Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nesjanka']
Biały sierściuszek śliczny, ale cóż za piękność widzę w tle:crazyeye::loveu::loveu::loveu::lol:

Posted

To Amiśka musi mieć niezły charakterek :diabloti: jak dała sobie radę nawet z yorkami :evil_lol: :evil_lol:
Ala i Ecru ślicznie razem na tym zdjęciu wyglądają :loveu: :loveu:

Posted

Anka W dokładnie cie rozumiem, ale zgodnie z daną obietnicą małżonkowi w naszym domu przez min 2 lata nie pojawi się żadny pies :placz:dlatego bardzo się cieszę, że właśnie Jagoda u nas zamieszka.

Posted

miniaga napisał(a):
Anka W dokładnie cie rozumiem, ale zgodnie z daną obietnicą małżonkowi w naszym domu przez min 2 lata nie pojawi się żadny pies :placz:dlatego bardzo się cieszę, że właśnie Jagoda u nas zamieszka.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta obietnica 2 letniej kwarantanny była dana przed czy po Jagódce :lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta obietnica 2 letniej kwarantanny była dana przed czy po Jagódce :lol:

Najpierw przy Tasi, potem przy Jagodzie, ale mój małżonek ma już takiego bzika na punkcie Tasminy, ze nie zdziwię sie jak po przeprowadzce sam bedzie się domagał......

Posted

[quote name='resuruss']To ja dorzuce jeszce Bułkowska

No nie Ress :crazyeye: tutaj Bułę naczesałaś jakby miała zaraz rodzić ;) .
Ale futerko ma piękne :loveu: , a jak miejsce na łapce?

Posted

AnkaW napisał(a):
No nie Ress :crazyeye: tutaj Bułę naczesałaś jakby miała zaraz rodzić ;) .
Ale futerko ma piękne :loveu: , a jak miejsce na łapce?

Hahahahahaha,rozwaliłas mnie.......włos zwisa po prostu....a na łapce.....cosik uroslo.....na pewno nie tyle co na reszcie łapek,ale dasie zakryc włosem z gory......;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...