Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CHcialam napisac ,ze widzialam kapitalny pierscionek z grzywaczem tez na amerykanskiej stronie .MOJ komp wariuje ostatnio,kilka dni temu jestesmy w UPC ,predkosc zawrotna ,ale ,,staruszek,, chyba nie ma sily ,kilka transplantacji i bedzie zdrowy.

Posted

Agama napisał(a):
CHcialam napisac ,ze widzialam kapitalny pierscionek z grzywaczem tez na amerykanskiej stronie .MOJ komp wariuje ostatnio,kilka dni temu jestesmy w UPC ,predkosc zawrotna ,ale ,,staruszek,, chyba nie ma sily ,kilka transplantacji i bedzie zdrowy.

Dobre....kilka transplantacji.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ja tez jestem w UPS!!!!

Posted

RESS wlasnie rozmawialam z MARTA i bardzo sie meczy z ostatnimi stronami wyslalysmy foty do duzej obrobki delikatnie to ujmujac ,chyba popracuje do rana

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Lothia dlaczego nie golisz Deminica ??

golę , tylko mam kiepską maszynkę mojego brata, którą pożyczam raz na jakiś czas i dlatego tak wyglada, zreszta ta jego morduchna strasznie szybko zarasta.Trzeba mu przyznac ze jest dzielny i bardzo spokojnie znosi moje zabiegi

Posted

anna1 napisał(a):
czesc cyga:) gdziez sie podziewala?:)

cześć Ania na nartach przed świętami byłam, ...a teraz studiuje kodeksy:).

Posted

Moje sunie DĄBRÓWKA i jej mama L.A.WOMAN

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Lothia - ale ten Twoj diabełek śliczny :loveu: :loveu:

Ress a dlaczego my jeszcze nie widzieliśmy zdjęć psiaków Kasi???:mad: :mad: :mad:

Posted

Gruca - nareszcie widzę dokładnie mamusię Gizmaka :loveu: :loveu: :loveu: , czyżby szykowała się na dzidziusie :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...