resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Germanika napisał(a):Śliczne matrioszki. Hahahahaha,dzieki...mowilam ,ze nie pamietam....;)
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Draczyn!Kiedys byly takie rosyjskie/radzieckie lale,wieksza miala w brzuszku mniejsza,ta mniejsza jeszcze mniejsza....itd az do calkiem malutkiej. Na zdjeciu sa wlasnie takie same "lale " tylko z wizerunkiem grzywaczy.
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Germanika napisał(a):Muszę poprosić znajomych Rosjan o takie. Ja tez chce......tylko nie mam znajomych Rosjan.....:placz:
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 resuruss napisał(a):Ja tez chce......tylko nie mam znajomych Rosjan.....:placz:A to już wiem, ale one chynba sie trochę inaczej nazywaly. Może sobie przypomnę. Ale z grzywaczykamoi to bomba. Takich jeszcze nie widzialam
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Mi sie tez wydaje ,ze matrioszki.....tylko na poczatku wydawalo mi sie inaczej.;)
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Germanika napisał(a):Ress,jak znajdą takie to Tobie też zamówię. Wow!!!Dziekuje slicznie!!!!!:oops:
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 matrioszki! napewno matrioszki te z grzywkami naprawde fajne :) ... res Ty to zawsze coś ciekawego znajdziesz.
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Cyga!Ja zapadlam na chorobe grzywaczowa.....a to nieuleczalne. Choc dzis bardzo mnie "ruszylo w srodku" jak zobaczylam szczeniaczka innej rasy.
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 resuruss napisał(a):Cyga!Ja zapadlam na chorobe grzywaczowa.....a to nieuleczalne. Choc dzis bardzo mnie "ruszylo w srodku" jak zobaczylam szczeniaczka innej rasy. ooo.... a jaki Cię tak zauroczył?
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 cyga napisał(a):ooo.... a jaki Cię tak zauroczył? zauroczyla mnie Penny Marty Chmielewskiej....Staffik....na prawde usmiechniety pies!!!! Mimo to jednak pozostaje wierna grzywaczom ;)
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='resuruss'] :multi: jaki ładny! super by się prezentował na sweterku:)
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='resuruss'] ale to fajne, można kupić ???
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Nesjanka'] a to moje maleństwo Nesjanka!To ta malutka suczka?????Alez z niej panna sie zrobila. Moja Bulka taki dzieciuch jeszcze!
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Nesjanka!Mozna w USA,niestety. Ja na razie chyba zrobie jakis limit na zakupy..... Ostatnio kupilam suszarke z rura ( taka ja od odkurzacza) i byc moze jutro juz przyjdzie przesylka.
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ...matrioszki w Rosji , naszyjnik w USA:angryy: :placz:
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nio !! - jest już taka jak mama a diabełek z niej .... :evil_lol:
Recommended Posts