Iwona Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Nesjanka'] Biały sierściuszek śliczny, ale cóż za piękność widzę w tle:crazyeye::loveu::loveu::loveu::lol:
Agama Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :loveu: Nesjanka napisz cosik o symbiozie z grzywkami SUNIA slodziutka:loveu:
Nesjanna Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 oto sama Ecru dzięki wszystkim za miłe słowa Amiśka (maltańczyk) jest nieprzeciętnym łobuzem i zawojowała wszystkie grzywacze i yorki
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 To Amiśka musi mieć niezły charakterek :diabloti: jak dała sobie radę nawet z yorkami :evil_lol: :evil_lol: Ala i Ecru ślicznie razem na tym zdjęciu wyglądają :loveu: :loveu:
resuruss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Nesjanka!!!!Amiska to uroczce malenstwo!!!!:loveu: Wyglada jak pluszak!!!!! AnkaW!!!!dzieki za maila....ale sie usmialam.....:lol:
miniaga Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Anka W dokładnie cie rozumiem, ale zgodnie z daną obietnicą małżonkowi w naszym domu przez min 2 lata nie pojawi się żadny pies :placz:dlatego bardzo się cieszę, że właśnie Jagoda u nas zamieszka.
Nesjanna Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 i jeszcze raz Amiśka i Ecru i jeszcze raz dzięki za miłe słowa !!! :loveu:
resuruss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jednak widze ,ze nie posiadanie malzonka ma duuuuuuuuuuuzo pozytywnych stron....:diabloti:
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hihihi wygląda jakby paznokcie obgryzała i łypała czy jej wolno ;)
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 miniaga napisał(a):Anka W dokładnie cie rozumiem, ale zgodnie z daną obietnicą małżonkowi w naszym domu przez min 2 lata nie pojawi się żadny pies :placz:dlatego bardzo się cieszę, że właśnie Jagoda u nas zamieszka. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta obietnica 2 letniej kwarantanny była dana przed czy po Jagódce :lol:
miniaga Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 AnkaW napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta obietnica 2 letniej kwarantanny była dana przed czy po Jagódce :lol: Najpierw przy Tasi, potem przy Jagodzie, ale mój małżonek ma już takiego bzika na punkcie Tasminy, ze nie zdziwię sie jak po przeprowadzce sam bedzie się domagał......
Nesjanna Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 no to na zawody .... ale ja już nie mam zbyt wiele ....:shake:
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='resuruss']To ja dorzuce jeszce Bułkowska No nie Ress :crazyeye: tutaj Bułę naczesałaś jakby miała zaraz rodzić ;) . Ale futerko ma piękne :loveu: , a jak miejsce na łapce?
maga18 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 jak duzo fotek :loveu: wszystkie śliczne :loveu: ale czegos mi tu brakuje... hmm... gdzie yorczki? :mad:
Dorota_33 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Nesjanka-Amiśka bombowa!!! Ala i Ecru boskie! ress-Bułka rewelacja!!!
resuruss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 AnkaW napisał(a):No nie Ress :crazyeye: tutaj Bułę naczesałaś jakby miała zaraz rodzić ;) . Ale futerko ma piękne :loveu: , a jak miejsce na łapce? Hahahahahaha,rozwaliłas mnie.......włos zwisa po prostu....a na łapce.....cosik uroslo.....na pewno nie tyle co na reszcie łapek,ale dasie zakryc włosem z gory......;)
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Nesjanka']Ala w ramionah swojego pana - błogostan : No nie - siódme niebo :loveu: :loveu:
Recommended Posts