onka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 maga :lol: :lol: :lol: :lol: ty to jesteś aparatka ale sie usmiałam hahahaaaaaaa :lol: :lol:
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 hihih Onka to już leci na dobrą skrzynię :oops:
onka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 góral napisał(a):Ania i Psy napisał(a):maga18 napisał(a):a ja jak tak patrze na te fotki to mi sie powdera zachciewa :evilbat: :lol: No wreszcie widzę mądrość estetyczna na Ciebie spłynęła. Cóż może być piękniejszego nad w biegu powdera? duży pudel w biegu :wink: tutaj tez sie zgodzę choc upieram sie przy afganie:) a propo pudli:) mój mąż nie mógł sie od tego odczepić w Zabrzu :D champion z Czech o ile sie nie mylę
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 "onka" napisał(a):Ania i Psy napisał(a):[quote name='maga18'] . Cóż może być piękniejszego nad w biegu powdera? Ania !! ja grzywacze kocham nad zycie ..ale piekniejszy będzie afgan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D popieram
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 :o cudo!! zgadzam sie... taki afgan moze byc efektowniejszy w biegu odemnie :lol: :wink:
onka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D cudo cudo normalnie!! szok alez piekny:) góral jak mi powstawiasz więcej takich zdjęc to ja tutaj ze szczescia zaczne rodzic chyba :wink: :lol: uwielbiam afgany po prostu ehhh jeszcze ze dwa lata:)
Ania i Psy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ojeju, jak ja Was nie lubię. Mi wyskoczyli, no. Tak, ja wiem, ja uwielbiam i pudle i afgany!!! Serce by chciało, ale rozum odmawia... Afgan mnie powala swą urodą, ale ciągle się obawiam,że charakter nie dla mnie stworzony. Ale myślę,że prędzej,czy póżniej jednak się pojawi-no normalnie nie wytrzymam. A pudel to inna śpiewka,kiedyś miałam srebrnego dużego:) I dlatego staram się na razie starannie unikać obu ras, coby sobie nie szargać nerwów, a Wy mnie tu epatujecie zdjęciami....No ten afgan to po prostu....Brak słów....
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 taaaaa jeszcze dwa lata a Onka spedzi czas na wystawie pomiedzy ringiem IX i X grupy a karmieniem dziecka :lol:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 chciałem jeszcze powstawiać, ale może lepiej nie będę ryzykować :wink:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ania i Psy napisał(a):Ojeju, jak ja Was nie lubię. Mi wyskoczyli, no. Tak, ja wiem, ja uwielbiam i pudle i afgany!!! Serce by chciało, ale rozum odmawia... Afgan mnie powala swą urodą, ale ciągle się obawiam,że charakter nie dla mnie stworzony. Ale myślę,że prędzej,czy póżniej jednak się pojawi-no normalnie nie wytrzymam. A pudel to inna śpiewka,kiedyś miałam srebrnego dużego:) I dlatego staram się na razie starannie unikać obu ras, coby sobie nie szargać nerwów, a Wy mnie tu epatujecie zdjęciami....No ten afgan to po prostu....Brak słów.... powiedz coś o swoim srebnym pudlu, ja jestem WIELKIM fanem srebrnych standardów!!!
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 góral napisał(a):chciałem jeszcze powstawiać, ale może lepiej nie będę ryzykować :wink: powstawiaj!! :angel: widze ze masz bardzooooo piekna kolekcje :D
onka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 maga18 napisał(a):taaaaa jeszcze dwa lata a Onka spedzi czas na wystawie pomiedzy ringiem IX i X grupy a karmieniem dziecka :lol: oj magus własnie nie :) dziecko juz jesc bedzie samo:) a my skonczymy dom remontować iwtedy w końcu będzie afgan:) a i jeszcze jedna moje cudowna rasa :D we Polsce nie ma takiego już niestety albo jest tylko gdzies "do kochania"
onka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 maga18 napisał(a):góral napisał(a):chciałem jeszcze powstawiać, ale może lepiej nie będę ryzykować :wink: powstawiaj!! :angel: widze ze masz bardzooooo piekna kolekcje :D TYYY niedobra kobieto :wink: :lol: :lol: ja juz uciekam:) mascie szczescie :wink: ale zdjecia obejze jutro coby sie nie posikać :wink: ze szczęscia i zachwytu :)
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 onka napisał(a):jeszcze jedna moje cudowna rasa :D we Polsce nie ma takiego już niestety albo jest tylko gdzies "do kochania" jaka ?????
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 w razie czego będzie na Magę :wink: afgan inaczej
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wiec i ja sie przylacze do boskich fotek afganow:
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 góral napisał(a): afgan inaczej :o grzywacz standard :o :angel:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Jejciu ale dużo pieknych zdjęć się pojawiło, cudowności. Afgany przepiekne, niesamowite kolorki, ale obserwując na wystwach też będę obstawała za tym, że najpiękniejszy w ruchu jest duży pudel, dla mnie sama gracja. No ewentualnie jak zobaczę Magę w biegu to może zmienie zdanie :wink: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 góral napisał(a): popieram ten mnie powalil na kolana :o :o :o PIEKNY :lilangel:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Oraz inna wersja "afgana inaczej" :lol: :wink:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A dzisiaj Radarek skończył 3 miesiące i pańcia w zrobiła mu taki prezent, że zaprowadziła go do weta na szczepienie, które zniósł baaardzo dzielnie. A później oba psiaki dostały po czekoladowej kości. :lol:
Recommended Posts