matrix..... Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 AnkaW napisał(a): A ja chyba przestanę odróżniać na zdjęciach Bułę, Intryganta i jeszcze jeden był podobny :shake: :shake: , a pod ogon na zdjęciu im nie zaglądnę :evil_lol: :evil_lol: Idealista jest chyba jednak trochę jaśniejszy :)
AnkaW Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 matrix..... napisał(a):Idealista jest chyba jednak trochę jaśniejszy :) Może gdyby ich zdjęcia były koło siebie to znalazłabym różnicę, ale tak to ni chol... każdy może mi wmówic ze światło inaczej padało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 matrix..... napisał(a):oczywiście Draczyn bardzo chętnie będziemy ogladać tą niebieską piekność, a jak się nazywa?Ona sie nazywa poprostu Kocia i bardzo ladnie reaguje na swoje imię
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='roksi']PRZEDSTAWIAM INTRYGANTABardzo Bardzo mi sie podoba ten kolor. Chyba wyrośnie z niego bardzo ładny i efektownu piesek
Draczyn Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Zobaczcię jakiego pięknego kociego gifa znalazłam
orsini Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='roksi']PRZEDSTAWIAM INTRYGANTA aaaa tam pies, a czy mozna by poprosic o przedstawienie hendlera???nie wiem jakis numer telefonu, adres mejlowy itp? z gory dziekuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
orsini Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 hmmm no intrygujace ma konczyny ten hendler nie ma co:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
roksi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 orsini napisał(a):hmmm no intrygujace ma konczyny ten hendler nie ma co:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:Ten hendler to mój mąż,i kończyny ma całkiem całkiem:cool3:
orsini Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 roksi napisał(a):Ten hendler to mój mąż,i kończyny ma całkiem całkiem:cool3: ehhhh i sami widzicie!!!pech mnie przsladuje od poczatku roku:(((((( jak cos ladnego sie trafia to od razu zajete ehhhhhh:shake: :shake: :shake: :shake: zycie jest brutalne;(((((((:diabloti: :diabloti: :diabloti:
orsini Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 no co???? sama zobacz jakie ma cialko!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ehhhh..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Orsini - przed tobą sezon wystawowy - a tam takie czasami ..... biegają i się wystawiają, że ho ho !!! :cool3: :lol: :cool3:
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='miniaga'] A oto moja Tasminka ŚLICZNA !!! :multi: :multi:
sh_maniak Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 orsini napisał(a):no co???? sama zobacz jakie ma cialko!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ehhhh..... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam tylko widze kawałek ręki i nogi :roll: , a to nie jest całe ciałko :cool3:
onka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 orsini napisał(a):Iwona hahaha rewelka!!!! Onka a masz nowe fotki Pana I Wladcy????bo tam to chyba on spi? i: dziś mu porobie now efotki- ostatnio wstawiałm jak siedzi na stronie tez sa u mnie a Teddy to szatan wcielony :evil_lol: ten to ma takiego speeda:lol: że szok no nie da rady uchwycić aparatem :)
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 to ja wstawię zdjęcia BIDOKA od nas (niestety tak szalal, że zlamał łapkę...) ale włoski ma eleganckie .... prawda? ma skończone 6 m-cy
onka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 miniaga Tsia wyrosła slicznie:) a to moje chłopaki :) tata z synkiem
onka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='orsini']a gdzie moj Pan i Wladca?????? przy budzie:lol: ;) musze mu zrobic nowe dzis a tutaj takie mam
Recommended Posts