Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Draczynowi za wklejenie mojej pociechy. To Pyszny Papkin z Nadarzyna! Towarzyszą mu jeszcze w kojcu trzej chłopcy: Piotruś Pan, Picollo Pinocio i Pocket Pikachu. Czasem wydaje mi się, że mam pełen dom szczeniąt a nie jedynie cztery małe buldożki. Pozdrawiam wszystkich buldogomaniaków!

Zapracowana Hodowczyni

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Fajne te chłopaki.Jeszcze tylko Draczyn mamusię wklej :D .
Ty się Misiaczek znasz na fotkach. Zrob zacytuj tam gdzie miała być mamusiaa i powiedz jaki jest błąd, bo nie chce mi się wkleić

Posted

Draczyn, ja weszłam na stronkę hodowli z Nadarzyna i wklejam fotkę Kiki.A Ty u mnie naciśnij cytuj i zobacz co źle robisz,bo nie umię Tobie wytłumaczyć :D .

A swoją drogą Kika jest przepiękna.

Posted

misiaczek napisał(a):
Proszę bardzo...właśnie jeszcze chciałam wkleić tatusia,ale mnie ubiegłaś :D .Też przystojniacha.
Tatuś to jakiś champion utytuowany z duńskiej hodowli i w rodowodzie ma same najlepsze hdowle, to arystokrata psi

Posted

misiaczek napisał(a):
No to się cieszę...ale powiedz Draczyn,czy te wypięte,rozkraczone dupeczki buldozie nie są słodkie? :D
Misiaczek, gwarantuję, że nie ma nic bardziej słodkiego i pieknego, jak maleńkie pomarszczone buldożki