akucha Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Choroba, to nie przeszkoda. Wazne, żeby bywać. Wskakuj na pierwsza stronę:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Anielica, jezeli to tylko możliwe... :modla: Quote
akucha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zmykaj na górę, ciocia g o n i a ma dzisiaj dobry dzień - może dla ciebie też będzie szczęsliwy :lol: :lol: :lol: Quote
Kori Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jejku, przeciez ona jest śliczna :loveu: Cudowna. Do góry. MOzecie mi wytłumaczyc (bo akurat do tego wątku to sie nadaje) jak sie objawia padaczka u psów? MOż ektoś czyta ten temacik, i kocha Wini, ale sie boi? Opowiedzcie jak to wygląda, co daja leki ? :oops: Bo ja ciemna jestem :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 [quote name='Kori']Jejku, przeciez ona jest śliczna :loveu: Cudowna. Do góry. MOzecie mi wytłumaczyc (bo akurat do tego wątku to sie nadaje) jak sie objawia padaczka u psów? MOż ektoś czyta ten temacik, i kocha Wini, ale sie boi? Opowiedzcie jak to wygląda, co daja leki ? :oops: Bo ja ciemna jestem :shake: Dowiem się jak u Wini przebiega taki atak i jakie leki trzeba u niej stosowac. Z tego co wiem, to Wini średnio wypada jakiś jeden atak na miesiąc... Ale dowiem się co i jak. Szkoda psiaka, ze ma taki "wyrok" i nikt jej nie chce. :-( Quote
paros Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Wini jest śliczna! Ma musi brać lekarstwa ale poza tym nie sprawia kłopotu. Czy nie zazna już szczęścia własnego domku???:razz: Może los i do niej uśmiechnie się? :roll: Tak bardzo pragnie do domu!!!:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 No ładnie, a Ty gdzie zmykasz tak daleko? Hopaj!! Quote
Recommended Posts