Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie napisalam ze juz biegne po poslanko. Na razie Klarze nic nie brakuje i biore sie za wlasne potrzeby. Ubranko mam dla Klary jedno (nie zdarzylo sie porwac wiec nie ma co latac).:roll:

Posted

Moje 'szczeniaczki' ostatnio dostaly sporo zabawek z czego 3/4 juz ostro uszkodzone:) Najbardziej zajmuja je te, do których mozna włozyc kawałki jedzenia, po czym troszkę trzeba się natrudzić zeby to jedzenie wydobyc:) Nie mniej jednak Beza nie odpuszcza dopóki wszystkiego nie wyjje...nawet jesli miało by to sie odbyć kosztem zniszczenia całej zabawki:) Jedynie kuli-smakuli nie pożarły bo nie ma jak:) zabawka o wdzięcznej nazwie 'opiekun szczeniaka' okazala sie byc zabawką na 24h:) Teraz musze kupić 'opiekuna potworka':) A i tak, najfajniejszymi zabawkami są rzeczy uzyteczności codziennej:) Rajstopy, skarpety, dzis rano np mój błyszczyk, buty itd...kochane psiaczki:)

Posted

Joss napisał(a):
Moje 'szczeniaczki' ostatnio dostaly sporo zabawek z czego 3/4 juz ostro uszkodzone:) Najbardziej zajmuja je te, do których mozna włozyc kawałki jedzenia, po czym troszkę trzeba się natrudzić zeby to jedzenie wydobyc:) Nie mniej jednak Beza nie odpuszcza dopóki wszystkiego nie wyjje...nawet jesli miało by to sie odbyć kosztem zniszczenia całej zabawki:) Jedynie kuli-smakuli nie pożarły bo nie ma jak:) zabawka o wdzięcznej nazwie 'opiekun szczeniaka' okazala sie byc zabawką na 24h:) Teraz musze kupić 'opiekuna potworka':) A i tak, najfajniejszymi zabawkami są rzeczy uzyteczności codziennej:) Rajstopy, skarpety, dzis rano np mój błyszczyk, buty itd...kochane psiaczki:)
Fajnie że wpadlaś Joss, dawno Cięnie było. Widzę, że w domu masz calą bandę niszczycieli. Wesoło macie:multi::multi:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']narazie tylko jedna :) bo mam male klopoty z fotkami ale poradze sobie :) aha i 2 sa na Zycie z Safi ;P Niesamowicie słodkie maleństwo, a co to za butla przeogromna????????

Posted

hehe Jupi oranzada :) Safi chyba tez sie chciala napic :) ostatnio nawet wskoczyla na fotel i dobrala sie do soku pomaranczowego chyba sie jej wydaje ze to normalne skoro my tak robimy :):):):)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
hehe Jupi oranzada :) Safi chyba tez sie chciala napic :) ostatnio nawet wskoczyla na fotel i dobrala sie do soku pomaranczowego chyba sie jej wydaje ze to normalne skoro my tak robimy :):):):)
T znaczy, że to mądry i myślący pies. U nas po wypiciu, zdjęciu korkow i etykiet, te butelki służą dla psów do zabawy. Dla nich to najlepsze zabawki. Strasznie lubią się nimi bawić, bo to się turla i halasuje

Posted

[quote name='basiulka22tychy']

Haha!! Wygląja jak mały pijak ;););)

Mój piesu też się bawi butelkami, świetna sprawa :) Zwłaszcza takie duże, po napojach 2-3 litrowych, są większe od Muszkietora i taka frajda, latać z tym po całym domu, obijać się o wszystko i robić niesamowity hałas :) Jakbym była psem, też bym pewnie tak robiła :)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
:) chyba rosnie mi maly alkoholik ;) heheh :) jutro postaram sie wkleis jakies foteczki :)
No to znów będziemy czekać na piękne fotki. Twój chłopak już pewnie Cię nauczyl je wklejać