misiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Temat,w którym można porozmawiać o miotach naszych buldożków. Quote
Myszka.xww Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 zapraszam do zapoznania sie z regulainem. Quote
misiaczek Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 O kurcze,przepraszam... :modla: :modla: :modla: ,nie czytałam regulaminu.Sprostowanie:nie wolno zamieszczać na forum takich ofert :niewiem: :niewiem: :nono: :nono: Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):O kurcze,przepraszam... :modla: :modla: :modla: ,nie czytałam regulaminu.Sprostowanie:nie wolno zamieszczać na forum takich ofert :niewiem: :niewiem: :nono: :nono:Spróbój zmienić Misiaczku, bo to ty zakładałaś. Zamiast tego - można napisać szczenięta i będzie ok Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 myslę, że tutaj o urodzonych szczeniętach czy np młodziezy buldożkowej można pisać ale nie mogą to być konkretne oferty kupię sprzedam. Natomiast na pewno nikt się nie obrazi jak w tym temacie, choć zmienionym w tytule hodowcy pochwalą się swoimi miotami buldożków francuskich. Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):myslę, że tutaj o urodzonych szczeniętach czy np młodziezy buldożkowej można pisać ale nie mogą to być konkretne oferty kupię sprzedam. Natomiast na pewno nikt się nie obrazi jak w tym temacie, choć zmienionym w tytule hodowcy pochwalą się swoimi miotami buldożków francuskich.Właśnie to samo sugerowałam, ale nie wiem, jak teraz Misiaczek może to zmienić Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Myslę, że Misiaczek powinna wejśc do tematu który sama zakładała i zmienić jego brzmienie np na szczenięta lub nasze szczenięta albo małe buldożki itd. Nie za bardzo wiem jak technicznie zmienić ten temat ale w razie czego jak przyjdzie ti Carragan to Jej zapytamy, ona wie na pewno ! Quote
anutka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='matrix.....']myslę, że tutaj o urodzonych szczeniętach czy np młodziezy buldożkowej można pisać ale nie mogą to być konkretne oferty kupię sprzedam. Natomiast na pewno nikt się nie obrazi jak w tym temacie, choć zmienionym w tytule hodowcy pochwalą się swoimi miotami buldożków francuskich.Właśnie to samo sugerowałam, ale nie wiem, jak teraz Misiaczek może to zmienić Misiaczek musi po prostu zmienić pierwszy post(Nacisnąć Zmień przy pierwszym poście). Tam będzie miała możliwość wpisania nowego tematu. Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 teraz bardzo dobrze, choć ja napisałbym szczeniaczki :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):Może być?Brawo Misiaczek- dało się Quote
misiaczek Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :D Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :DNo i jest ok Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :D teraz to temat zachęcający żeby zaraz popatrzeć co w sobie kryje ciekawego :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):misiaczek napisał(a):matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :D teraz to temat zachęcający żeby zaraz popatrzeć co w sobie kryje ciekawego :)Prawda, że fajny. Jutro poprosimy Anutkę, aby u preniosła zdjęcia szczeniaaczków, które już mamy Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):misiaczek napisał(a):matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :D teraz to temat zachęcający żeby zaraz popatrzeć co w sobie kryje ciekawego :)Prawda, że fajny. Jutro poprosimy Anutkę, aby u preniosła zdjęcia szczeniaaczków, które już mamy Bardzo dobry pomysł, tutaj zdjęcia maluchów, chociaż w galerii też mogą zostać :) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):misiaczek napisał(a):matrix...zmieniłam na szczeniaczki...wedle życzenia :D teraz to temat zachęcający żeby zaraz popatrzeć co w sobie kryje ciekawego :)Prawda, że fajny. Jutro poprosimy Anutkę, aby u preniosła zdjęcia szczeniaaczków, które już mamy Bardzo dobry pomysł, tutaj zdjęcia maluchów, chociaż w galerii też mogą zostać :)Mogą być chyba i tu i tam Quote
ats Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jesteśmy troche jak pionierzy na dzikim zachodzie - tworzymy nowe wartosci w nowej rzeczywistości - mam na myśli nowe podforum i nowe tematy... "dom" nam sie rozrasta! Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 ats napisał(a):Jesteśmy troche jak pionierzy na dzikim zachodzie - tworzymy nowe wartosci w nowej rzeczywistości - mam na myśli nowe podforum i nowe tematy... "dom" nam sie rozrasta!No i to jest pozytymne. Anutko jak będziesz miała chwilkę czasu, to przerzuć tu szczeniaczki Kręconego Loczka Quote
anutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Włąśnie wróciłąm do domu. Teraz dokończe te skany, umieszcze je na forum i zajmę się szczeniakami Quote
Draczyn Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 anutka napisał(a):Włąśnie wróciłąm do domu. Teraz dokończe te skany, umieszcze je na forum i zajmę się szczeniakamiTo fajnie. Jeśli możesz to zajmij się także dyskusją na forum, o ile taka będzie(bo dziś użo wystaw), bo ja muszę już znikać. Jak zwykle jestem spóżniona Quote
anutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Włąśnie wróciłąm do domu. Teraz dokończe te skany, umieszcze je na forum i zajmę się szczeniakamiTo fajnie. Jeśli możesz to zajmij się także dyskusją na forum, o ile taka będzie(bo dziś użo wystaw), bo ja muszę już znikać. Jak zwykle jestem spóżnionawłaśnie staram się coś pisać na forum, ale jest to trudne bo przez skanowanie tak dużych plików wiesza mi się komputer Quote
ats Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 anutko, Ty jesteś bardzo zajętym człowiekiem czynu;) Quote
anutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A oto szczeniaki z hodowli Kręcony Loczek: [quote name='Minimolos'] Quote
Recommended Posts