rebellia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Goniu, może dopisz ile kosztują miesięcznie jej leki? Może nie są takie drogie, a po prostu ta perspektywa odstrasza potencjalnych chętnych? Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [SIZE=2] rebellia napisała : Wrócę na Dogo, jak tylko poukładam prywatny świat... Pozdrawiam wszystkich serdecznie, do zobaczenia w lipcu... Rebellia :sadCyber: pozdrawiamy również i trzymamy kciuki za wszystkie sprawy w prywatnym swiecie i czekamy razem z rzesza stęsknionych psów :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Dowiem sie ile kosztują jej leki jutro. Hop!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 No i sie nie dowiedzialam... Ale mimo to - Wini hop! Ona chyba już zwątpiła, ze znajdzie szczęście... Juz nie merda ogonkiem, kiedy ktos przychodzi ją odwiedzić. Stała się obojętna, ale z pewnością w głębi serca pragnie wspianalego domku... Quote
ewatr Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 o taka jestem piekna : tak sobie słodko śpie a tak kontempluje widoki : Quote
konisia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A jakie leki pdrzeciwpadaczkowe Winiaczek beirze? Luminal może? Co do ataków to kwestia "przyzywczajenia", poznania choroby. Jak już się ktoś oswoi z zachowaniem takiego psa w tarkcie i zaraz po ataku, wie jak postępować (a postępowanie jest proste - należy uważać, żeby pies w trakcie drgawek nie uderzył się o nic) to padaczka przestaje być aż tak straszna. Myślę, że wielu ludzi odstrasza samo słowo oraz niewiedza. A przecież wiele psów żyję z padaczką i ma się całkiem dobrze. Mimo to chyba najlepsza byłaby osoba, która spędza sporo czasu w domu, żeby ewentualnie pomóc Wini w trakcie ataku i zaraz po. Quote
g_o_n_i_a Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Już wrocila... Hop!!!!!!!!! Jak będę w tygodniu w schronisku, to popytam o te leki. Quote
g_o_n_i_a Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 WIniusia pragnie kochajacego domku!!! :( Quote
ewatr Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wini:loveu: musi się pokazac koło południa na 1 stronie Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Winiusia, niesmiało podchodzi do ludzi, ale potem szczęśliwa merda ogonkiem. Czy znajdzie sie dla niej Pan? Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 A jakie leki zażywa Wini będę wiedzieć przy najbliższej okazji - jutro albo w sobote. Wpisałam Guni w notesik, że trzeba sie dowiedziec. Quote
konisia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A jak bierze leki to z jaką częstotliwością występują ataki? A może wogóle nie wystepują:cool3: ? Czy padaczka spowodowana jest jakimś urazem itp czy wzięła się nie wiadomo skąd? Quote
g_o_n_i_a Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Wini bierze Luminal. Z tego co wiem, to Wini teraz rzadko ma ataki... Od czego to zależy? Nie wiem, jak bede w tygodniu w schronisku i będzie Pani Grażynka, to się jej zapytam. Quote
Recommended Posts