Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a): Poiza tym ...ofkors mialam w tym miec profity,gdyz mialam byc wlascicielka rzeczonych dziel sztuki........posmiertnie docenionej wybitnej autorki. Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):A zdjecia maluchow??? Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye: gdzieś to widziała?? ja też kcem zobaczyć - są tam zdjęcia??? :cool1: właśnie przeczesałam stronę Ani w poszukiwaniu radosnej twórczości i natknęłam się na odnośnik pt. Bułka i przyjaciele - TYLKO CZEMU NIE DZIAŁA???!!! :angryy:
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ania i Psy napisał(a):Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa. zbyt duże ryzyko dla tak znikomej ilości pieczystego :evil_lol:
didi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):A zdjecia maluchow??? Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye: No już prawie wszystkie :p Niestety nie wyrobiłam się z czasem i nie zdążyłam ale postaram się jutro zrobić nowe :lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana ..... Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu.....
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a):noszzz ale babsko :evil_lol: jak zeżresz to nie będzie nawet powodu coby balsamować zewłok więc NIE zostaną odnalezione te dzieła we wnętrznościach :shake: Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana ..... Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu..... ołłłłł jeeeaahhhhh :klacz: dobry ten niecny plan - dobrze że zatrzymany w tajemnicy coby rzeczona ofiara nie mogła się zabezpieczyc :evil_lol: ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake:
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To ja nie jadę na Katowice.
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ania i Psy napisał(a):Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę. Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;)
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake: Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz?
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;) Do moczu jestem przyzwyczajona za życia.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ania i Psy napisał(a):Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz? yhyyyyyy :evil_lol: tak mi dobrze tak mi rób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal?????
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal????? PHI!!!! w wieży jak księżniczkę to rozumiem, ale w lochu??? wilgotnym, zimnym i zaszczurzonym - A W ŻYCIU!!!! :shake: wolę suszarnię :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wobec owej prosby wielmozna potrzymam kilka dni na balkonie.....( Skad ja Ci wieze wytrzasne??????)
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To trzeba Cię będzie zamknąć na balkonie!!!! Kak prjekrasnają Brunhildę!!!!!!!!A ja Ci będę przypalać stopy!!!!! (Kurcze,jesteśmy zboczone :roll: )
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 My?????No cos TY??????My mamy romantyczne dusze :evil_lol:
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 resuruss napisał(a):Wobec owej prosby wielmozna potrzymam kilka dni na balkonie.....( Skad ja Ci wieze wytrzasne??????) to nie masz na ostatnim piętrze bloku suszarni??? :placz: :placz: :placz:
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aha,ja jak Markiz de Sade,Waszka jak Hrabia Masoch, a Ty jesteś już w ogóle poza klasyfikacją!!!!!!!!!!!!!!! O, Caryca Katarzyna!!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nie suszarnie mam w piwnicy........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ania i Psy napisał(a):Aha,ja jak Markiz de Sade,Waszka jak Hrabia Masoch, a Ty jesteś już w ogóle poza klasyfikacją!!!!!!!!!!!!!!! O, Caryca Katarzyna!!!!!!!!!!!!!!! A kysz ....maro nieczysta..........ja Caryca Katarzyna........ja moge byc jako wzor cnot.........Tylko TY lubieznico posiadasz na swoj uzytek menszczyzne......ja w celibacie zyje......
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :)
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 hihihih pasi mnię ten Hrabia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wstawcie no tu jakoąś grzywkę bo po doopkach dostaniemy za gadulstwo w galerii :evil_lol: (ahhh tego klapsa wręcz doczekać się nie mogę) :evil_lol:
resuruss Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Och Wy paskudne zbereznice!!!!!!! Jam taka porzadna ,ze nawet nie wiem czym sie owa caryca zajmowala.......ale widze,ze Ania i Psy swietnie obeznana w temacie.......:crazyeye: A Malawaszka noca zaczyna przypominac sado...jakies klapsy,jakis biczyk.....:razz:
resuruss Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ania i Psy napisał(a):Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :) Bleeeeeeeeeh....ja wierze w nieskalane uczucia....... Poza tym frapuje mnie fakt ,skad znasz stronke ( mniemam) Ajlawju?????
Recommended Posts