g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Hmmm... A moze jakas nowa sesja też przydałaby się Wini?? Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hmmm... A moze jakas nowa sesja też przydałaby się Wini?? mówisz i masz :evil_lol: trzeba bedzie wszystkie psiaki z watków na nowo pofotografować bo sa tego warte :loveu: tylko sukcesywnie a ja musze pomyslec o aparacie foto zeby Guni :loveu:głowy nie zawracać ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Ewa, tylko wiesz, ze ja bez Ciebie to niebardzo... Moze udałoby się poprosić w tygodniu na wybieg o Wini i Piracika? Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewatr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ewa, tylko wiesz, ze ja bez Ciebie to niebardzo... Moze udałoby się poprosić w tygodniu na wybieg o Wini i Piracika? musimy sie umówic :lol: na nowa sesje blizej soboty :cool3: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Jak dla kogo sobota... :( Hop!!!! a co ? jakies obowiazki ...........:shake: inne poza pieskami :cool3: no no :nono: Quote
Czarodziejka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Do góry maleńka, widzę, że co niektóre ciotki zedrą sobie pazurki o klawiaturę podnosząc cię na pierwszą! :) Quote
ewatr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Czarodziejka napisał(a):Do góry maleńka, widzę, że co niektóre ciotki zedrą sobie pazurki o klawiaturę podnosząc cię na pierwszą! :) a co !!!!!! jak trzeba to trzeba i paznokcie poswiecic dla dobra sprawy :eviltong: zeby to tylko jeszcze cos dało :oops: Quote
ewatr Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 nigdy jeszcze nie miałam domu :-( nawet nie wiem jak to jest miec własne posłanie i własnego człowieka :shake: Quote
ewatr Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi: i co nie ma dla mnie szansy :shake: Quote
tania Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 do góry,do góry;) , suczka musi zneleźć dobry domek, gdzie będzie się czuła bezpiecznie Quote
Recommended Posts