azzie5 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dzisiaj bylismy na długim spacerze, Złomek jest grzeczny i umie chodzić na smyczy, jestteż tak jak wczesniej pisałam, bardzo bystrym psem i szybko uczy się komend - nadal jest szkolony. Mi pozwala prawie na wszystko, nie ma w sobie agresji, tylko nie może kontaktować się z innymi psami - samcami. Quote
flądra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Zlomeczku kochany, moze dzis znajdziesz domek? Quote
azzie5 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Złomek ma teraz nową koleżankę, która mieszka razem z nim na podwórku w izolatkach. Oba psiaki były dziasiaj na wspólnym pacerze, oba świetnie dogadują się razem. U Złomka był też dzisiaj specjalny pan szkolący psiaki i zabierający na długie spacery, także miał dzisiaj mój piecho rozrywkowy dzień... Szkoda, że pozostałe dni w schronisku są takie smutne... Quote
Irkowa Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 azzie-zrobisz mu jakies nowe zdjecia? Quote
azzie5 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 na teraz mam niestety popsuty aparat.... Quote
azzie5 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Złomek ciągle w schronisku, praktycznie bez lepszych rokowań.... Quote
DogsRuleTheNight Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Złomek wciąż czeka w schronisku na nowego właściciela. Mieszka nadal w izolatce. Na szczęście ma tam koleżankę Sabcię z którą tworzą idealną parę. Sabcia na spacerach pierwsza zwęsza wszystkie podejrzane tropy, Złomek spokojnie podąża za nią, za to jak zacznie biec, sunie jak mały czołg :) W stosunku do ludzi Sabcia jest od początku przylepiasta. Złomek podchodził do mnie z pewną rezerwą, ale radość z jaką ostatnio mnie wita, przynosi jeszcze większą satysfakcję. Te dwa małe skarby wciąż czekają... Złomek Złomek z Sabcią Sabcia z kawałkiem Złomkowego pyska Pozdrawiam Grzesiek Quote
ryu_o Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ej no!! Do góry!! Psiak słodki wiec do góry!! Czas do domku!! Może by ktoś banerek zrobił?? PROSZE!!! :loveu: Quote
AlinaS Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Złomek został zapomniany na okrutnie długie miesiące a przecież on cały czas tkwi w schronisku. Zupełne zero zainteresowania szczególnie u założyciela wątku. A psiak w dalszym ciągu czeka. Zmienił lokum z izolatek na porządny boks OK 3 miesiące temu. Został rozdzielony z sunią ponieważ ją zanadto objadał, a na wątku głucha cisza jakby pies wcale nie istniał a on istnieje, żyje i dalej czeka:placz: Quote
Piromanka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Złomku, nikt do Ciebie nie zagląda? Wszyscy zapomnieli o Tobie.... :-( Quote
BasiaD Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Złomek wracaj Niuniu na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom... Quote
ryu_o Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ej no!! Co to ma być!! Złomek do domu!! Ale to już!! Quote
Recommended Posts