Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nom dokladnie :) Ja to mam straszna frajde jak kupuje cos dla Klarci, Moze po swietach wpadnie wiecej kasiorki to kupimy wreszcie duzy worek karmy i jakis ladny pojemnij teraz eukanuba daje do duzych opakowan :) Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='malgosia78']U nas tak samo, pieniądze płyną... A wiadomo, że na takie stworzenie, które jest uzależnione od nas, pieniędzy nie żałujemy. I muszę powiedzieć, na pewno się zgadzacie, że żadnej złotówki wydanej na psa nigdy nie żałowałam i nie żałuję.[/quote] Pewnie,że się zgadzam z Tobą i to całkowicie ! Wszystko się u mnie porzestawiało od kiedy są w domu zwierzątka,najpier Nuka,potem Hebus i teraz Emi.Ich potrzeby jakoś tak naturalnie wysuneły się na pierwszy plan..a co najdzwiwniejsze całkiem mi z tym dobrze :D Ogromną przyjemność sprawia mi robienie dla nich zakupów :angel: Quote
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Hebulka napisz skad masz ten czadowy kocyk! Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Viris']Hebulka napisz skad masz ten czadowy kocyk![/quote] Który ?? Quote
malgosia78 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Jest to bardzo naturalne, my też po świętach pewnie większe zakupy poczynimy, bo Tofeusz swoje łóżko dewastuje i burzy to moje doznania estetyczne, więc czeka nas zakup "mebla" Tofikowi. Prawda jest też taka, że żadna kasa nie jest w stanie zast6ąpić tej radości, z jaką wita nas po powrocie do domu, czy uczucia jak się budzisz z jego głową na Twojej poduszce, z wpatrzonymi w Ciebie oczkami. To chyba miłość... :calus: Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 To napewno miłość i to jaka wspaniała :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 BF rozpieszczamy jak tylko można najbardziej. Ja słyszę jak senior rodu mówi do Buńki "Ty moja najdroższa". Ja poleciałam wczoraj po ciastka psie ,ale w tym Kakadu nie było takich jak lubią, więc dziasiaj pojechałam w drugi koniec miasta. Jak Buńka pojechała po kubrak, to chodziła po całym sklepie. Ludzie się pytali czy tu wolno z psem przyjść. Wiolka im na to ,że nie wie, Mama naszą przemyciła. Wiolka się strachała chciała Bunię pod kurtkę schować. Mama Wioli Quote
malgosia78 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Idę w takim razie spać, tak się zrobiło milutko... Mój mąż na dyżurze, więc z Tofikiem pod pachą żegnamy wszystkich!!! Dobranoc!!!! PS. Hebulko, kocyk w łapki oczywiście!! :D Quote
Draczyn Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='malgosia78']Idę w takim razie spać, tak się zrobiło milutko... Mój mąż na dyżurze, więc z Tofikiem pod pachą żegnamy wszystkich!!! Dobranoc!!!! PS. Hebulko, kocyk w łapki oczywiście!! :D[/quote]Dobranoc Malgosiu. Kolorowych snów Quote
Hebulka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='malgosia78']Idę w takim razie spać, tak się zrobiło milutko... Mój mąż na dyżurze, więc z Tofikiem pod pachą żegnamy wszystkich!!! Dobranoc!!!! PS. Hebulko, kocyk w łapki oczywiście!! :D[/quote] Są na allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76549305[/url] Quote
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='Viris']Hebulka napisz skad masz ten czadowy kocyk![/quote] Który ??[/quote] Ten w lapki :> Quote
malgosia78 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Są na allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76549305[/url][/quote] Dzięki Hebulko, już dziś zamawiam oba!!!! Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='malgosia78']Są na allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76549305[/url][/quote] Dzięki Hebulko, już dziś zamawiam oba!!!![/quote]Na tym linku , który podałaś napisano wyszukaj przedmiot i nie ma kocyków Quote
Hebulka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Draczyn']Na tym linku , który podałaś napisano wyszukaj przedmiot i nie ma kocyków[/quote] U mnie otwiera się aukcja z kocykami. Quote
darektr Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']Na tym linku , który podałaś napisano wyszukaj przedmiot i nie ma kocyków[/quote] U mnie otwiera się aukcja z kocykami.[/quote] U mnie też. Quote
Viris Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No to czekam na kasiorke i cos czuje ze sie nie bede mogla zdecydowac :) Quote
malgosia78 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Mi się bardzo podoba ciemny w beżowe łapki i beżowy w czarne łapki, są prześliczne i cena przystępna. Ja nie mam jeszcze pełnej aktywacji do allegro, ale już zmusiłam męża siostry, więc może się uda.... W każdym razie wielkie dzięki za link, Hebulko. Quote
Hebulka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Nie ma za co :D Też mam oba kocyki,czarny Emisia dostała w prezencie od swojego ślicznego braciszka EMIRKA. :angel: :angel: Quote
malgosia78 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Świetny prezent, może powinnam kupić dziewczynkom Joss (tylko cicho sza... 8) , to też byłby taki prezent od braciszka.... :lol: Quote
Viris Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Od kliku dni mamy niezle przezycia z Klarcia. Otoz zauwaza ze ktos obcy moze byc w domu albo ktos jest w przedpokoju chociaz jest srodek nocy i wszyscy powinni spac. Boje sie o sasiadow bo Klara wydaje takie szczekniecia ze pewnie budzi caly blok. Niedawno tak nas wystraszyla zerwala sie z wyrka (chyba akurat spala mi na plecach) i zaczela tak glosno szczekac i skakac pod drzwami. No po prostu meksyk. Quote
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Witajcie! :D Widze że jeszcze nie śpicie - więc na Dobranoc posyłam Wam zdjęcie 4 tygodniowych maluchów miotu F Króla Arlekina. Pamiętacie ich pierwsze zdjęcia na dogomani? Były tak małe że mieściły się na dłoni. A teraz to juz całkiem spore brykające buldożkowe kuleczki! :P Pozdrawiam Wszystkich Monika i Król Arlekin [url]http://krolarlekin.w.interia.pl[/url] [URL=http://imageshack.us][img]http://img289.imageshack.us/img289/5971/miotf4t9kt.jpg[/img][/URL] Quote
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Prześliczne mordeczki. są naprawdę ekstra. A jakie tłuściutkie. Widać, że dzieciaczki świetnie odchowane. Gratulacje Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Super,super, mistrzostwo świata. Mama Wioli Quote
Recommended Posts