Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Res jak zwykle piękne psy i śliczne fotki. Niedługo bedziesz mogla je wysyłac na konkursy fotograeiczne:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja obserwuję od początku , jak tu jestem Twoje zdjęcia i niektore naprawdę są ekstra i nie wiem czy na konkurs by sie nie nadawaly. Wydaje mi się, że jak najbardziej:multi::multi:

Posted

Draczyn napisał(a):
No właśnie zęsto spotykam Dbst w galerii i zawsze z bokserem. Często zagląda też do buldożkow. Więc sie zdziwilam z lekka:shake:

hahaha poprostu mieszkamy niemalże po sąsiedzku i tak to wychodzi

Posted

Ress, Lothia śliczniutkie te pieski.
Ciesze się że Wam się podobają ne maluchy. Mnie również bardzo podoba się Oudi !

Posted

Mi również podoba się Kiki:loveu: , i też czekam na maluszi, już tak dawno ich nie było (no chyba że ominęłam :roll: )

Posted

didi napisał(a):
Mi również podoba się Kiki:loveu: , i też czekam na maluszi, już tak dawno ich nie było (no chyba że ominęłam :roll: )
Chyba nie ominęłas, bo ja tez bardzo dawno ich nie widzialam i chetnie je zobaczę

Posted

ONE sa malutkie i nie zrobie im pyszczkow poczekam na przeglad i pani MALGOSIA mi ...powiedzmy pomoze...JUTRO wstawie p.p bo one bez zrobionych mordeczek wygladaja jak male pony :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: piękne - Resss ahh jak ja się jużstęskniłam za tymi maluchami Twoimi :multi:
No to biegnij do res i wygłaszcz je porządnie od nas wszystkich. Co stoi na przeszkodzie???????????

Posted

no łasnie chyba tylko mój i Ress czas stoi na przeszkodzie i w końcu muszę sięzebrać i ponachodzić troszkę te golaski słodkie i Bułę wymamłasić i popsuć fryzurkę :evil_lol: :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
no łasnie chyba tylko mój i Ress czas stoi na przeszkodzie i w końcu muszę sięzebrać i ponachodzić troszkę te golaski słodkie i Bułę wymamłasić i popsuć fryzurkę :evil_lol: :cool3:
No bo ja tego napewno nie zrobię , mam niezly kawal drogi i jeszcze w taką pogodę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...