stellanovaa Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 elżbietarusos napisał(a):To są zdjęcia moich ostatnich dzieciaczków Bardzo ładne te beżowe buldożki.... Gratuluję. Beata Quote
elżbietarusos Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Mi już się teraz trochę opatrzyły. Dziękuję. Moim marzeniem jest teraz piękny pręgowany piesek. Quote
Joss Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Draczyn napisał(a):Fajnie że wpadlaś Joss, dawno Cięnie było. Widzę, że w domu masz calą bandę niszczycieli. Wesoło macie:multi::multi: Ostatnio bywam tutaj rzadziej, to prawda:) Ale czytam Was regularnie i staram sie pisac w wolnych chwilach. Dzięki Draczyn za powitanie:) Ładniutkie beżowe dzieciaczki. Kiedy idą do nowych domków? Quote
Viris Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 One sa po prostu przecudne. Ja jestem zakochana. Gdybym tylko mogla miec druga psinke :-( Quote
Basia&Safi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :lol: ale Safcia sie zamyśliła ps. wiecie gdzie reszta zdjec :mad: :razz: ;) :lol: :cool3: Quote
Draczyn Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Faktycznie, jak maly filozof:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Tego , kiedy pójdą do nowych domków nie wiem. Na razie zainteresowani są nabywcy z Włoch i Niemiec . Jeśli wezmą oni , to jeszcze ponad miesiąc , bo muszę zaszczepić je przeciwko wściekliźnie ( mają już ponad 3 miesiące , no i okres kwarantanny ) To pierwsze szczenięta , które bardziej lgną do mojego męża niż do mnie , no ale cóż -same baby. Quote
Draczyn Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Pycholek w sniegu :) Cudeńko. Miałam kiedyś buldożka z takim jednym zarnym okularem. Smialiśmy sie z niego, że to Falkonetti. Wy pewnie już nie pamiętacie tego serialu, w którym Falconetti miał czarną opaskę na oku Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ciąg dalszy zdjęć moich dziewczynek. Mam teraz 2 tygodniowy urlop , to zarzucę Was zdjęciami. Na pierwszy planie najgorsza eksterierowo , ale najsympatyczniejsza OKOWITA Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 OTYLKA po lewej i OBSESJA po prawej stronie Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Na poniższym zdjęciu , ten sam zestaw. Te oczy wpatrzone nie we mnie , ale w ukochanego pana. Małe zdrajczynie , choć właściwie , to nie on je karmi , mieszkają w jego sypialni. Tak powinno być. Przez żołądek i wyrko do seca buldożka. Quote
Viris Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Te zdjecia rania me serce. Jestem taka zakochana... Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Moje serce też ranią. Cała ta miłość skierowana jest na mojego męża. Ja mam już za dużo obowiązków , więc te związane z pielęgnacją i doglądaniem szczeniąt przejął mój mąż . To śmieszne gdy facet , który z pobłażaniem patrzył na mnie gdy nazywałam siebie mamusią,jak śpiewałam im kołysanki , sam gaworzy do nich jak do niemowląt,a siebie nazywa tatusiem Role się odróciły , facet mi niewieścieje. Quote
lenaa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witam wszystkich!Trudno oprzeć się urokowi buldożka.Wszystkie Wasze pociechy są słodkie a te beżowe trojaczki elżbietyrusos ...trudno wyrazić to w słowach -- chyba się zakochałam... Quote
elżbietarusos Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 OTYLKA Dziękuję za komplementy w imieniu dziewczynek Quote
Recommended Posts