Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem ,ze te pieski są świetne poniewaz mam znajomych, ktorzy maja te psinki. Zakochalam sie w nich od "pierwszego wejzenia". Mam nadzieje, ze w przyszłosci tez bede miec hodowle tych piesków.

Posted

Demis!!!!!A jaka cudna ta fotka z jezorem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!
Pamieta babcie i dziadka!!!!!;)
Bulkowska juz niedlugo tez ich zobaczy!!!!!!!!!!:multi:

Posted

:crazyeye: to Demonek jest??? :crazyeye: hihih dostałam kalendarzyk od Ress i przyznam że wisi ciągle na lutym bo fotka Demonka jest przeboska :loveu: :loveu: :loveu: ależ mu uszka obrosłyy :-o

Posted

Kochana Waszko!!!Ty tutaj ,a ja wlasnie bylam poogladac Lunke i Bolutka!!!!!:loveu: Przystojniak z niego!!!!Gratuluje sukcesu miedzy Psiakami - tez sie wzruszylam jak przeczytalam!!!!!!!
Poza tym ...hmmmmmmmmm...doczytalam sie ,ze cos z Pysia planujesz....czuje sie zazdrosna i poruszona!!!!!

Posted

hihih jak widziałam te niezgrabne podrygi Bolutkowe to śmiałam się i łzy mi leciały jednocześnie - wspaniały widok - pewnie nie będzie częsty ale ważne, że się zdarza :multi: moje kochane maluchy :loveu:

hihih a z Pysią to wiesz, że ZAWSZE jest miejsce i dla Ciebie i Zuzanki :loveu: :loveu: :loveu: Kochanych babeczek nigdy za wiele ;)

Posted

Malawaszko!!!Wczoraj juz padlam....:oops:

Hahahaha,widze ,ze spodobala sie moja rodzinka!!!!!Najpierw konmi trzeba bylo sie prosic o wizyte a teraz :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...