Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Buehehehe co wy miałyście za tematy :cool3: po nocy :evil_lol:

Ania i Psy, Ress ostatnio wspominała, że konika by chciała ... a teraz tu ściemnia, że nie wie o co chodzi z Katarzyną carycą :eviltong:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Psy napisał(a):

Flaszko,poświęciłam się,naściągałam, ale odsłuchałam nagrania i aż mi ciarki przeszły! Jak wilcy w horrorach! Ale przyznam,że Ty też masz niezły wokal:eviltong:

Kurcze,jutro może wrzucę moje wycie-6 wyjących gardeł, to jest coś! Glut jeszcze nie wyje,ale się nauczy.

heh musiałam jej pomóc troche:)) ona albo sama spiewa do piosenki co leci w tle, albo jak ja zaczynam to ona tez:)) Glut pewnie podpatrzy i sie nauczy:))

Posted

MY majac same wielkoludy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rozkochalismy sie w ...tych troche nizszych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze KIKA ma unikatowy charakter i rozumek:multi: :multi: :multi: :multi: takiego stwora nie mielismy nigdy:lol: :lol: :lol:

Posted

Miło mi, że Wam się podoba:)
Tak Fida jest z tych miejszych mierzy 28cm ... i to chyba najbardziej w niej mnie urzekło:lol:

Posted

Wczoraj odwiedził nas brat Gilberta - Mikey (Galvani)

Grzywki przyjęły go bardzo serdecznie. Ostatecznie Donio to jego przyszywany wujek.

Tylko Odiś trzymał się z daleka, ale on ostatecznie to tu taka "czarna owca"

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bardzo spodobały mi się nocne Polaków/Polek rozmowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Macie wene :diabloti: :lol: :lol: :lol:

Cyga - Frida śliczniusia i pięknie się prezentuje. A skórkę ma jak marzenie :loveu: :loveu:

Donio - ale fajnie wygląda takie stadko futrzaków :lol: :lol:

Posted

Em-ka napisał(a):
Cyga: śliczna ta sunia - bardzo delikatna :)
Donio: ile Ty masz właściwie tych grzywek?? ;)

My mamy trzy: pp sunia, pp pies i nagi pies. Mały pp był w odwiedzinach.
Ress, Twoje pytanie to do mojej żony, ale się jej zapytam.

Posted

O proszę - mnie kilka dni nie było i takie nowości:cool3:
Nowe pieski:multi: Ania i Psy :multi:

A ja się zaszyłam u Onki w górach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mam tyle wrażeń... i zdjęć:cool3:

Posted

Zdjęcia będę musiała pozmniejszać ale niektóre już teraz mogę powstawiać:
RAMONDA Lavandula

RUMIANEK Lavandula (mój ulubiony):loveu:

Posted

Cudne te fotki :loveu: . A jak Monia urosła :-o
Dudek - dawaj jeszcze zdjęcia jak czynnie uprawiałaś sporty zimowe :cool3:

Posted

Jola - mówisz i masz:razz: :lol: :lol: :lol: To był stoczek za domem Onki - zdjęć ze Szklarskiej niestety nie mam:placz: Byłam na Lolobrygidzie :evil_lol: (po 12 latach przerwy w narciarstwie:crazyeye: ;) )

A jak wrócę z zajęć to wstawię widoczki:loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...