Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):

A ja chyba przestanę odróżniać na zdjęciach Bułę, Intryganta i jeszcze jeden był podobny :shake: :shake: , a pod ogon na zdjęciu im nie zaglądnę :evil_lol: :evil_lol:

Idealista jest chyba jednak trochę jaśniejszy :)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
Idealista jest chyba jednak trochę jaśniejszy :)

Może gdyby ich zdjęcia były koło siebie to znalazłabym różnicę, ale tak to ni chol... każdy może mi wmówic ze światło inaczej padało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

matrix..... napisał(a):
oczywiście Draczyn bardzo chętnie będziemy ogladać tą niebieską piekność, a jak się nazywa?
Ona sie nazywa poprostu Kocia i bardzo ladnie reaguje na swoje imię

Posted

[quote name='roksi']PRZEDSTAWIAM INTRYGANTA

aaaa tam pies, a czy mozna by poprosic o przedstawienie hendlera???nie wiem jakis numer telefonu, adres mejlowy itp?
z gory dziekuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

hmmm no intrygujace ma konczyny ten hendler nie ma co:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
hmmm no intrygujace ma konczyny ten hendler nie ma co:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ten hendler to mój mąż,i kończyny ma całkiem całkiem:cool3:

Posted

roksi napisał(a):
Ten hendler to mój mąż,i kończyny ma całkiem całkiem:cool3:

ehhhh i sami widzicie!!!pech mnie przsladuje od poczatku roku:((((((
jak cos ladnego sie trafia to od razu zajete ehhhhhh:shake: :shake: :shake: :shake:
zycie jest brutalne;(((((((:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
no co????
sama zobacz jakie ma cialko!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ehhhh.....
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ja tam tylko widze kawałek ręki i nogi :roll: , a to nie jest całe ciałko :cool3:

Posted

orsini napisał(a):
Iwona hahaha rewelka!!!!
Onka a masz nowe fotki Pana I Wladcy????bo tam to chyba on spi?
i:

dziś mu porobie now efotki- ostatnio wstawiałm jak siedzi na stronie tez sa u mnie
a Teddy to szatan wcielony :evil_lol: ten to ma takiego speeda:lol: że szok no nie da rady uchwycić aparatem :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...