Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w Katowicach wymiziam ja tak, że dostanie obiecującą - za przygotowanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

maga18 napisał(a):
w Katowicach wymiziam ja tak, że dostanie obiecującą - za przygotowanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Gdzie ta buła ma oczęta?????:lol: :lol:

Posted

BABCIU TWOJA wnuussssiiiiiiaaaaaa jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bedzie trzeba omijac wystawy gdzie bedzie :shake: :placz: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :multi: GRATULACJEdla ANI iANI

Posted

toż to dopiero takie gównienko było małe...a teraz nic tylko ....kto wchodzi ze mna w społke porwania Ress Bulki??:mad: :cool3: :razz: :lol: Śliczności:))

ja tesh ja wymiziam w Katowicach:eviltong:

Posted

jaki nowy nabytek??aa...pewnie chodzi o ta sunie co miałam byc jej handlerem..... :cool3: no ale nie przyjeli jej do Katowic..wrrr!!!:roll: ale nic... siostra sie wprowadza do domu...i bede miala 4 psiaki:) Musze Kc porobić jakies zdjecia, tylko musze dobry aparat pozyczyc i wykapac kołtuna:)

Posted

Dzisiejszy,poranny Ciupek - sierotek

U nas całą noc padało i pada nadal, a Ciupek - kupka.... tylko w parku...chociaż na skraju :lol:

Posted

Jonyś, tak? Maleństwo kochane :loveu: Wezmiesz go do Katowic?? :cool3:
Wstaw jego fotki!!!!!!!!! :angel:

U mnie tez napadało :placz: :placz: :placz: I Toffi żre ten śnieg :roll: A Milka... Milka jak to Milka chodzi takimi sciezkami gdzie Panie sprzatajace juz odsnieżyły... :evil_lol: Wiec jak ja wracam do domu z 3 min przez zaspy to mala arystokratka swoimi ścieżkami idzie z 15 min :eviltong:

Posted

maga18 napisał(a):

U mnie tez napadało :placz: :placz: :placz: I Toffi żre ten śnieg :roll: A Milka... Milka jak to Milka chodzi takimi sciezkami gdzie Panie sprzatajace juz odsnieżyły... :evil_lol: Wiec jak ja wracam do domu z 3 min przez zaspy to mala arystokratka swoimi ścieżkami idzie z 15 min :eviltong:

Hahahahahahah a u mnie "polskie hawaje" :lol: :lol: ani grama śniegu ....
( nie nasypało ) :eviltong: :eviltong:

Posted

no u mnie jerszcze troche ejst na trawnikach..ale tak juz stopniał...i mógłby juz nie padac bo nawet nie moge isc pobiegac z kołtunem bo zaraz cała umorusana, bo tylkoten sniag pada i topnieje i sie ciapa robi.

Posted

Magu, moje maleństwo to Jona Gold z Gangu Łysych, po braciszku Camilki CH.Pl. Ch. BiH,Ch.Buł.Zw.Kl.Ro,3xCACIB Grand CH Bul. Agencie z Gangu Łysych i Ch. BiH,Ch. Buł. Grand Ch. Buł 3 x CACIB Dąbrówce z Gangu Łysych, zwanej potocznie Mrówką. Fotki wstawię przy okazji następnej przepierki, bo go wypaćkałam olejem i wygląda paskudnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...