malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ress Ci prześle bo ja muszę już lecieć do oliwki na dyżur :-)
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Waszko a sznaucery z Zabrza GDZIE sa???? :o :evil: 0X :evil: :evil: :evil:
sh_maniak Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 chwale się :oops: :oops: moim najmłodszym gagatkiem :oops: :oops:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Sh_maniak!!!!Sliczny Sosik!!!!!Ze zmienionymi oczami.... :wink: Ja tez wstawie zdjecie mojego "gagatka" a raczej gagatnicy:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dziewczyny śliczne zdjęcia :lol: a Quanduś ma wybitnie wszystkiego dosyć i chce mu się spać :wink: :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 sh_maniak napisał(a):chwale się :oops: :oops: moim najmłodszym gagatkiem :oops: :oops: Sh - Twój psiuńciuś karme reklamuje :o super, to chłopak już na życie zarabia :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 resuruss napisał(a):Bulka wypoczywa po sesji zdjeciowej A co to za rozjechana żaba :o :wink: :lol: :lol:
Ania i Psy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 To jest swobodna, podstawowa pozycja Bułki.Jeśli się przeniesiemy w czasie wstecz, to znajdziemy taką Bułki fotkę: Jak widać, zalążki do przyjmowania żabich pozycji tkwiły w niej od wczesnej młodości.
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, :angel: :lilangel: :iloveyou:
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 aaleee maleństwo :angel: Ress a Ty co tak mało wstawiłaś???? 70 zdjęć Ci wysłałam :evilbat:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Siedze i wybieram sobie.....dziekuje Ci slicznie!!!!! Jak zobaczylam ta ilosc na poczcie to mnie zatkalo!Dzieki wielgachne.
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Hihih też się zdziwiłam, że jest ich aż tyle, ale wiele podobnych :oops: :roll: bardzo żałuję że wyczerpała się bateria w aparacie siostry bo z niego są najładniejsze zdjęcia :-?
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 ojej!! :iloveyou: ile fotek!!! Shadowki sliczne!! A Pie juz mam wrazenie ze wymężniał :o :lol: Gagatek boooski!! Zawsze mi sie podoobal :D Quanduś jak ladnie siedzi... ;) Ale chyba za bardzo mu sie nie chce :lol:
gruca Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wszystkie zdjęcia super ,ale Bułka na żabę ma fotkę najładniejszą.Pozycja babci Montezumy.Jeżeli więcej cech odziedziczyła po babci to jeszcze będzie głucha na wołanie,będzie chodziła po meblach jak kot więcej zalet nie wymienię bo będziesz gotowa ją wysłać do Legionowa paczką. :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Malawaszko!Wszystkie sa sliczne.....a z ta bateria fajne jaja byly.... :wink: Ogolnie cala wystawa byla zakrecona .....a dojazd to juz nie wspomne....
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Gruca!!!Zacytuje stare przyslowie: "Widzialy galy co braly".....juz jej nie oddam - diablatko jest i owszem ale ja baaaaardzo kocham!!! Milo mi ,ze Bulko-zabka sie podoba!!!!!!
Em-ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 resuruss napisał(a):Wiec wstawie cosik jeszcze: :klacz: baaardzo fajna foteczka! :klacz:
sh_maniak Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 AnkaW napisał(a):sh_maniak napisał(a):chwale się :oops: :oops: moim najmłodszym gagatkiem :oops: :oops: Sh - Twój psiuńciuś karme reklamuje :o super, to chłopak już na życie zarabia :lol: :lol: :lol: tak sobie chłopak siedzi na plakaciku :lol: reklamuje siebie i karmę, bo z boku jest podpisany :wink: w kwestii zarabiania :roll: .... jak reszta moich psów bankrutuje swoja mamę czyli mnie 8)
Recommended Posts