyższe jest na emax Plus.

Posted

Z dobrych informacji:
1.Oskarek ma bardzo dobre wyniki krwi:multi:
2.Oskarek ma nową bryczkę:multi:
Zdecydowaliśmy się na kupno nowego wózka, ponieważ tamten był już bardzo zajeżdzony. Oprócz tego wprowadziliśmy kilka udogodniń m.in. większe koła. Teraz Oskarek swobodnie może pokonywać schodek na ganku i wjeżdzać do mieszkania bez niczyjej pomocy.
Oskarek jak na prawdziwego faceta przystało od razu podjechał nową furką pod klatkę ze znienawidzonym psem Pani Grazynki, a co niech zazdrości:evil_lol:
Potem poszedł ze Staniem do piekarni i na plac zabaw. Dzieci bardzo ładnie się z nim bawiły. Jakaś kobieta nakrzyczała na Stasia, że jak tak można, takiego psa należałoby uśpić. A Staś jej odpowiedział, że jakby ją uśpili to by jej nie było przyjemnie.Dobrze tak babie:eviltong: :lmaa:
A na zdjęcia nowej furki Oskarka Cioteczki muszą troszkę poczekać

Posted

nowa limuzyna :-o ,no to teraz już będzie wiadomo, że Oskarek przy kasie.
:p
a co do tej baby o imieniu eutanazja , to muszę wyrazić swoje niezadowolenie , że została tak łagodnie potraktowana , to dla baby:mad: żeby już nigdy więcej nie pmyślała w ten sposób o naszym Przystojniaku i o innych zmotoryzowanych

Posted

W związku z tym, że nowy wózek jest trochę cięższy Oskarek dostaje więcej jedzonka z czego jest bardzo zadowolony. On uwielbia sucharki bezcukrowe (to info dla Cioci Gabrielli, żeby uwzględniła to jeżeli będzie kiedyś wysyłać paczuszkę dla niuniusia)