Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A my juz w komplecie:multi: :multi: :multi: Jagódka jest cudowna i bardzo szybko się zaklimatyzowała. Tasmina nie ma jeszcze wyczucia w zabawie z nią, ale Jagódka się nie daje. Mała upodobała sobie Artura i słodko sie w niego wtula

Zdięcia troche póżniej bo nie mam jak wstawic.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dudek ja tez cie juz skojarzyłam,jak na twoja stronke weszłam.
A wiec wszystko było juz dogadane no i pancia psiaka wyladowała w szpitalu wiec nici z krycia ale jeszcze bede prubować przy najblizszej cieczce.
Moja sunia rzeczywiscie jest suczka hodowlaną.Jest z polskiej hodowli-o:mł.Ch.Pl,Ch.PL SU-CZU Komedia Chińska
m: DAPHNE Keram-Skyret
Miała juz nawet raz dzieciaczki chłopca i dziewczynke -tatusiem był Dardir.Jak chcecie moge wstawic foteczki?maluchow:D

Posted

didi - kluseczki :loveu: :loveu: :loveu:

ajcka - pewnie że wstawiaj zdjęcia, my tu strasznie na nie pazerni :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Miniaga cieszę się że w domciu już komplet. Nie będę chyba długo na zdjęcia czekać????:p Super, że sunie się dogadały :lol: :lol:

Posted

Didi: słodkie te maluszki! :loveu: muszę zgłosić w firmie - może skorzystamy z ich łapek by reklamować Heyah - tym bardziej, że teraz jest akcja: ładujemy podwójnie - no, a tu dwie łapki! :eviltong:

Posted

[quote name='Em-ka']
Didi: słodkie te maluszki! :loveu: muszę zgłosić w firmie - może skorzystamy z ich łapek by reklamować Heyah - tym bardziej, że teraz jest akcja: ładujemy podwójnie - no, a tu dwie łapki! :eviltong:

hihihi leżąca reklama pasuje jak ulał :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ajcka napisał(a):
Hej Dudek ja tez cie juz skojarzyłam,jak na twoja stronke weszłam.
A wiec wszystko było juz dogadane no i pancia psiaka wyladowała w szpitalu wiec nici z krycia ale jeszcze bede prubować przy najblizszej cieczce.
Moja sunia rzeczywiscie jest suczka hodowlaną.Jest z polskiej hodowli-o:mł.Ch.Pl,Ch.PL SU-CZU Komedia Chińska
m: DAPHNE Keram-Skyret
Miała juz nawet raz dzieciaczki chłopca i dziewczynke -tatusiem był Dardir.Jak chcecie moge wstawic foteczki?maluchow:D

ja też miałam dzieci po Dardirze - siódemkę !!!

Posted

A to zdjatka maluchow,dziecikow Zuzi,ślicznosci moich-piesek łysolek i sunia powder-puff.
,
A to moje ,a sunia nie jest odemnie jest po malenkich rodzicach od mojej znajomej ,niestety bez rod.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...