Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Swiatowa dziewczyna ta Twoja Dolly !!!!!Alez ma gustowne wdzinko,a jakie sexy....:crazyeye:
Robią z niej takiego cudaka, a ja bym chciala zobaczyć jak ona wygląda naprawdę, a wtych wszystkich piżamach, sukieneczkach, sweterkach, to nie widać jaki to pies:lol::lol::diabloti:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Ress wysłałam ci z innej poczty projekt, zerknij na pocztę :p
Zastanawiam się, czy tej psinie zazdrościć czy współczuć... ;)
Właśnie ja też się zastanawiam. Piszą, że kochają ją jak własne dziecko, ale w tych ubrankach wydaje się nie mieć najszczęśliwszego spojrzenia

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Hello, to my, kawalerowie orderu :loveu:

Jakie sliczne!!!!A ten powderek faktycznie jak maly bialy duszek!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ostatnio oglądałam dokument jak to amerykanie mają od niedawna nową, fantastyczną modę : ubieranie swoich zwierząt. Ale nie w takie ubranka w jakie od niedawna i Polacy ubierają, kubraczki przeciwdeszczowe, tylko właśnie sukienki, jeansy, majteczki... :roll: Nie wspomnę o sklepach dla zwierząt (ale nie takich jak u nas...), ślubach, imprezach... :cool1: Ciężko się w tym odnaleźć:razz:

Posted

Moje tez wygladaja jak wyplukane w wybielaczu.......najgorzej Gizmo ,bo on jest prawie bialy.....A Harley wyglada jak wyplowialy,a tak sie pieknie opala.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...