resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 U nas Polska jakos grzywaczo- gadzetowo zacofana jest......Ja mam jeszcze sporo takich cudeniek....niestety na razie na fotach.
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no właśnie uboga ta Polska ... jak będziesz coś kiedyś zamawiać z takich duperelek - to daj znać ...
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Nesjanka'] jaka opalona ... hmm czy to zdjęcie z lata?
Agama Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 CHcialam napisac ,ze widzialam kapitalny pierscionek z grzywaczem tez na amerykanskiej stronie .MOJ komp wariuje ostatnio,kilka dni temu jestesmy w UPC ,predkosc zawrotna ,ale ,,staruszek,, chyba nie ma sily ,kilka transplantacji i bedzie zdrowy.
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Agama napisał(a):CHcialam napisac ,ze widzialam kapitalny pierscionek z grzywaczem tez na amerykanskiej stronie .MOJ komp wariuje ostatnio,kilka dni temu jestesmy w UPC ,predkosc zawrotna ,ale ,,staruszek,, chyba nie ma sily ,kilka transplantacji i bedzie zdrowy. Dobre....kilka transplantacji.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ja tez jestem w UPS!!!!
resuruss Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 A ja juz widzialam psiaki Kasi!!!!!!!:loveu: Sliczne!!!!!
cyga Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 resuruss napisał(a):A ja juz widzialam psiaki Kasi!!!!!!!:loveu: Sliczne!!!!! A gdzie już widziałaś:cool3:
Agama Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 RESS wlasnie rozmawialam z MARTA i bardzo sie meczy z ostatnimi stronami wyslalysmy foty do duzej obrobki delikatnie to ujmujac ,chyba popracuje do rana
lothia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 no to jeszcze raz Demonek a tu z Matysiem , obaj robia takie same głupie miny
lothia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 AngelOfDeath napisał(a):Lothia dlaczego nie golisz Deminica ?? golę , tylko mam kiepską maszynkę mojego brata, którą pożyczam raz na jakiś czas i dlatego tak wyglada, zreszta ta jego morduchna strasznie szybko zarasta.Trzeba mu przyznac ze jest dzielny i bardzo spokojnie znosi moje zabiegi
Nesjanna Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Lothia - jak chcesz mogę ci czasami ogolić twojego skarbka
cyga Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 anna1 napisał(a):czesc cyga:) gdziez sie podziewala?:) cześć Ania na nartach przed świętami byłam, ...a teraz studiuje kodeksy:).
gruca Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Moje sunie DĄBRÓWKA i jej mama L.A.WOMAN " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
AnkaW Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Lothia - ale ten Twoj diabełek śliczny :loveu: :loveu: Ress a dlaczego my jeszcze nie widzieliśmy zdjęć psiaków Kasi???:mad: :mad: :mad:
AnkaW Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Gruca - nareszcie widzę dokładnie mamusię Gizmaka :loveu: :loveu: :loveu: , czyżby szykowała się na dzidziusie :loveu: :loveu:
AnkaW Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 A Mrówka wygląda na bardzo zachwyconą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts