Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Iwona piekne fotki Garwin ale nietoperz śliczniutki
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Dzięki wam serdeczne ale coś mi wklejanie zdjęć nie idzie.. :( Może teraz...? Zobaczmy.. " class="ipsImage" alt="">
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Eh nie kminię o co chodzi z tym 'direst to image' ... Bo ja tego nigdzie nie widzę :Help_2:
Nesjanna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ale fajna teraz jest GALERIA !!! tak dużo fajnych zdjęć .... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Draczyn']A to jest nasza kotka To wprawdzie nie grzywka, tylko nasza młodziutka 5ciomiesięczna kotka - niebieska rosyjska
paniMysza Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 iwona! zdjecia swietne!!!!!!!!!!!!:p szczegolnie to drugie, gdzie kesi ma taka chytra mine:lol: :evil_lol:
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 resuruss napisał(a):Garvin!!!Pozwolilam sobie wkleic zdjecie. Nie ma sprawy :D Wogóle dzięki za pomoc hehe bo sama to chybabym siedziała nad tym 100 lat :oops: :lol:
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Co do wystaw to mam zamiar się tym zająć w tym roku.. ale Kenzo ma tyyyyle wągrów że nie daje rady wyciskać wszystkich a poza tym dostał jakiejś tajemniczej drobnej kaszki na kręgosłupie.. Hmm tyle się naczytałam tu o bakteryjach że co tylko by się na skórze nie pojawiło to ja się bojam że to bakteryja!!! :oops:
garvin Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A ty jeszcze dwie fotki mojego rozwichrowanego Kenza :)
maga18 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ale słodziaki ta Kasiopea i Kenzo :loveu: Kasi to wampirzyca :evil_lol:
matrix..... Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 fajne grzywki i śliczna kotka rosyjska niebieska Draczyn !!
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Dzięki Matrix, pewnie tak jak i ja lubisz też koty, bo tylko Ty ją tu w galerii zauważyłeś. Ona pozatym, że jest śliczna, to jest zalenie miła i sympatyczna - straszny pieszczoch
resuruss Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja tez ja zauwazylam!!!!!Sliczna !!!A ten kolorek.....Niestety nie mam nawet chwilki na podziwianie ,bo obrabiam zdjecia!!!!!ale nadrobie....;)
matrix..... Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 lubię koty, oczywiście !! i wiedziałem, że Ress zauważy - sama też ma piękne koty :) czasem pojawiają się na zdjęciach
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 matrix..... napisał(a):lubię koty, oczywiście !! i wiedziałem, że Ress zauważy - sama też ma piękne koty :) czasem pojawiają się na zdjęciachNo to świetnie. Będę mogla ją tu wobec tego od czasu do czasu pokazywać, jak ładnie się rozwija i rośnie
matrix..... Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Draczyn napisał(a):No to świetnie. Będę mogla ją tu wobec tego od czasu do czasu pokazywać, jak ładnie się rozwija i rośnie oczywiście Draczyn bardzo chętnie będziemy ogladać tą niebieską piekność, a jak się nazywa?
AnkaW Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ale dużo superastych zdjęć :multi: :multi: :multi: , Kesi na zdjęciu ze zycięstwa ma niesamowicie rozwianą grzywę :lol: :lol: :lol: , prawie afro :loveu: :loveu: Kenzo świetny, Draczyn śliczna koteczka, fajnie że milutka.:lol: :lol: A ja chyba przestanę odróżniać na zdjęciach Bułę, Intryganta i jeszcze jeden był podobny :shake: :shake: , a pod ogon na zdjęciu im nie zaglądnę :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts