Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gruca napisał(a):
AnkaW zdjęcia super no i modele niczego sobie,jak uśpisz kota to u mnie są cztery przeurocze kociaczki milutkie ,grzeczniutkie poprostu sam miód.Przywiozę do Poznania.

W życiu :wink: . Gruca mówiłam koty sprzedaj do Niemiec. Tam są pilnie poszukiwane :evilbat: :lol: :lol:

Posted

Ress ładna ta Twoja Bułka ale jak zobaczyłem, że stoi przy zimowitach to natychmiast ostrzegam to jest roślina bardzo silnie trująca, więc uważaj żeby któryś z psów choćby w zabawie nie zaczął jej podjadać !! Popularna nazwa tej rośliny to mordownik !!

Dla bezpieczeństwa z mojego ogrodu znikły wszystkie kiedyś obecne zimowity i krzewy cisów - lepiej na zimne dmuchać :)

Posted

AnkaW!tak to u mnie takie rosna,ale z tego co mi Matrix napisal to silnie trujaca roslina!!!! :roll:
Dzieki Matrix za ostrzezenie,ale ja nawet nie wiem skad one sie tam wziely.....Nagle sie pojawily z dnia na dzien.....Jutro usune wszystkie.Nie masz pojecia jak Ci dziekuje.....

Posted

matrix..... napisał(a):
Gośka napisał(a):

rewelacyjny ! takiego powdera chcę ! :D

i ja też chcę tego ! właśnie tego !!!!!!!!

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

matrix..... napisał(a):
góral napisał(a):
Matrix pamiętaj 10 lat :wink:

Góral co Ty, na emeryturze mam mieć powdera? Myślę, że jednak szybciej :wink: zdecydowanie ...

eee tam na emeryturze, do 65 jeszcze Ci daleko :lol: :wink:

Posted

Alutka napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Gośka napisał(a):

rewelacyjny ! takiego powdera chcę ! :D

i ja też chcę tego ! właśnie tego !!!!!!!!

ja nie muszę mieć tego ale w takim typie właśnie :)

Posted

matrix..... napisał(a):
Dla bezpieczeństwa z mojego ogrodu znikły wszystkie kiedyś obecne zimowity i krzewy cisów - lepiej na zimne dmuchać :)

z mojego też, choć moje psy na szczęście nie mają zapędów ogrodniczych, choć mały pochłania wszystko co mu się do puska nawinie :o

Posted

A ja się w nim zakochałam . Góral To ty musisz swojego dobrze
pilnować, bo jak dorośnie i będzie taki boski to ................?
( może zniknąć )

Posted

Gośka napisał(a):

Matrix,trzymam Cię za słowo,że chcesz takiego psa.Jeżeli urodzi mi się taki szczeniak to masz go ode mnie w prezencie.Niedługo będzie kryta Orla,więc już się szykuj.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...