IrenaTe Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Dziękuję Draczynowi za wklejenie mojej pociechy. To Pyszny Papkin z Nadarzyna! Towarzyszą mu jeszcze w kojcu trzej chłopcy: Piotruś Pan, Picollo Pinocio i Pocket Pikachu. Czasem wydaje mi się, że mam pełen dom szczeniąt a nie jedynie cztery małe buldożki. Pozdrawiam wszystkich buldogomaniaków! Zapracowana Hodowczyni Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 A to mamusia szczeniaczkóe Kika Draczyn, siostra mojego Kubusia Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Nie wiem dlaczego , ąle mamusia nie chce się pokazać Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Ojojoj....ten Pyszny Papkin, naprawdę jest pyszny :wink: . Pozostali braciszkowie napewno też :D . Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 misiaczek napisał(a):Ojojoj....ten Pyszny Papkin, naprawdę jest pyszny :wink: . Pozostali braciszkowie napewno też :D .Zaraz spróbóję wkleić pozostałych Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 To już chyba wszystkie 4 chłopaki, dziewczyn brak Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Fajne te chłopaki.Jeszcze tylko Draczyn mamusię wklej :D . Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 misiaczek napisał(a):Fajne te chłopaki.Jeszcze tylko Draczyn mamusię wklej :D .Ty się Misiaczek znasz na fotkach. Zrob zacytuj tam gdzie miała być mamusiaa i powiedz jaki jest błąd, bo nie chce mi się wkleić Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Draczyn, ja weszłam na stronkę hodowli z Nadarzyna i wklejam fotkę Kiki.A Ty u mnie naciśnij cytuj i zobacz co źle robisz,bo nie umię Tobie wytłumaczyć :D . A swoją drogą Kika jest przepiękna. Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Dzięki Misiaczku to jest i mama i tatuś Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Proszę bardzo...właśnie jeszcze chciałam wkleić tatusia,ale mnie ubiegłaś :D .Też przystojniacha. Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 misiaczek napisał(a):Proszę bardzo...właśnie jeszcze chciałam wkleić tatusia,ale mnie ubiegłaś :D .Też przystojniacha.Tatuś to jakiś champion utytuowany z duńskiej hodowli i w rodowodzie ma same najlepsze hdowle, to arystokrata psi Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Mam nadzieję,że Pani Irena się nie obrazi,ale nie mogłam się oprzeć i wkleiłam jeszcze to: :D Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Na pewno się nie obrazi o bardzo sympatyczna i niekonfliktowa babeczka, kochająca swoje psy niezmiernie Quote
misiaczek Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 No to się cieszę...ale powiedz Draczyn,czy te wypięte,rozkraczone dupeczki buldozie nie są słodkie? :D Quote
Draczyn Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 misiaczek napisał(a):No to się cieszę...ale powiedz Draczyn,czy te wypięte,rozkraczone dupeczki buldozie nie są słodkie? :DMisiaczek, gwarantuję, że nie ma nic bardziej słodkiego i pieknego, jak maleńkie pomarszczone buldożki Quote
Draczyn Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Najmłodsze 3 tygodniowe dzieci Tobiaszka Króla Arlekinahttp://krolarlekin.w.interia.pl/PieskiMIOTE.jpg Quote
Hebulka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Draczyn napisał(a):Najmłodsze 3 tygodniowe dzieci Tobiaszka Króla Arlekinahttp://krolarlekin.w.interia.pl/PieskiMIOTE.jpg Draczyn,chyba nie ta fotka :) Quote
Draczyn Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Najmłodsze 3 tygodniowe dzieci Tobiaszka Króla Arlekinahttp://krolarlekin.w.interia.pl/PieskiMIOTE.jpg Draczyn,chyba nie ta fotka :)Możliwe, ja zawsze coś pokręcę Zaraz Ci prześlę maila od Moniki, bo ja nie umiem ich wstawić, Quote
Hebulka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Myślę,że chodziło Ci o te dwa szkraby :) Quote
Draczyn Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Tam były wczorzjsze zdjęcia z już otwartymi oczkami. Chyba już doszły do Ciebie Quote
Recommended Posts