Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia - ale taki maluch kosi wszystko co rośnie

Hej Basia, trochę mnie zaskoczyłaś jednak wydaje mi się,że szczeniak najpierw zje, a potem ewentualnie zastanowi się co zjadł,

Co prawda, to prawda. Jak moje psy były szczeniakami brały do pyszczków wszystko co podpadło :wink: Z racji mojego zajęcia miały wiele styczności z roślinami, również tymi niebezpiecznymi. Zawsze starałam się kontrolować co memłały ale musze przyznać, że nie miałam żadnych kłopotów. Nigdy też nawet nie zbliżyły się do środków chemicznych, ba! bały się ich jak ognia :o
Zauważyłam, że przynajmniej nasze psy, zawsze wąchają delikatnie kwiaty, zwłaszcza te kwitnące obficie. O niektórych natychmiast sie odwracają a przy innych zatrzymują na troche dłużej :)

Posted

Nie zaglądałam tu parę dni a tu takie piękne fotki i psiaki :D
Idealista, Werset powalają z nóg ,śliczności- dobrze ,że to psy :wink: :lol:
Gruca :D - ale fotki :o piękne psy i fotki :D :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Waszko, dziękuję, dziękuję za fotki!!!!
Ale i tak mi mało:( W ogóle przeogromnie tęsknię za Bułą,musicie przyznać,że kto ją spotka raz, tak łatwo nie zapomni...(Grucy koszyk wiklinowy w kuchni na pewno nie zapomni:) )

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziś tylko Czarcie Kopytko bo padam na pysk i nie dam rady obrobić wszystkich :oops:

a ten uśmiech mówi sam za siebie :lol:

a fotki poprzedników REWELACYJNE :angel:

Słodkie diablątko :wink:

Posted

Maya&Alex napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Dziś tylko Czarcie Kopytko bo padam na pysk i nie dam rady obrobić wszystkich :oops:

a ten uśmiech mówi sam za siebie :lol:

a fotki poprzedników REWELACYJNE :angel:

Słodkie diablątko :wink:

Fajna Bułka :), ciekawe czy i kiedy się rozjaśni, a może taka tricolorka pozostanie ?

Posted

Matrix, na pewno rozjaśni jej się głowa, bo już rośnie od skóry kremik, reszta na razie pozostaje ciemna od skóry, co daje nadzieję,że nie wyjaśnieje. Matka Bułki dała poprzednio potomstwo zarówno rozjaśniające się, jak i nierozjaśniające, sama posiada gen rozjaśniający. Mam nadzieję,że u Bułki on się nie pokaże, na razie na 'Płaszczu" włos rośnie smolisto czarny.

Posted

Hej!
Mojemu małżonkowi bardzo się podoba czarcie kopytko i żyje nadzieją, że niedługo zobaczy go na żywo. :D
Wiem, ze bardzo czesto sierść ulega rozjaśnieniu, ale nie wiem czy grzywaczom ciemnieje sierść. Jakie sa szansę, że moja śniezynka nadal bedzie biała?

Pozdrawiam Aga

Posted

miniaga napisał(a):
Hej!
Mojemu małżonkowi bardzo się podoba czarcie kopytko i żyje nadzieją, że niedługo zobaczy go na żywo. :D
Wiem, ze bardzo czesto sierść ulega rozjaśnieniu, ale nie wiem czy grzywaczom ciemnieje sierść. Jakie sa szansę, że moja śniezynka nadal bedzie biała?

Pozdrawiam Aga

skoro jest biala i nie ma znaczen to taka pozostanie :lol: :lol: :lol:

Posted

Miniago, jeśli na białym włosie nie ma żadnego dodatkowego odcienia, np. kremowego, to biała pozostanie. Może jedynie wyciemnieć na kolor ciemnobrutany pod wpływem szlonych gonitw w błocku nasze pięknej złotej jesieni. Ja, przed chorobą , w wyniku której grzywacze zaległy razem ze mną w łóżku i niechętnie wychodzą na dwór, posiadałam dwie cudowne powder-puffki w kolorze czarno-szarym i szaro-brunatnym. Obecnie moje pieski zmieniły tryb życia na łóżkowy, tzn ewentualnie dają się wyciągnąć na dwór na siusiu, po czym wracają chorować ze mną, co również ma wpływ na kolor szaty, gdyż jest czysta po prostu.

Posted

Bułka Bibułka vel Czarcie Kopytko :evilbat: Midnight Muriel Shadow White

taka malusia jestem :angel:

a tak sie uczę ustawiać :fadein:

Resztę fotek Bułki wysyłam do Ress - niech wybiera, które wstawi bo ja ich mam ze 60 i się nie mogę zdecydować :lol:

Posted

Dziekuje Malawaszko za piekna sesje zdjeciowa Bulinki.Po prostu nie wiem jak Ci dziekowac.Mi samej ciezko ja sfotografowac ,bo na zdjeciu najczesciej zostaje ogonek lub kawalek lapki...a pies jest juz calkiem gdzie indziej...... :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...