tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Winiusiu kochana do góry, tak mi ciebie szkoda Quote
tania Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No ja nie wiem dlaczego dzisiaj nikt nie zajrzał do Wini? Quote
ewatr Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 juz sie poprawiamy :loveu: Wini hop :multi: Quote
tania Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak Wini ma iść do domku, skoro nikt jej nie odwiedza? Quote
evita. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czy wiadomo jak Winie reaguje na koty i czy jest wysterylizowana i czy mogę prosić też o jakies króciutkie aktualne info o suni. Szkoda żeby Wini tkwiła całe życie w schronisku. Ona mimo swej choroby też ma prawo do szczęścia i swojego domku. Quote
konisia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czekamy na info o obecnej sytuacji suni. Quote
AleksandraJ Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Wini Wini hop hop do góry! info o Wini koniecznie potrzebne! Quote
Asieq Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dopiero trafiłam na ten watek, przepraszam, jeśli powtórze czyjeś slowa, ale padaczka to naprawde nie jest żaden problem. Moja sunia też cierpi na padaczkę, dowiedziałam się o tym dopiero jak dostała ataku, w schronisku tego chyba nie zauwarzono.. Teraz zarzywamy lekarstwa (fakt, trzeba pamiętac, bo pies może dostac ataku z odstawienia..ale można isę przyzwyczaić, to już taki nasz rytuał:-)) i jest wszystko ok. Czasem, gdy dzieje się coś, co sprawia, że Grafia się denerwuje, to występują mimo leków słabe ataki, ale naprawde, z tym można normalnie funkcjonować!! Trzymam kciuki za Wini! Quote
konisia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wini sunia z padaczką, która nie przeszkadza - szuka domu! Quote
konisia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Właśnie, chyba najważniejsze odwiedziny. Czy ktoś z Wini regularnie wychodzi na spacerki? Quote
ewatr Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 konisia napisał(a):Właśnie, chyba najważniejsze odwiedziny. Czy ktoś z Wini regularnie wychodzi na spacerki? Wini :loveu: w schronisku regularnie 3 razy dziennie wychodzi na spacery / na wybiegach / ze swoimi towarzyszani z boksu ............. co do spacerów w towarzystwie ludzi to juz tylko czasami jak są wolontariusze czyli najczęsciej w soboty hopaj Winusia :multi: Quote
Recommended Posts