Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 resuruss napisał(a):Dzieki temu mamy caly czas inne psy!!!!!Chachacha, nie przyszło mi to do głowy, a to fakt
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Mają fajny futrzak do przytulania:lol:. Ale brakuje mi jednego chłopczyka:roll:
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Prześliczne maleństwa i futrzak faktycznie ekstra:multi::multi:
resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Onka!!!!Jak tam dzidzia???? Psiaki widac ,ze zadowolone spia:loveu:
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No właśni Onka, prosimy o nowe fotki dzidziusia
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Przed snem trzeba się zmęczyć:lol: - czyli wieczorne igraszki grzecznych dziewczynek:cool3: " Heeeelp me:grab:" " Ja ci jeszcze pokażę:diabloti: " "Dzika furia :evil:" "Zwyciężyłam :multi::multi::multi: " " No to buzi na zgodę:buzi: "
Agama Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Iwona te igraszki ,to istne pastwienie sie KESI ,biedna szarpejka
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Agama']Iwona te igraszki ,to istne pastwienie sie KESI ,biedna szarpejka O tak - masz rację:lol:, Milka z ledwością przeżyła:evil_lol: / z powodu grożącego zawału serca:cool3:/
Agama Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 RESS jaki masz sliczny paseczek ,a kto jest w atawarku:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu:
Agama Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Caluski dla PIGUNI jaka fajna fota za oknem tak okropnie
resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agama napisał(a):RESS jaki masz sliczny paseczek ,a kto jest w atawarku:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: W Avatarku jest Quando!!!Jak chcesz wstawie Ci duze zdjecie!!!!
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 resuruss napisał(a):W Avatarku jest Quando!!!Jak chcesz wstawie Ci duze zdjecie!!!!Tak koniecznie wstaw większe zdjęcie, ja poproszę
Marta Chmielewska Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 :lol::lol::lol::lol::lol: Iwona rozwaliłaś mnie tymi zdjęciami, jakie mordulce, buachachachacha, co druga to lepsza :lol::lol::lol::lol::lol:
Iwona Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: Iwona rozwaliłaś mnie tymi zdjęciami, jakie mordulce, buachachachacha, co druga to lepsza :lol::lol::lol::lol::lol: Dzięki Marta:lol: - sama się śmieję, jak te fotki oglądam:evil_lol:
gruca Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Iwonazdjęcia super,chyba wszystkie grzywacze lubią podgryzanie i walki z innymi psami,moje strasznie męczą whippetkę mam nadzieję że zawsze będzie taka cierpliwa i nie zrobi im krzywdy.
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Iwona hahaha rewelka!!!! Onka a masz nowe fotki Pana I Wladcy????bo tam to chyba on spi? Iwona a szarpejeki sa serio takie drogie w utrzymaniu?tzn. te operacje z nadmiarem skory itp.?jeden doktor sie smial ze 4 szarpejki w okolicy i wet. ma dobre zycie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Iwonko - zdjęcia są fantastyczne :multi: Szkoda że ja nie mam takich.. :roll: Ale jakieś mam :) Brzydkie bo brzydkie ale dobrze że wogóle są hehe (nadal brak aparatu :oops: ) Ciekawe co mu się śni..? " class="ipsImage" alt="">
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A to jeszcze 2 zdjątka :) [img=http://img204.imageshack.us/img204/9509/cam0005747ch.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> [img=http://img204.imageshack.us/img204/1153/cam0005811wu.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">
resuruss Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Garvin!!!!Jakie on ma sliczne kolorki!!!!!!!!!:loveu: Iwonka!!!!Oj ,widze ,ze braciszek tez piekny jak Kejsi!!!!!!!!( Kejsi -Morderca)Foteczkie swietne!!!!!!!!
Recommended Posts