Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj bylismy na długim spacerze, Złomek jest grzeczny i umie chodzić na smyczy, jestteż tak jak wczesniej pisałam, bardzo bystrym psem i szybko uczy się komend - nadal jest szkolony. Mi pozwala prawie na wszystko, nie ma w sobie agresji, tylko nie może kontaktować się z innymi psami - samcami.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Złomek ma teraz nową koleżankę, która mieszka razem z nim na podwórku w izolatkach. Oba psiaki były dziasiaj na wspólnym pacerze, oba świetnie dogadują się razem. U Złomka był też dzisiaj specjalny pan szkolący psiaki i zabierający na długie spacery, także miał dzisiaj mój piecho rozrywkowy dzień... Szkoda, że pozostałe dni w schronisku są takie smutne...

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
Posted

Złomek wciąż czeka w schronisku na nowego właściciela.
Mieszka nadal w izolatce. Na szczęście ma tam koleżankę Sabcię z którą tworzą idealną parę. Sabcia na spacerach pierwsza zwęsza wszystkie podejrzane tropy, Złomek spokojnie podąża za nią, za to jak zacznie biec, sunie jak mały czołg :)
W stosunku do ludzi Sabcia jest od początku przylepiasta. Złomek podchodził do mnie z pewną rezerwą, ale radość z jaką ostatnio mnie wita, przynosi jeszcze większą satysfakcję.
Te dwa małe skarby wciąż czekają...

Złomek

Złomek z Sabcią

Sabcia z kawałkiem Złomkowego pyska

Pozdrawiam
Grzesiek

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 5 months later...
Posted

Złomek został zapomniany na okrutnie długie miesiące a przecież on cały czas tkwi w schronisku. Zupełne zero zainteresowania szczególnie u założyciela wątku. A psiak w dalszym ciągu czeka. Zmienił lokum z izolatek na porządny boks OK 3 miesiące temu. Został rozdzielony z sunią ponieważ ją zanadto objadał, a na wątku głucha cisza jakby pies wcale nie istniał a on istnieje, żyje i dalej czeka:placz:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...