Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wiadomo jak Winie reaguje na koty i czy jest wysterylizowana i czy mogę prosić też o jakies króciutkie aktualne info o suni. Szkoda żeby Wini tkwiła całe życie w schronisku. Ona mimo swej choroby też ma prawo do szczęścia i swojego domku.

Posted

Dopiero trafiłam na ten watek, przepraszam, jeśli powtórze czyjeś slowa, ale padaczka to naprawde nie jest żaden problem. Moja sunia też cierpi na padaczkę, dowiedziałam się o tym dopiero jak dostała ataku, w schronisku tego chyba nie zauwarzono.. Teraz zarzywamy lekarstwa (fakt, trzeba pamiętac, bo pies może dostac ataku z odstawienia..ale można isę przyzwyczaić, to już taki nasz rytuał:-)) i jest wszystko ok. Czasem, gdy dzieje się coś, co sprawia, że Grafia się denerwuje, to występują mimo leków słabe ataki, ale naprawde, z tym można normalnie funkcjonować!!
Trzymam kciuki za Wini!

Posted

konisia napisał(a):
Właśnie, chyba najważniejsze odwiedziny. Czy ktoś z Wini regularnie wychodzi na spacerki?

Wini :loveu: w schronisku regularnie 3 razy dziennie wychodzi na spacery
/ na wybiegach / ze swoimi towarzyszani z boksu ............. co do spacerów w towarzystwie ludzi to juz tylko czasami jak są wolontariusze czyli najczęsciej w soboty

hopaj Winusia :multi: