tania Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Co możemy zrobić dla Wini? Cztałam na dogo o wyżełku z padaczką, który trafił do schroniska dla koni i ma się dobrze..... Quote
konisia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Hopaj maleńka...Dlaczego ludzie się boją:shake: ? Quote
tania Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Odwiedzajcie Wini, proszęęęęę...A czy ktoś wie co u niej słychać? Quote
ewatr Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 tania napisał(a):wini nie ma fanów, więc sama podniosę Tania :loveu: jak bedziesz twarda to może i inni ludzie sie zainteresuja sunią ona nadal prowadzi zwyczajne schroniskowe życie od spacerku do spacerku -od jedzenia do jedzenia - ani żle , ani dobrze ...............zadnego swojego człowieka nawet jak przyjdą to na chwile i odchodzą ............ a Wini nigdy tego swojego nie miała i marzy :oops: jak to będzie Quote
konisia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ewatr nie pisz tak...bo mi się bardzo smutno robi i źle, że nic nie mogę zrobić:shake: :-( Quote
AleksandraJ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Tylko podnieść mogę!!!! Winiusiu "Kiedyś się znajdzie...znajdzie się.." Quote
tania Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ewatr napisał(a):Tania :loveu: jak bedziesz twarda to może i inni ludzie sie zainteresuja sunią ona nadal prowadzi zwyczajne schroniskowe życie od spacerku do spacerku -od jedzenia do jedzenia - ani żle , ani dobrze ...............zadnego swojego człowieka nawet jak przyjdą to na chwile i odchodzą ............ a Wini nigdy tego swojego nie miała i marzy :oops: jak to będzie A właśnie że będę twarda i Wini codziennie będę podnosić:loveu: sunia potrzebuje kochanego domku.. Quote
tania Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no dobra na koniec dnia podnoszę Wini..kto się przyłączy? Quote
tania Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja też podnoszę dzisiaj trochę późno,ale tyle roboty, Wini kochaniutka:loveu: :loveu: Quote
matinestka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wini Morduszko hopsala !!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
konisia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wini do góry...Czy Winiuszka jest na allegro? Quote
Recommended Posts