maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 niesmaczna :lol: szczegolnie ze niktorzy ładni nie sa :wink: :lol:
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 basia napisał(a):Aniu, w twoim podpisie widnieje coś o portretach psów. Naprawde je malujesz?? :o A tak:) Możesz sobie zajrzeć na moją stronę, tam masz kilka portretów, ten grzywacz w avatarku to fragment logo mojej hodowliu, również mojego autorstwa. Oprócz tego ilustrowałam Dogobservera, o ile ktoś jeswzcze pamięta to pismo.
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ania a kiedy uaktualnisz stronke?? :lol: Czekam i czekam i sie doczekac nie moge :lol:
anna1 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 resuruss napisał(a):A to moja ulubiona fota z afganami: http://img295.imageshack.us/img295/3784/calendar7jn.jpg Zeby z usmiechem zaczac dzien!!!! :wink: no coz nie jest to szczyt estetyki :) mimo ze jakas estetka nie jestem :))))
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magusiu, ja też się doczekać nie mogę:) Już mi się skończyło miejsce na serwerze, wczoraj powiększyłam do płatnej, więc już niebawem może mi się uda. Na razie mam full zamówień na potrtrety i miło by się było w końcu wywiązać, w końcu z tego kasa jest,tylko ciągle mi coś wyskakuje... A z tymi Afganami, to jesteście straszni!!!! Ja się tu męczę!!! No cóż, być może niebawem warunki lokalowe mi się zmienią i będę miała w końcu miejsce na to cudowne zwierzę....Na razie na wystawach mój Miły przezornie trzyma mnie z dala od Afganów i pudli (ale i tak ciągnie mnie do dużych białych i miniatur moreli). Sam natomiast u Grucy popadł w dziką namiętność do whipetów i teraz łazi za nimi na wystawach:) Cóż, chyba prędej czy póżniej jakiś charcik będzie nam pisany....
resuruss Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ludzie !!!!Przeciez to zdjecie jest polaczeniem sprzecznosci:szczuple dlugowlose i piekne psy z lysymi ,nieeleganckimi wlascicielami. :wink:
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 ten drugi od prawej.... bleeeeeeeeh :lol: bardziej by pasowało jakby jakies super blondyny proawdzily takie charty 8)
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 resuruss napisał(a):Ludzie !!!!Przeciez to zdjecie jest polaczeniem sprzecznosci:szczuple dlugowlose i piekne psy z lysymi ,nieeleganckimi wlascicielami. :wink: nie podobaja mi sie az takie sprzecznosci... biedne psy :lol:
AngelOfDeath Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 anna1 napisał(a):resuruss napisał(a):A to moja ulubiona fota z afganami: http://img295.imageshack.us/img295/3784/calendar7jn.jpg Zeby z usmiechem zaczac dzien!!!! :wink: no coz nie jest to szczyt estetyki :) mimo ze jakas estetka nie jestem :)))) ja tylko powiem ze widac ze to amerykanie , zobaczcie te tluste tylki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 maga18 napisał(a):ten drugi od prawej.... bleeeeeeeeh :lol: bardziej by pasowało jakby jakies super blondyny proawdzily takie charty 8) Ciekawe skąd to skojarzenie o blondynkach 8) :wink:
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Bo powszechnie wiadomo,że blondynki są najpiękniejsze:)
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Martus moga byc brunetki... ;) Chyba mamy pierwsza ochotniczke do nagiego zdjecia z afganem :lol:
sh_maniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No własnie zauwazyłam Madziu, ze poczułaś sie urazona że ciebie na powyższej fotce nie ma :lol: Ania i Psy ja pierwsze słyszę :o .... ale o bladynkach powszechnie inne rzeczy sa wiadome :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 sh_maniak napisał(a):No własnie zauwazyłam Madziu, ze poczułaś sie urazona że ciebie na powyższej fotce nie ma :lol: chyba predzej Ty :lol: ostatnio Twoje psy sa na plakatach, wiec czemu nie mialaby byc i Pani?? :lol:
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 sh_maniak napisał(a):... ale o bladynkach powszechnie inne rzeczy sa wiadome :lol: :lol: :lol: Nie wierz plotkom, to bujdy rozpowszechniane przez zazdrosne brunetki:)
sh_maniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ja na plakacie :o , Madzia mi oszalała :lol: Jestem brunetka i nie widze najmniejszej rzeczy jaka bym mogła bolndi zazdrościć ....... brunetki rulez 8)
anna1 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 angel masz racje :) a jak tam twoje malenstwa papilony???
Jolka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 A dla mnie najpiękniejsze zdjęcie jest TO : [quote name='"malawaszka"'] Teddy cudowny :lol:
orsini Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 anna1 napisał(a):angel masz racje :) a jak tam twoje malenstwa papilony??? Angel sie rozmnorzyl??? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jolka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Aaaaaaaaa, zapomniałam .... Maga masz piękny nowy paseczek :lol: Angel - Ty to masz dobrze z tą Magą . Motylki na Twoim pasku przecudne . :lol:
AngelOfDeath Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Jolka napisał(a): Angel - Ty to masz dobrze z tą Magą . Motylki na Twoim pasku przecudne . :lol: to jeden motylek :lol: :lol: :lol: :lol: madzia jest koFFFFana :D :D :D :D
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Słuchajcie kochani,odkryłam stronę, na którą można ładować filmiki, tak ja na tej z żabą łąduje się fotki. No to na początek mam dla Was taki oto filmik z maluchami z mojego miotu spożywczego-Bułą i Ciastkiem. Tylko z dżwiękiem proszę!!!! A oto link: http://www.zippyvideos.com/8850429171641156/pieski_0002/
Jolka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Jolka napisał(a): Angel - Ty to masz dobrze z tą Magą . Motylki na Twoim pasku przecudne . :lol: to jeden motylek :lol: :lol: :lol: :lol: madzia jest koFFFFana :D :D :D :D Tak , wiem że w naturze jeden, ale na paseczku aż cztery :lol: A czy nie uważasz ,że Sfinx może się poczuć urażony ?? :wink:
AngelOfDeath Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Jolka napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Jolka napisał(a): Angel - Ty to masz dobrze z tą Magą . Motylki na Twoim pasku przecudne . :lol: to jeden motylek :lol: :lol: :lol: :lol: madzia jest koFFFFana :D :D :D :D Tak , wiem że w naturze jeden, ale na paseczku aż cztery :lol: A czy nie uważasz ,że Sfinx może się poczuć urażony ?? :wink: na bank jest ale dostanie cos do jedzenia i mu przejdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale pozostalych papillonow tak latwo nie przekupie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Ania i Psy!!!!!Moje kochane Bulczysko!!!!!I Mistys slodki!!!!No,i film ktorym mnie rozkochalas w tym malym potworze. :lilangel: :iloveyou: :laola:
Recommended Posts