eurydyka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 asiu, potwierdz prosze czy wplynela juz druga rata od tajemniczego nieznajomego/nieznajomej Quote
asiaf1 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='eurydyka']asiu, potwierdz prosze czy wplynela juz druga rata od tajemniczego nieznajomego/nieznajomej[/quote] jeszcze nie, podobno ma wpłynąć dzisiaj. Quote
asiaf1 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Aga_Mazury']...a co u naszego uwodziciela słychać? :)[/quote] Cioteczki dzięujemy za pamięć.U Oskarka wszystko w porządku. W sobotę będę w odwiedzinach to porobie nowe zdjęcia. Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Koniecznie.....taka historia jak Oscara uczy, że na wóżku pies bywa równie szczęśliwy....i łobuziarski :) Superowy jest psiak z niego... Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 już sie niecirpliwię...dobrze, że sobota już jutro :) ..... Quote
Kathleen Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dzisiaj sobota :Cool!: Będą fotki :Cool!: Już się nie mogę doczekać. Quote
asiuniap Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Kathleen']Dzisiaj sobota :Cool!: Będą fotki :Cool!: Już się nie mogę doczekać.[/quote] Asia nie była w sobotę u Oskarka. Inne psy potrzebowały gwałtownej pomocy, a Oskarowi źle się nie dzieje :razz: Quote
pixie Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [B]Moze Bambus, sznaucerek na wozeczku [/B] [B]juz zza TM ['] pomoze Oskarkowi:[/B] Pare dni temu pewna osoba zainteresowala sie losem Bambusia na wozeczku...to wynika z postu..niestety za pozno... Bambus odszedl byl juz niespodziewanie za TM [B]A tak wrazliwych osob jest bardzo malo.[/B] Moze udaloby sie porozmawiac, skontaktowac z ta osoba i moglaby pomoc domkiem, czy inaczej Oskarkowi Wklejam, to co jest w watku Bambusia [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22658&page=10"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22658&page=10[/URL] cytuje: "mail przyszedł taki: " witam, mam pytanie co do opieki jaką trzeba zapenic pieskowi. Tzn ściślejsze informacje co do sprzętu który jest nieodłącznym elementem jego funkcjonowania. z góry dziękuje i pozdrawiam " Mail do tej osoby to: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] " [B]czy ktos moze to szybko przekazac dla Doddy...[/B] [B]i ona zadecyduje co dalej...[/B] Quote
asiaf1 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Witam, przez te szczeniaki nie maiałam chwili, żeby odwiedzić Oskarka. Napisałam do tej Pani, czekam co mi odpowie. Dziękuję za pamięć o Niuniusiu. Jak się trochę ogarnę w pracy to napiszę więcej. Quote
asiaf1 Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Pani odpisała na mojego maila, niestety na razie nie może wziąć żadnego pieska. Quote
asiaf1 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Aga_Mazury']a fotek nie ma....:mad:[/quote] Niestety, przez wydarzenia ze szczeniakami (obecnie walczą o życie w lecznicy) nie jestem w stanie podjechać na razie do Oskarka. Quote
asiaf1 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='asiaf1']Wpłynęło [SIZE=4][COLOR=red]50,00 PLN od Devisa &Marty?[/COLOR][/SIZE] (proszę o potwierdzenie):multi: Razem [SIZE=4][COLOR=red]1400,00 PLN[/COLOR][/SIZE][/quote] Dziś na konto wpłynęło [B][SIZE=3][COLOR=red]500,00[/COLOR][/SIZE][/B] PLN z zaległych pieniążków od Lavinii. Oprócz tego wpłynęła zaliczka [SIZE=3][COLOR=red][B]900,00[/B][/COLOR][/SIZE] PLN z Fundacji pod Aniołem. Razem:[B][SIZE=4][COLOR=red]2 800,00[/COLOR][/SIZE][/B] PLN Wydatki: [COLOR=red]248,00[/COLOR] - karma Royala [COLOR=red]600,00[/COLOR]- opłata za hotel za VI Stan bieżący konta: [SIZE=5][COLOR=red][B]1 952,00[/B][/COLOR][/SIZE] PLN [B][SIZE=3]Dziękujemy Cioci Gabrielli za paczuszkę z przysmaczkami. Mam nadzieję, że niedługo dotrze do adresata:cool3: [/SIZE][/B] Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Oscarku....widzisz ile człowieków o Ciebie dba.....:) asia..no dobraaaa...poczekam jeszcze ;) zajmij się maluchami skoro jest alarmowo :) pozdrawiam i cierpliwie czekam Quote
Kathleen Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No, jak mus to mus. I ja poczekam na fotki. Ale wiedz Asiu, że tutaj jest wiele takich osób, które czekeją na foteczki Oskarka (to na wypadek, gdyby długo cisza była i uznałabyś, że nikt foteczek już nie chce). Quote
tajdzi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ja dziś miałam okazję zobaczyć Oskarka na żywo. Będzie kolo niego mieszkał chwilkę Maciek - jamnik Oskarek jest bardzo fajnym psiakiem, nie zna mnie, a podszedł :crazyeye: się przywitać. Doslownie podszedł :) wystawil nochalka do podrapania, obniuchal mnie i polożyl sie czekając na drapanko ;) Zdjęc nie ma, bo wszystko w pośpiechu, a w dodatku Maciek był bardzo przestraszony... Oskarek fajny jest :) Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='evita.']Ulvhedinn tylko pamiętaj, że Oskar łamie wszystkie sucze serca :evil_lol: . Czy jesteś pewna, że chcesz narazić swoją Aksę na zawód miłosny i nieszczęśliwą miłość :loveu: :evil_lol:[/quote] Myślę, że nie byłoby źle- wiecie: wiosna (teoretyczna), miłość itp... Jestem ciekawa jak by się bawili:cool3: Będę niedyskretna- Oskarek hmmm... zachował męską sprawność?:razz: Pytam , bo chciałabym wiedzieć jaki jest jego stan po wypadku i stopień porażenia... Quote
asiaf1 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='ulvhedinn']Myślę, że nie byłoby źle- wiecie: wiosna (teoretyczna), miłość itp... Jestem ciekawa jak by się bawili:cool3: Będę niedyskretna- Oskarek hmmm... zachował męską sprawność?:razz: Pytam , bo chciałabym wiedzieć jaki jest jego stan po wypadku i stopień porażenia...[/quote] Oj zachował, zachował. Bardzo się denerwuje,że wózeczek przeszkadza mu w działaniu:evil_lol: Quote
asiaf1 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Kathleen']No, jak mus to mus. I ja poczekam na fotki. Ale wiedz Asiu, że tutaj jest wiele takich osób, które czekeją na foteczki Oskarka (to na wypadek, gdyby długo cisza była i uznałabyś, że nikt foteczek już nie chce).[/quote] dziękuję bardzo za miłe słowa. Tak jak pisałam wcześniej zarobiona jestem ze szczeniorami ale może już w ten weekend zajadę w odwiedziny. wtedy na pewno podzielę sie nowymi informacjami o naszym chłopczyku. Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Oskarku ...mam nadzieję, że poznasz Aksę....we dwójkę to chyba rozniesiecie nawet murawę w promieniu kilku kilometrów...:) ...na zdjęcia czekam nadal [SIZE=1]cierpliwie :evil_lol: [/SIZE] Quote
Recommended Posts