Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale fajna teraz jest GALERIA !!!

tak dużo fajnych zdjęć ....

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

resuruss napisał(a):
Garvin!!!Pozwolilam sobie wkleic zdjecie.

Nie ma sprawy :D Wogóle dzięki za pomoc hehe bo sama to chybabym siedziała nad tym 100 lat :oops: :lol:

Posted

Co do wystaw to mam zamiar się tym zająć w tym roku.. ale Kenzo ma tyyyyle wągrów że nie daje rady wyciskać wszystkich a poza tym dostał jakiejś tajemniczej drobnej kaszki na kręgosłupie.. Hmm tyle się naczytałam tu o bakteryjach że co tylko by się na skórze nie pojawiło to ja się bojam że to bakteryja!!! :oops:

Posted

Dzięki Matrix, pewnie tak jak i ja lubisz też koty, bo tylko Ty ją tu w galerii zauważyłeś. Ona pozatym, że jest śliczna, to jest zalenie miła i sympatyczna - straszny pieszczoch

Posted

matrix..... napisał(a):
lubię koty, oczywiście !! i wiedziałem, że Ress zauważy - sama też ma piękne koty :) czasem pojawiają się na zdjęciach
No to świetnie. Będę mogla ją tu wobec tego od czasu do czasu pokazywać, jak ładnie się rozwija i rośnie

Posted

Draczyn napisał(a):
No to świetnie. Będę mogla ją tu wobec tego od czasu do czasu pokazywać, jak ładnie się rozwija i rośnie

oczywiście Draczyn bardzo chętnie będziemy ogladać tą niebieską piekność, a jak się nazywa?

Posted

Ale dużo superastych zdjęć :multi: :multi: :multi: , Kesi na zdjęciu ze zycięstwa ma niesamowicie rozwianą grzywę :lol: :lol: :lol: , prawie afro :loveu: :loveu:

Kenzo świetny,

Draczyn śliczna koteczka, fajnie że milutka.:lol: :lol:

A ja chyba przestanę odróżniać na zdjęciach Bułę, Intryganta i jeszcze jeden był podobny :shake: :shake: , a pod ogon na zdjęciu im nie zaglądnę :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...