Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='KingaW']Lara, a może Śliniaka na Tatarkiewicza dać póki co? Z wczorajszej wypowiedzi weta wynikało, że 2 chorasy będą pewnei do wypisania z SGGW na koniec tego tygodnia (oby, oby!!!). Wiec moze jakoś damy rade to wszystko pociągnąć.Czy chłopaki Rudy i Czarny mają wątki własne?A właściwie tylko Czarny potrzebuje!!! Załóżcie! PLS!I czy ktoś ma namiar na babeczkę, która brała Rottka ze Schronu? Podobno deklarowała chęć zabrania Czarnego na tymczas.[/quote] ja mam, wysylam Ci PW z kontaktem do Pani Joasi :p Quote
Magdarynka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Lara']Pliz, zdjecia i opis na maila, bo ja psiaka nie znam :shake:[/quote] [URL="http://www.allegro.pl/item108735058_kundelek_maly_mlodziutki_kolargol_na_kolanko.html"]http://www.allegro.pl/item108735058_kundelek_maly_mlodziutki_kolargol_na_kolanko.html[/URL] Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Witokret']I jeszcze mamy w Wawie Toffika, KLUSIA !!! Pyzę i Myszkę - o Kosmatku nie wspomnę :shake: O tych chorutkach na SGGW też nie pisnę nawet... szczeniaki Misi i Mimi jeszcze za małe - im szybciej wszystkie psiaki pójdą do domków docelowych, tym szybciej będziemy mogły wyciągać kolejne bidy ! PS dobijam się na Gagarina coby zarezerwować miejsce dla Śliniaka...[/quote] Mamy Toffika, Klusia - Leona, Pyze (ma dzis spotkanie, moze wypali), Kosmatka, Fraszke... Wszystkie te psiaki zostana przeslane wraz z opisami w 1szej kolejnosci, domki tymczasowe trzeba zwalniac i dla kolejnych szykowac. Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Witokret']Halo halo mamy zaklepane miejsce na Gagarina dla Śliniaka !!!! Lara zabieraj go - będzie jeszcze z tydzień na znalezienie mu miejscówki !!! :lol:[/quote] Extra! w piatek okolo poludnia Sliniaczek jest na Gagarina - dzwonie do pracownika aby nikomu psiny nie wydawal... :multi: Ale sie ciesze!!! :loveu: Quote
Magdarynka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Laro, czy w związku z taka ilością psiaków, które zabierasz, będę Ci potrzebna, czy niekoniecznie, bo np już się do samochodu nie zmieszczę? :) Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Magdarynka']Laro, czy w związku z taka ilością psiaków, które zabierasz, będę Ci potrzebna, czy niekoniecznie, bo np już się do samochodu nie zmieszczę? :)[/quote] HA!!!!! Co za pytanie!!!!! Magdarynka jestes SKARB!!! Jasne, ze jesli tylko mozesz to prosze o pomoc! :loveu: Napisze Ci na PW telefon to prosze dzwonmy sie, chce jechac okolo 9 rano w piatek. "Sliniaczek" ma sie lepiej (slowa pracownika), biega po placu... zaklepany. Dzieki Wszystkim za zdjecia i typy, bede dzis wieczorem rozsylac. [U]Felus[/U] - domki wygladaja na dobre, badzmy dobrej mysli :loveu: Osobiscie bede sprawdzac... ale sprobowac trzeba, bo jak wiesz, nie ma gorszego miejsca od tego gdzie psy sa teraz... :-( [B][COLOR=red]Spotkanie!!!!![/COLOR][/B] piatek, wieczorem??? (chiba jest mecz wtedy polska - cos :evil_lol: ) przy piwku mozna robic burze mozgow :eviltong: [B]jayo[/B] - u Ciebie fajnie bo duzo miejsca (no i blisko mnie ;) ) ale jak ludziska tam dojada... :-( Quote
Magdarynka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nie mam już Fifci, więc mogę jechać :) Zaraz naskrobię Ci mój numer na pw, Twój mam nawet na aukcjach :) Quote
Fela Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Uprasza się serdecznie o rozpatrzenie innego, alternatywnego terminu spotkania. Tak jak pisałysmy wcześniej, ani esperanzie, ani mnie nie pasuje piątek. Ale nikt nas nie słucha, buuuu.... :-( Jewli byłoby ww innym terminie, mogłabym zabrać samochodem spood Galerii Mokotów ze 3 osoby (albo 4 niedużych ropzmiarów) do Jayo. I Gajowa, i Lara miałyby blisko. Quote
Osiolek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja jeszcze nudze o Sliniaku - fajnie ze go wezmiecie w piatek, mysle ze weterynarz niezbedny, troche pogrzebalam w roznych ksiazkach i wyszlo mi ze moga to byc, oprocz chorob nerek, choroby krwi (np bialaczka) albo hormonalne (np. cukrzyca) (daja te same objawy), wet napewno musi zrobic dokladne badania :-( Quote
ronja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Witokret']Halo halo mamy zaklepane miejsce na Gagarina dla Śliniaka !!!! Lara zabieraj go - będzie jeszcze z tydzień na znalezienie mu miejscówki !!! :lol:[/quote] o rany jak się cieszę:loveu: Quote
ronja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 co ro rudego, to już wczoraj miał podany interferon. sistra Agaty dzwoniła tam pożnym wieczorem i na razie ok. wczoraj zebrało się konsylium i mieli debatować właśnie nad czarnym i rudym. siostra agaty była też wieczorem i nie chcieli jej wpuścić, tylko go przyprowadzili i zza szyby go widziała. dziś nie widziałam sie z agatą, bo jest na zwolnieniu, ale przez tel mówiła mi, ze gotuje właśnie jedzonko dla psów, wiec albo ona albo siostra zawiozą je dziś. Quote
Osiolek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 To bardzo fajnie!!! Bo najwieksza nadzieja w tym ze same zwalcza infekcje!!!! A ten interferon - jak czesto ma dostawac? Quote
Osiolek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Bidulek.... Ale miejmy nadzieje ze pomoze :-)..... Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Fela']Uprasza się serdecznie o rozpatrzenie innego, alternatywnego terminu spotkania. Tak jak pisałysmy wcześniej, ani esperanzie, ani mnie nie pasuje piątek. Ale nikt nas nie słucha, buuuu.... :-( Jewli byłoby ww innym terminie, mogłabym zabrać samochodem spood Galerii Mokotów ze 3 osoby (albo 4 niedużych ropzmiarów) do Jayo. I Gajowa, i Lara miałyby blisko.[/quote] Oki, to nastepny termin: [COLOR=red][B]poniedzialek, godzina 20.00 u Jayo / AskaK[/B]? Czy wiekszosc moze?[/COLOR] Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Legion23']to czwartek zły? sobota zła?[/quote] kurcze, no dla mnie tak, a na zebraniu chce byc :oops: Quote
Legion23 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 dla mnie w sumie czwartek najlepszy, potem mogą mnie dopsić, i będę mniej wolny, tzn. albo wezmę mini psinę ze sobą na zebranie, albo będę musiał wracać ją wyprowadzić. jak robicie ze swoimi psami? aha, pewnie macie rodziny... no tak. miejsce: wolę u [B]AśkiK[/B], ewentualnie gdzieś indziej blisko :) Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ok, [COLOR=red]KOMU PASI CZWARTEK[/COLOR], jutro? (ja bede kabinowac... trudno, najwyzej wpadne na final ;) ) Quote
Fela Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Poniedziałek jak dla mnie ok. Czwartek (czyli już jutro) też, sobota raczej nie :-( Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [B]Felcia[/B] - nie znikaj - napisz mi prosze czy jeszcze jakies szczeniaki po Mimi albo po "czarnej suni" sa wolne? Ja wiem, ze Ty masz takie info w 1 palcu :oops: Plizzz... bo rozsylam ludziom "oferty", wlasnie dzwonila pani z 5 domkiem... :multi: To [COLOR=red]JUTRO[/COLOR]? alo, alo!!! Quote
Legion23 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 właśnie się okazało w innym wątku, że będę dopsiony dopiero w przyszłym tygodniu, więc na razie mogę każdego dnia :) Quote
Witokret Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Halo halo kolezanko Laro :mad: a moze od razu umowmy sie na 24...??? postraszymy sie nawzajem :evil_lol: Quote
Lara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Witokret']Halo halo kolezanko Laro :mad: a moze od razu umowmy sie na 24...??? postraszymy sie nawzajem :evil_lol:[/quote] no cholela jasna!!! w zyciu sie nie umowimy :stormy-sad: ;) to moze z rana na kawe, he? :cool3: Quote
Fela Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Laro, nie znikam, muszę czasem swojego Rudolfika wysikać :) Otóż z dzieci Misi, czyli czarnej suni (jest ich parka) dziewczynka - Aga - zarezerwowana. Natomiast chłopak Agent czeka na swój domek. Są zdrowe, odkarmione, wychuchane i wesołe. Do odebrania w połowie lipca, do oglądania i pokochania w Otrębusach u Grażynki natychmiast :loveu: Maleństwa Mimi są u Wandy :loveu: :loveu: :loveu: w Siedlcach, troszkę młodsze, dziewczynka i dwóch wspaniałych chłopców. Żadne nie ma jeszcze zaklepanego domku. Wszystkie będą raczej małe i raczej kudłate, choć na pewno nie wie nikt... Quote
Recommended Posts