Sabina1 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Dobry wieczór - tu córka Sabiny. W imieniu mamy pragnę wszystkim podziękować za pozdrowienia i przekazać parę informacji. Mama leży nadal na OIOMie, stan jest stabilny, aczkolwiek operacja trwała 7 godzin i była bardzo poważna. Nie można się do niej dodzwonić, bo cały czas jest na bardzo silnych środkach usypiających i przeciwbólowych i cały czas śpi. Jak dotąd nie było żadnych komplikacji, ale rekonwalescencja potrwa długo. Na razie czekamy, aż Sabina wzmocni się na tyle, by odstawić środki usypiające oraz na wyniki badania histopatologicznego. Jak tylko odzyskam z Sabiną kontakt, napiszę. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, Justyna. Quote
aga1215 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Justynko - ucałuj Sabinkę od nas bardzo, bardzo mocno - czekamy na Nią z niecierpliwością :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [I][B]Justynko .....tak bardzo czekamy na Sabinkę ,że teraz musi być już dobrze .Nadal trzymam kciuki i przesyłam moc pozytywnych myśli. Sabinko , wracaj szybciutko. [/B][/I] Quote
Poświata Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :calus: [B]Miśka kochana, [/B]wracaj do zdrowia jak naszybciej, a potem i do nas :Rose:. Myślimy cieplutko o Tobie i przesyłamy serdeczne :buzi: . Quote
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Sabinko jesteśmy z Toba :buzi: Wracaj do nas szybciutko :buzi: Quote
KUMPELka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Sabinko myślimy o TObie i czekamy na dobre wieśi. Justynko dziękujmy za wiadomości. Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dzieku za info, Sabina, trzymaj sie i wracaj szybciorem do zdrowka :calus::happy1: Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Sabinko kochana, same najlepsze i najcieplejsze myśli dla ciebie :buzi: Dopiero się dowiedziałam! Tęsknię za tobą :placz: Wracaj do nas szybciutko!!! Justynko, ucałuj Sabinkę i koniecznie pisz nam co u niej i...też się trzymaj :calus: Quote
Ania W Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Duuuużo zdrowia ! Szybkiego powrotu do pełni sprawności i ..do psiego towarzystwa :-) Czekamy bardzo !!!! Quote
Katcherine Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ja to zawsze sie spoznie :oops: ... Sabinko tysiac najcieplejszych mysli, i zdrowiej szybciutko. Mocno mocno trzymam kciuki za rekonwalescencje i powrot do spacerowiczow na drugim koncu smyczy. :happy1: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Justynko, co z Sabinką? :roll: czekamy wszyscy na dobre wieści! Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ech Sabinko, że ja się muszę tak o ciebie martwić :placz: Litości Justynko! Napisz coś :modla: Quote
Sabina1 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Dobry wieczór, Mama jest już przytomna, ale ponieważ jest podłączona do respiratora, nie może jeszcze mówić. Na razie wszystko dobrze się goi, potrzeba jednak cierpliwości. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Justynko dziekujemy za informacje I koniecznie mame pozdrow i przekaż, ze nadal trzymamy kciuki i pzresylamy pozytwna energie :buzi: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Justynko, dzięki za informacje!!!!!!!!!! Koniecznie powiedz mamie, że myślimy o niej, tęsknimy i czekamy! I życzymy zdrowia i siły! Nie ma dnia żebym o tobie nie myślała Sabinko :loveu: Quote
bea100 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Justynko, dzięki że się odezwałaś :loveu: . Jak będziesz u mamy to koniecznie jej przekaż, że bardzo ją kochamy i i niech ZDROWIEJE bo bardzo tu czekamy na jej powrót bo tak bardzo nam jej brak/ i jej i jej mądrych słów!!!!!!!!!!! Sabinko1: trzymaj się dzielnie, i ja też cały czas myslę i codziennie wysyłam smsa (to nic, że na razie nie mam odpowiedzi..:p) Quote
KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Justynko, bardzo Ci dziękujemy za wiadomości i do tego dobre :multi: . Pozdrów i delikatnie wycałuj mamę. Sabinko - wszyscy czekamy i jesteśmy z Tobą kochana. Quote
Hania Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Justynko bardzo, bardzo dziękujemy za informacje. Nie napiszę, żebyś mocno wyściskała mamę, bo na razie mogłoby to być niezdrowe. Ale jakbyś mogła to zrobić symbolicznie. Quote
Ulka18 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Justynko, ucaluj Mame od Agi, Ulki i Babci Ulki. Powiedz, ze czekamy z niecierpliwoscia na powrot naszej kochanej Sabinki. Tak sie martwilam,bo wysylalam smsy jak Bea, ale nie bylo odpowiedzi. Quote
Sabina1 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Witam ponownie, Wiadomości nie są dobre - właśnie się dowiedzieliśmy że mama jest w stanie zagrożenia życia z powodu zapalenia płuc. Przez najbliższe dni będzie ponownie w głębokim uśpieniu w oczekiwaniu, że antybiotyk zadziała... Justyna Quote
Recommended Posts