asiaf1 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 To zdjęcie było robione na SGGW i chyba robiła je Doddy więc ja nie go nie mam Quote
asiaf1 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 asiaf1 napisał(a):W sumie nazbierało się 2 002,00 PLN:multi: :multi: :multi: Dziś przyszło na konto 200,00 PLN od Lavinii Więc na koncie jest już 2 2002,00 PLN zastanawiam się czy nie założyć Oskarowi jakiejś lokaty bo konto nie jest prawie wogóle oprocentowane? co myślicie Quote
Gabriella Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 doddy proszę o zdjęcie:lol: lokata jest super Oskarek będzie łakomym kąskiem dla kandydatek na dziewczynę , taka kasiora z procentami ;) Quote
ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :lol: Gabriella napisał(a):doddy proszę o zdjęcie:lol: lokata jest super Oskarek będzie łakomym kąskiem dla kandydatek na dziewczynę , taka kasiora z procentami ;) he:evil_lol: he :lol: he :evil_lol: Oskarku przypomnij o sobie Quote
Gabriella Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 i co z tą lokatą:razz: zmienimy ogłoszenie na typu "słodki kawaler do wzięcia, niezależny finansowo, poszukuje kandydatkę z mieszkaniem , ....":lol: Quote
asiaf1 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Gabriella napisał(a):i co z tą lokatą:razz: zmienimy ogłoszenie na typu "słodki kawaler do wzięcia, niezależny finansowo, poszukuje kandydatkę z mieszkaniem , ....":lol: na razie rozglądam się, gdzie jest większe oprocentowanie. Może macie jakieś info? Quote
lavinia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asia, bank BPH ma dość wysoko oprocentowane konto osobiste "super cośtam" czy "sezam cośtam" nie pamiętam, ale wiem, że to chyba najwyższe oprocentowanie ze wszystkich banków. tylko że to nie jest lokata, a zwykłe konto bieżące. Quote
Aggie Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Millennium ma takie lokaty które sama sobie zakładasz przez internet - niby nie tak dużo ale zawsze możesz też sama ja zerwać co jest bardzo wygodne - niestety tylko 3,5% Quote
Kostek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 asiaf1 napisał(a): Więc na koncie jest już 2 2002,00 PLN Asiu czy to nie pomylka?czy to tylko takiego bogacza z mercem z Oskarka robicie?ja wiem ze marketing to podstawa ale jak ukradna Wam Oskarka i zarzadaja okupu to bedzie lipa Quote
doddy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gabriella ale co z tym zdjeciem? Zdjec w wiekszej rozdzielczosci jak te tu nie mam, bo wykasowalam z komputera. Quote
eurydyka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 fotki niczego sobie:), czy mezowie akceptowali?:) Quote
Gabriella Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zdjęcie chcę powiesić w przychodni wet. uważam , że każdy zwróci na nie uwagę , bo jest cudowne. Oskarek pokazał się z naj naj.. lepszej strony. Tekst pościągam z dogo i dodam łącze . Quote
asiaf1 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kostek napisał(a):Asiu czy to nie pomylka?czy to tylko takiego bogacza z mercem z Oskarka robicie?ja wiem ze marketing to podstawa ale jak ukradna Wam Oskarka i zarzadaja okupu to bedzie lipa O tym nie pomyślałam:evil_lol: Quote
Gabriella Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 co u naszego słodkiego Rudzielca:loveu: Quote
Gabriella Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 czy ktoś ma jakieś wiadomości o Oskarku :-o Quote
asiaf1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Ciociu Gabriello wszystko u Oskarka w porządku. Ja po prostu nie mam za bardzo czasu na dłuższe relacje ale się poprawię całuski:loveu: Quote
Gabriella Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 to tłumaczy tę ciszę ;) Oskarku :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 asiaf1 napisał(a): Ja po prostu nie mam za bardzo czasu na dłuższe relacje ale się poprawię Asiu, jak będziesz miała trochę czasu napisz, co u słodziaka. Przyjmujemy tylko dobre informacje ;) :lol: Quote
Ludek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='asiaf1']Dziś przyszło na konto 200,00 PLN od Lavinii Więc na koncie jest już 2 2002,00 PLN zastanawiam się czy nie założyć Oskarowi jakiejś lokaty bo konto nie jest prawie wogóle oprocentowane? co myślicie Bardzo dobry pomysł. W mBanku też maja w miarę dobre oprocentowanie na koncie avista. Najwyższe jest na emax Plus. Quote
asiaf1 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Z dobrych informacji: 1.Oskarek ma bardzo dobre wyniki krwi:multi: 2.Oskarek ma nową bryczkę:multi: Zdecydowaliśmy się na kupno nowego wózka, ponieważ tamten był już bardzo zajeżdzony. Oprócz tego wprowadziliśmy kilka udogodniń m.in. większe koła. Teraz Oskarek swobodnie może pokonywać schodek na ganku i wjeżdzać do mieszkania bez niczyjej pomocy. Oskarek jak na prawdziwego faceta przystało od razu podjechał nową furką pod klatkę ze znienawidzonym psem Pani Grazynki, a co niech zazdrości:evil_lol: Potem poszedł ze Staniem do piekarni i na plac zabaw. Dzieci bardzo ładnie się z nim bawiły. Jakaś kobieta nakrzyczała na Stasia, że jak tak można, takiego psa należałoby uśpić. A Staś jej odpowiedział, że jakby ją uśpili to by jej nie było przyjemnie.Dobrze tak babie:eviltong: :lmaa: A na zdjęcia nowej furki Oskarka Cioteczki muszą troszkę poczekać Quote
asiaf1 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Stary wózek został oddany do renowacji i będzie do oddania dla jakiegoś potrzebującego psiaka. Quote
Gabriella Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 nowa limuzyna :-o ,no to teraz już będzie wiadomo, że Oskarek przy kasie. :p a co do tej baby o imieniu eutanazja , to muszę wyrazić swoje niezadowolenie , że została tak łagodnie potraktowana , to dla baby:mad: żeby już nigdy więcej nie pmyślała w ten sposób o naszym Przystojniaku i o innych zmotoryzowanych Quote
asiaf1 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Oskarek troche był zmęczony bo dość długo biegał na wózku więc uszka tak mu nie stały jak zwykle Quote
asiaf1 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 W związku z tym, że nowy wózek jest trochę cięższy Oskarek dostaje więcej jedzonka z czego jest bardzo zadowolony. On uwielbia sucharki bezcukrowe (to info dla Cioci Gabrielli, żeby uwzględniła to jeżeli będzie kiedyś wysyłać paczuszkę dla niuniusia) Quote
Recommended Posts