Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

maga śliczne te Twoje psiaczki i ten mały rekinek też ...co jest,że wiekszości uwagę przyciągają dodatkowe elementy na zdjęciach:cool3:
onka Twoje szczeniorki tak szybko rosną i wogóle fajne stadko kapitalnie bawią sie na śniegu:)
jak tak dalej pójdzie to wyjdzie na to,że tylko ja mam jednego psa :mad: hmm... coś musze z tym zrobić:)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cyga']maga śliczne te Twoje psiaczki i ten mały rekinek też ...co jest,że wiekszości uwagę przyciągają dodatkowe elementy na zdjęciach:cool3:

dokladnie... Mileczki stojacej na zwykłej ścianie nikt nie zauwazyl :evil_lol: :placz:

Posted

to znaczy ,ze SMOK i ALUS naleza do innej rasy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Wiem cos o tym ;) .
Grzywacze swietnie sie bawia,mozna godzinami siedziec i obserwowac te ich zabawy,a jaka maja przy tym bogata mimike twarzy :loveu:

Posted

ALUS udaje niewiniatko nidy nic nie robi i wtedy SMOK go ,,OBSTAWIA,,nie pozwala mu sie ruszyc :diabloti: i za chwile zadyma gotowa

Posted

Dorotka: to czekam - moze gdzieś będzie nam dane porozmawiać :)
psiaki super - dobrze sie dogaduja i to najważniejsze!
a ja wstawiam takiego pieska:

śliczny.............

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...