Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eurydyka']asiu, potwierdz prosze czy wplynela juz druga rata od tajemniczego nieznajomego/nieznajomej[/quote]

jeszcze nie, podobno ma wpłynąć dzisiaj.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']...a co u naszego uwodziciela słychać? :)[/quote]

Cioteczki dzięujemy za pamięć.U Oskarka wszystko w porządku. W sobotę będę w odwiedzinach to porobie nowe zdjęcia.

Posted

[quote name='Kathleen']Dzisiaj sobota :Cool!: Będą fotki :Cool!: Już się nie mogę doczekać.[/quote]

Asia nie była w sobotę u Oskarka. Inne psy potrzebowały gwałtownej pomocy, a Oskarowi źle się nie dzieje :razz:

Posted

[B]Moze Bambus, sznaucerek na wozeczku [/B]
[B]juz zza TM ['] pomoze Oskarkowi:[/B]

Pare dni temu pewna osoba zainteresowala sie losem Bambusia na wozeczku...to wynika z postu..niestety za pozno...
Bambus odszedl byl juz niespodziewanie za TM

[B]A tak wrazliwych osob jest bardzo malo.[/B]
Moze udaloby sie porozmawiac, skontaktowac z ta osoba i moglaby pomoc domkiem, czy inaczej Oskarkowi
Wklejam, to co jest w watku Bambusia
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22658&page=10"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22658&page=10[/URL]
cytuje:
"mail przyszedł taki:
" witam, mam pytanie co do opieki jaką trzeba zapenic pieskowi. Tzn ściślejsze informacje co do sprzętu który jest nieodłącznym elementem jego funkcjonowania.
z góry dziękuje i pozdrawiam "

Mail do tej osoby to: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] "

[B]czy ktos moze to szybko przekazac dla Doddy...[/B]
[B]i ona zadecyduje co dalej...[/B]

Posted

Witam, przez te szczeniaki nie maiałam chwili, żeby odwiedzić Oskarka. Napisałam do tej Pani, czekam co mi odpowie.
Dziękuję za pamięć o Niuniusiu.
Jak się trochę ogarnę w pracy to napiszę więcej.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']a fotek nie ma....:mad:[/quote]
Niestety, przez wydarzenia ze szczeniakami (obecnie walczą o życie w lecznicy) nie jestem w stanie podjechać na razie do Oskarka.

Posted

[quote name='asiaf1']Wpłynęło [SIZE=4][COLOR=red]50,00 PLN od Devisa &Marty?[/COLOR][/SIZE] (proszę o potwierdzenie):multi:

Razem [SIZE=4][COLOR=red]1400,00 PLN[/COLOR][/SIZE][/quote]

Dziś na konto wpłynęło [B][SIZE=3][COLOR=red]500,00[/COLOR][/SIZE][/B] PLN z zaległych pieniążków od Lavinii.
Oprócz tego wpłynęła zaliczka [SIZE=3][COLOR=red][B]900,00[/B][/COLOR][/SIZE] PLN z Fundacji pod Aniołem.

Razem:[B][SIZE=4][COLOR=red]2 800,00[/COLOR][/SIZE][/B] PLN

Wydatki:
[COLOR=red]248,00[/COLOR] - karma Royala
[COLOR=red]600,00[/COLOR]- opłata za hotel za VI

Stan bieżący konta: [SIZE=5][COLOR=red][B]1 952,00[/B][/COLOR][/SIZE] PLN

[B][SIZE=3]Dziękujemy Cioci Gabrielli za paczuszkę z przysmaczkami. Mam nadzieję, że niedługo dotrze do adresata:cool3: [/SIZE][/B]

Posted

No, jak mus to mus. I ja poczekam na fotki.
Ale wiedz Asiu, że tutaj jest wiele takich osób, które czekeją na foteczki Oskarka (to na wypadek, gdyby długo cisza była i uznałabyś, że nikt foteczek już nie chce).

Posted

Ja dziś miałam okazję zobaczyć Oskarka na żywo. Będzie kolo niego mieszkał chwilkę Maciek - jamnik
Oskarek jest bardzo fajnym psiakiem, nie zna mnie, a podszedł :crazyeye: się przywitać. Doslownie podszedł :) wystawil nochalka do podrapania, obniuchal mnie i polożyl sie czekając na drapanko ;)
Zdjęc nie ma, bo wszystko w pośpiechu, a w dodatku Maciek był bardzo przestraszony...

Oskarek fajny jest :)

Posted

[quote name='evita.']Ulvhedinn tylko pamiętaj, że Oskar łamie wszystkie sucze serca :evil_lol: . Czy jesteś pewna, że chcesz narazić swoją Aksę na zawód miłosny i nieszczęśliwą miłość :loveu: :evil_lol:[/quote]
Myślę, że nie byłoby źle- wiecie: wiosna (teoretyczna), miłość itp... Jestem ciekawa jak by się bawili:cool3:

Będę niedyskretna- Oskarek hmmm... zachował męską sprawność?:razz: Pytam , bo chciałabym wiedzieć jaki jest jego stan po wypadku i stopień porażenia...

Posted

[quote name='ulvhedinn']Myślę, że nie byłoby źle- wiecie: wiosna (teoretyczna), miłość itp... Jestem ciekawa jak by się bawili:cool3:

Będę niedyskretna- Oskarek hmmm... zachował męską sprawność?:razz: Pytam , bo chciałabym wiedzieć jaki jest jego stan po wypadku i stopień porażenia...[/quote]

Oj zachował, zachował. Bardzo się denerwuje,że wózeczek przeszkadza mu w działaniu:evil_lol:

Posted

[quote name='Kathleen']No, jak mus to mus. I ja poczekam na fotki.
Ale wiedz Asiu, że tutaj jest wiele takich osób, które czekeją na foteczki Oskarka (to na wypadek, gdyby długo cisza była i uznałabyś, że nikt foteczek już nie chce).[/quote]
dziękuję bardzo za miłe słowa. Tak jak pisałam wcześniej zarobiona jestem ze szczeniorami ale może już w ten weekend zajadę w odwiedziny. wtedy na pewno podzielę sie nowymi informacjami o naszym chłopczyku.

Posted

Oskarku ...mam nadzieję, że poznasz Aksę....we dwójkę to chyba rozniesiecie nawet murawę w promieniu kilku kilometrów...:)

...na zdjęcia czekam nadal [SIZE=1]cierpliwie :evil_lol: [/SIZE]