góral Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ch. Mł. WERSET Germanika.....śliczny psiak!!!!! :D
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 gruca napisał(a):AnkaW zdjęcia super no i modele niczego sobie,jak uśpisz kota to u mnie są cztery przeurocze kociaczki milutkie ,grzeczniutkie poprostu sam miód.Przywiozę do Poznania. W życiu :wink: . Gruca mówiłam koty sprzedaj do Niemiec. Tam są pilnie poszukiwane :evilbat: :lol: :lol:
resuruss Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A oto przedstawiam Wam moja mala Bulke alias Czarcie Kopytko
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Pieknie wygląda w tych kwiatuszkach. :lol: :lol: To u Ciebie na działce Ress takie rosną :o śliczne :P
matrix..... Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Gośka napisał(a): rewelacyjny ! takiego powdera chcę ! :D
matrix..... Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ress ładna ta Twoja Bułka ale jak zobaczyłem, że stoi przy zimowitach to natychmiast ostrzegam to jest roślina bardzo silnie trująca, więc uważaj żeby któryś z psów choćby w zabawie nie zaczął jej podjadać !! Popularna nazwa tej rośliny to mordownik !! Dla bezpieczeństwa z mojego ogrodu znikły wszystkie kiedyś obecne zimowity i krzewy cisów - lepiej na zimne dmuchać :)
matrix..... Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 góral napisał(a):Matrix pamiętaj 10 lat :wink: Góral co Ty, na emeryturze mam mieć powdera? Myślę, że jednak szybciej :wink: zdecydowanie ...
resuruss Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW!tak to u mnie takie rosna,ale z tego co mi Matrix napisal to silnie trujaca roslina!!!! :roll: Dzieki Matrix za ostrzezenie,ale ja nawet nie wiem skad one sie tam wziely.....Nagle sie pojawily z dnia na dzien.....Jutro usune wszystkie.Nie masz pojecia jak Ci dziekuje.....
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 matrix..... napisał(a):Gośka napisał(a): rewelacyjny ! takiego powdera chcę ! :D i ja też chcę tego ! właśnie tego !!!!!!!! :D dobrego nigdy za wiele
góral Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 matrix..... napisał(a):góral napisał(a):Matrix pamiętaj 10 lat :wink: Góral co Ty, na emeryturze mam mieć powdera? Myślę, że jednak szybciej :wink: zdecydowanie ... eee tam na emeryturze, do 65 jeszcze Ci daleko :lol: :wink:
matrix..... Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Alutka napisał(a):matrix..... napisał(a):Gośka napisał(a): rewelacyjny ! takiego powdera chcę ! :D i ja też chcę tego ! właśnie tego !!!!!!!! :D dobrego nigdy za wiele ja nie muszę mieć tego ale w takim typie właśnie :)
góral Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 matrix..... napisał(a):Dla bezpieczeństwa z mojego ogrodu znikły wszystkie kiedyś obecne zimowity i krzewy cisów - lepiej na zimne dmuchać :) z mojego też, choć moje psy na szczęście nie mają zapędów ogrodniczych, choć mały pochłania wszystko co mu się do puska nawinie :o
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A ja się w nim zakochałam . Góral To ty musisz swojego dobrze pilnować, bo jak dorośnie i będzie taki boski to ................? ( może zniknąć ) :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 góral napisał(a):W końcu to rodzina :D :wink: No właśnie" to w rodzinie zostanie". Brak mi słów podziwu. :D dobrego nigdy za wiele
góral Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Zobaczymy co wyjdzie w jutrzejszych fotek?? :wink: w Werseciku można się zakochać :D :P
Em-ka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Alutka napisał(a): Bardzo mi się podoba Werset - pięknie ma utrzymany włos :)
Germanika Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Gośka napisał(a): Matrix,trzymam Cię za słowo,że chcesz takiego psa.Jeżeli urodzi mi się taki szczeniak to masz go ode mnie w prezencie.Niedługo będzie kryta Orla,więc już się szykuj.
resuruss Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wow!!!!!Jak fajnie !!!Matrix!Jak fajnie!!!!!!Bedziesz mial grzywacza!!!!! :angel:
Recommended Posts