Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed snem trzeba się zmęczyć:lol: - czyli wieczorne igraszki grzecznych dziewczynek:cool3:

" Heeeelp me:grab:"

" Ja ci jeszcze pokażę:diabloti: "

"Dzika furia :evil:"

"Zwyciężyłam :multi::multi::multi: "

" No to buzi na zgodę:buzi: "

Posted

[quote name='Agama']Iwona te igraszki ,to istne pastwienie sie KESI ,biedna szarpejka
O tak - masz rację:lol:, Milka z ledwością przeżyła:evil_lol: / z powodu grożącego zawału serca:cool3:/

Posted

Agama napisał(a):
RESS jaki masz sliczny paseczek ,a kto jest w atawarku:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu:

W Avatarku jest Quando!!!Jak chcesz wstawie Ci duze zdjecie!!!!

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol:
Iwona rozwaliłaś mnie tymi zdjęciami, jakie mordulce, buachachachacha, co druga to lepsza :lol::lol::lol::lol::lol:

Dzięki Marta:lol: - sama się śmieję, jak te fotki oglądam:evil_lol:

Posted

Iwonazdjęcia super,chyba wszystkie grzywacze lubią podgryzanie i walki z innymi psami,moje strasznie męczą whippetkę mam nadzieję że zawsze będzie taka cierpliwa i nie zrobi im krzywdy.

Posted

Iwona hahaha rewelka!!!!
Onka a masz nowe fotki Pana I Wladcy????bo tam to chyba on spi?
Iwona a szarpejeki sa serio takie drogie w utrzymaniu?tzn. te operacje z nadmiarem skory itp.?jeden doktor sie smial ze 4 szarpejki w okolicy i wet. ma dobre zycie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Iwonko - zdjęcia są fantastyczne :multi: Szkoda że ja nie mam takich.. :roll:
Ale jakieś mam :)
Brzydkie bo brzydkie ale dobrze że wogóle są hehe (nadal brak aparatu :oops: )
Ciekawe co mu się śni..?
" class="ipsImage" alt="">

Posted

A to jeszcze 2 zdjątka :)
[img=http://img204.imageshack.us/img204/9509/cam0005747ch.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

[img=http://img204.imageshack.us/img204/1153/cam0005811wu.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

Posted

Garvin!!!!Jakie on ma sliczne kolorki!!!!!!!!!:loveu:

Iwonka!!!!Oj ,widze ,ze braciszek tez piekny jak Kejsi!!!!!!!!( Kejsi -Morderca)Foteczkie swietne!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...