Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
A Radarek próbuje podnosić nogę do sikania. Strasznie śmiesznie to wygląda.

No to wcześnie zaczyna podnosić . :o
Kosmo wczoraj skończył 6 m-cy a dopiero od kilku dni podnosi nogę na dobre. Wcześniej mu sie tylko zdarzało od czasu do czasu. :D

Posted

Agama napisał(a):
Jolka czy diabelek byl towazysko na warszawskiej w lipcu

Agama - nie , w Warszawie nie byliśmy. Chociaż towarzysko zaliczyliśmy od czerwca 7 wystaw. :lol: :lol:

Posted

AnkaW - fajne zdjęcia (takie intymne) :lol:
Widzę że coraz bardziej podobni do siebie.
Tak jak u Magi Milka z Tofikiem.

Posted

AnkaW!Swietne zdjecia scen lozkowych!!!! :lilangel:
Az sie wierzyc nie chce ,ze Gizmo jest takim rozbojnikiem!Maly Radarek jest przeuroczy - taki babelek!!!A kot jak juz pisalam obledny!Cudna gromadka!!!!

Posted

Dziękuję za miłe słowa, :lol: a kot jest wstrętny, przebrzydły......., i juz nie wiem jaki jeszcze. Codziennie pare razy mu powtarzam że go uśpie :evilbat: :evil: :evil: :wink:

Posted

AnkaW napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa, :lol: a kot jest wstrętny, przebrzydły......., i juz nie wiem jaki jeszcze. Codziennie pare razy mu powtarzam że go uśpie :evilbat: :evil: :evil: :wink:

to chyba sie cieszysz ze dla gizma to worek treningowy :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

AnkaW zdjęcia super no i modele niczego sobie,jak uśpisz kota to u mnie są cztery przeurocze kociaczki milutkie ,grzeczniutkie poprostu sam miód.Przywiozę do Poznania.

Posted

moje koty dzis tez daly niezly popis swoich mozliwosci.Otoz moja 16 letnia Matylda zalatwila swoje potrzeby fizjologiczne na komodzie na rachunku telefonicznym i skrzetnie to zawinela....Ciekawe jak ja teraz zaplace???? :roll: i jaka bedzie reakcja pani w kasie???? :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...