Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Dzięki,dzięki za miłe słowa :lol: I już ostatnie (co by nie zanudzić)
AnkaW Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A Radarek zna już rozkaz "siad' i :lol: :lol: :lol: próbuje podnosić nogę do sikania. Strasznie śmiesznie to wygląda.
Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 AnkaW napisał(a):A Radarek próbuje podnosić nogę do sikania. Strasznie śmiesznie to wygląda. No to wcześnie zaczyna podnosić . :o Kosmo wczoraj skończył 6 m-cy a dopiero od kilku dni podnosi nogę na dobre. Wcześniej mu sie tylko zdarzało od czasu do czasu. :D
Agama Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jolka czy diabelek byl towazysko na warszawskiej w lipcu
Jolka Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Agama napisał(a):Jolka czy diabelek byl towazysko na warszawskiej w lipcu Agama - nie , w Warszawie nie byliśmy. Chociaż towarzysko zaliczyliśmy od czerwca 7 wystaw. :lol: :lol:
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Śpiochy, prawie 9 godzina a ja nie mogę posprzątać bo wyrko zajęte :wink: :evil:
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW napisał(a): to jak Gizmo lezy na kocie jest genialne :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Gizmo traktuje kota jak worek, albo do spania albo treningowy :wink:
Em-ka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW napisał(a):Radarek z ulubioną kostką :lol: Ania! :klacz: :iloveyou: :klacz:
maga18 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 widze ze Gizmo to juz dobry wujek??!! Radarek mozna sobie na nim głowe oprzec... :lol: :D
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW napisał(a):jak szaleć - to szaleć :lol: :lol: widze , ze u Ciebie jest wesolo , szczegolnie jak psy mieszkaja z kotem :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 maga18 napisał(a):widze ze Gizmo to juz dobry wujek??!! Radarek mozna sobie na nim głowe oprzec... :lol: :D to juz sa bracia 8) 8) 8)
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Bracia - ale jeszcze nie do końca :evil: :lol: :lol: :lol:
Jolka Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 AnkaW - fajne zdjęcia (takie intymne) :lol: Widzę że coraz bardziej podobni do siebie. Tak jak u Magi Milka z Tofikiem.
resuruss Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW!Swietne zdjecia scen lozkowych!!!! :lilangel: Az sie wierzyc nie chce ,ze Gizmo jest takim rozbojnikiem!Maly Radarek jest przeuroczy - taki babelek!!!A kot jak juz pisalam obledny!Cudna gromadka!!!!
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Dziękuję za miłe słowa, :lol: a kot jest wstrętny, przebrzydły......., i juz nie wiem jaki jeszcze. Codziennie pare razy mu powtarzam że go uśpie :evilbat: :evil: :evil: :wink:
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW napisał(a):Dziękuję za miłe słowa, :lol: a kot jest wstrętny, przebrzydły......., i juz nie wiem jaki jeszcze. Codziennie pare razy mu powtarzam że go uśpie :evilbat: :evil: :evil: :wink: to chyba sie cieszysz ze dla gizma to worek treningowy :evilbat: :evilbat: :evilbat:
gruca Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW zdjęcia super no i modele niczego sobie,jak uśpisz kota to u mnie są cztery przeurocze kociaczki milutkie ,grzeczniutkie poprostu sam miód.Przywiozę do Poznania.
resuruss Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 moje koty dzis tez daly niezly popis swoich mozliwosci.Otoz moja 16 letnia Matylda zalatwila swoje potrzeby fizjologiczne na komodzie na rachunku telefonicznym i skrzetnie to zawinela....Ciekawe jak ja teraz zaplace???? :roll: i jaka bedzie reakcja pani w kasie???? :lol: :lol: :lol:
Gośka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ups :oops: trochę za duże mi się wkleiło, zmieniam i na dole jest już mniejsze.
Recommended Posts