Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Tak sprawdzalam. Vanessa jest w dobrych rekach, ale po prostu nie jest zabierana na dluzsze spacerki. Pozatym Klara zawsze na dworek ma zakladana obroze przeciwko pchelkom i innym "przyjaciolom". Tak wiec jestesmy spokojni.No to ekstra, że ma nareszcie taką bratnią i cierpliwą duszyczkę Quote
Hebulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a): Piękna Klarcia i ślicznie zrobione zdjęcia !! Joss napisał(a):Nie mniej jednak w tym tygodniu I-szą lokate przyznaję rzęsom Hebulki Joss - zawstydzasz mnie... :oops: :oops: :oops: Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Draczyn Myszoskoczki nie zaprzyjaznily sie z Klara. Przydeptywala im ogonki :> Ale ogolnie nic sie nikomu nie stalo :) Hebulka kombinuje i staram sie ustalic mozliwosci mojego komputera. Niestety najbardziej fajoskie efekty i sliczne skromne ramki mi nie dzialaja :/ Mam za malo pamieci, a ze to laptop to ciezko dokupic czesci. Dziekujemy i sciskamy :) Quote
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 VIRISBuldożki to myszołapy. Nie wyobrażam sobie , ąby możn było doprowadzić do zgodnego pożycia buldożka z myszowatymi. To tak jakby kota zaprzyjażniać na sil z myszami Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Nie no ja to powiedzialam zartobliwie. Moze dzisiaj wystawie filmik o wspolnym zyciu Klary ze skoczkami. Wymienialam skoczkom wystroj akwariow na piasek z muszelkami i skalki. I Klara sie przypatrywala :) I zaczela sie domagac zabaw z nimi :) Nie wiem tylko czy wam dzialaja filmiki wystawiona na czym innym niz tamtej stronce do filmow. Quote
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Nie no ja to powiedzialam zartobliwie. Moze dzisiaj wystawie filmik o wspolnym zyciu Klary ze skoczkami. Wymienialam skoczkom wystroj akwariow na piasek z muszelkami i skalki. I Klara sie przypatrywala :) I zaczela sie domagac zabaw z nimi :) Nie wiem tylko czy wam dzialaja filmiki wystawiona na czym innym niz tamtej stronce do filmow.Na innej stronce nie próbowałam. Nawet nie wiem, cy można inaczej Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ja wystawilam w filmikach jak Wam nie dzialal tamten wystawiony Waszym sposobem. Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Viris tozto z klarci się zrobiła prawdziwa laska :D sliczna jest, fajnie sie bawiła z tym białym psiaczkiem :D bajtus za to nie widział nigdy myszek ani innych gryzoni ale musztruje żółie i jak widzi, ze którys za bardzo wierci się w terrarium to szczeka na nieo i robi wszystko zeby zapanować nad swoim stadkiem :lol: Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 A oto szczeniaczki z Nadarzyna w wiku 9 tygodni Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 piekne nadarzynkowe kluseczki :D ten oststni jaki ma fajny sliniaczek bialy :D Quote
Viris Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 _beatka_ napisał(a):Viris tozto z klarci się zrobiła prawdziwa laska :D sliczna jest, fajnie sie bawiła z tym białym psiaczkiem :D bajtus za to nie widział nigdy myszek ani innych gryzoni ale musztruje żółie i jak widzi, ze którys za bardzo wierci się w terrarium to szczeka na nieo i robi wszystko zeby zapanować nad swoim stadkiem :lol: Dziekujemy :) Draczyn - piekne te maluchy. Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Viris napisał(a):_beatka_ napisał(a):Viris tozto z klarci się zrobiła prawdziwa laska :D sliczna jest, fajnie sie bawiła z tym białym psiaczkiem :D bajtus za to nie widział nigdy myszek ani innych gryzoni ale musztruje żółie i jak widzi, ze którys za bardzo wierci się w terrarium to szczeka na nieo i robi wszystko zeby zapanować nad swoim stadkiem :lol: Dziekujemy :) Draczyn - piekne te maluchy.Mnie też się one niezmiernie podobają i dlatego co jakiś czas je wklejam. Myśle, że to ciekawe, zobaczyć jak się rozwijają i rosną Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witam!!! W takim razie i ja wkleję kilka zdjęć mojego Tofisia. Pozdrawiamy!!!! Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Sliczny ten Twój Tofiś Malgosia. Niesamowicie podob mi się jego umaszczenia. Caly bialuki, bez żadnej czarnej plamki. To rzadkość taki bf Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Cudowny. Jaką ma piękną oprawę oczu. Jak by miał pomalowane. Super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mama Wioli Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Draczyn, ja jestem zakochana w nim. On ma plamki na uszkach i na brzuszku, sporadyczne pod sierścią na grzbiecie, ale faktycznie nieliczne. Wiesz, dla mnie jest cudny, tak jak dla każdego właściciela jego pies :lol: W każdym razie, bardzo Ci dziękuję za te bardzo miłe słowa. Już przekazuję Tofikowi, bo leży koło mnie. :lol: Quote
Hebulka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Małgosiu, Toffik jest śliczny ! A w czerwonym ubranku bardzo mu do twarzy :) Maluszki z Nadarzyna super jak zawsze. Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Dzięki Mamo Wioli. Hebulko, w którym ubranku - w kurteczce czy w sweterku???? :o Oczywiście to żarty. Dzięki Bogu, przeglądając artykuły o buldogach utwierdzam się w przekonaniu, że są ludzie zdecydowanie bardziej odjechani niż ja na punkcie bf. :P Quote
Hebulka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 malgosia78 napisał(a):Hebulko, w którym ubranku - w kurteczce czy w sweterku???? :o W obydwu :D :multi: Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 malgosia78 napisał(a):Dzięki Mamo Wioli. Hebulko, w którym ubranku - w kurteczce czy w sweterku???? :o Oczywiście to żarty. Dzięki Bogu, przeglądając artykuły o buldogach utwierdzam się w przekonaniu, że są ludzie zdecydowanie bardziej odjechani niż ja na punkcie bf. :PWitaj w gronie pomyleńców. Wszyscy jestemy zwariowani na punkcie naszych pociech Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Czekam jeszcze aż mu urośne głowa. Chciałabym, żęby miał tak wspaniałe jak Waszych buldożerków.... Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Tak myślę Draczyn i bardzo się cieszę,że jestem w TAKIM gronie. Ale, jak kiedyś będę miała dzidziusia, to na pewno śpiochy z buldożkami mu załatwię :P Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 malgosia78 napisał(a):Tak myślę Draczyn i bardzo się cieszę,że jestem w TAKIM gronie. Ale, jak kiedyś będę miała dzidziusia, to na pewno śpiochy z buldożkami mu załatwię :PWkleiłam Twoje cudo do galerii głownej. Tam stale chcą oglądać nase buldożki, a przcież tutaj nie będę zapraszać, bo ich tylko fotki interesują, bo sami przecież nie maja bf Quote
malgosia78 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Dziękuję bardzo i przesyłam lizki od Tofiego. :calus: Quote
Recommended Posts