Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='didi']Miniaga- śliczna z niej panna

A teraz obrót o 180 stopni Pierwsze biała Tasi a teraz czarny Oudi :lol:

sliczny :loveu:
gdzie debiutujecie :cool3:

Posted

didi napisał(a):
Bardzo dobrze się trzyma. Ona jeszcze zająca by pogoniła :lol:

gratuluje swietnego utrzymania jamniora!! to rzadkosc tak sprawny jamnik w tym wieku :laola:

Posted

maga18 napisał(a):
sliczny :loveu:
gdzie debiutujecie :cool3:

Najprawdopodobniej w Bytomiu bo akurat 21 skończy 6 miesięcy :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
gratuluje swietnego utrzymania jamniora!! to rzadkosc tak sprawny jamnik w tym wieku :laola:

A dziekuje, dziękuje!! Musze przyznać że Sabinka naprawde dobrze się trzymie :loveu: .

Posted

dziewczyny wasze psiaki cudne:) i jak rosną szybko!!
ja niestety mam odwyk od komp bo ma pieknego trojana i szaleje :angryy:a z int połaczyc sie nie mogę:placz:
a moje chłopaki to juz ho ho:lol:takie wyrosnięte,że sama jestem w szoku a ich kąpiele i to suszenie...a jakie szalone przy tym to :angryy::lol:

Posted

Cześć ajcka, ciapata Zuzia śliczna :loveu: :loveu:

Marta - ale chłopaczyska porosły, łysol niedługo mamę przegoni :p :p
a nieuczesany wygląda wspaniale taki naturalny :loveu: :loveu:

Posted

ajcka witam!! :hand:

Marta chlopaki porosły :crazyeye: Jak ten czas szybko leci :placz: Śliczne kluseczki!!! A nagusek to rzeczywiscie kroliczek!! :krolik: na wielkanoc jak znalazł - zaprojektuj z nim kartki świąteczne :cool2:

Posted

Dziekujemy za powitanie. :lol: Moja Zuza to rodowodowo FLAWIA ZUZANNA FORTUNATAX.Jest straszną przytulanką i uwielbia siedziec na kolankach.Wszyscy macie ślicznościowe psiaki.:roll: Jest co poogladac tyle tu grzywek.

Posted

Hej, hej ajcka - w takim razie spotkałyśmy się w warszawskim ZK jak szukałaś kawalera;) napisz czy udało Ci się znaleźć odpowiedniego??

Maga Zuzia jest z 2000 roku i jest suczką hodowlaną

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...