Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
chwale się :oops: :oops: moim najmłodszym gagatkiem :oops: :oops:

Sh - Twój psiuńciuś karme reklamuje :o super, to chłopak już na życie zarabia :lol: :lol: :lol:

Posted

To jest swobodna, podstawowa pozycja Bułki.Jeśli się przeniesiemy w czasie wstecz, to znajdziemy taką Bułki fotkę:

Jak widać, zalążki do przyjmowania żabich pozycji tkwiły w niej od wczesnej młodości.

Posted

Hihih też się zdziwiłam, że jest ich aż tyle, ale wiele podobnych :oops: :roll: bardzo żałuję że wyczerpała się bateria w aparacie siostry bo z niego są najładniejsze zdjęcia :-?

Posted

ojej!! :iloveyou:

ile fotek!!! Shadowki sliczne!! A Pie juz mam wrazenie ze wymężniał :o :lol:

Gagatek boooski!! Zawsze mi sie podoobal :D

Quanduś jak ladnie siedzi... ;) Ale chyba za bardzo mu sie nie chce :lol:

Posted

Wszystkie zdjęcia super ,ale Bułka na żabę ma fotkę najładniejszą.Pozycja babci Montezumy.Jeżeli więcej cech odziedziczyła po babci to jeszcze będzie głucha na wołanie,będzie chodziła po meblach jak kot więcej zalet nie wymienię bo będziesz gotowa ją wysłać do Legionowa paczką. :lol: :lol: :lol:

Posted

Gruca!!!Zacytuje stare przyslowie:
"Widzialy galy co braly".....juz jej nie oddam - diablatko jest i owszem ale ja baaaaardzo kocham!!!
Milo mi ,ze Bulko-zabka sie podoba!!!!!!

Posted

AnkaW napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
chwale się :oops: :oops: moim najmłodszym gagatkiem :oops: :oops:

Sh - Twój psiuńciuś karme reklamuje :o super, to chłopak już na życie zarabia :lol: :lol: :lol:

tak sobie chłopak siedzi na plakaciku :lol:
reklamuje siebie i karmę, bo z boku jest podpisany :wink:

w kwestii zarabiania :roll: .... jak reszta moich psów bankrutuje swoja mamę czyli mnie 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...