Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puz']Kumpleka znajome tereny i super fotki My jedziemy w poniedziałek do Justyny i Leśnej, jak Ci sie podoba Lesia po diecie????

Mówiąc szczerze to nie do poznania - piękna i wiotka (jak na ogara :wink: )
Psiaki bardzo się polubiły - taka zgrana paka od szaleństw i łobuzowania :P

Posted

:lol: ja tez jej nie poznałam - wiesz my sie widzimy za tydzień w Raciborzu jak mozecie podjechac bedzie super

a co do lesi Justynka mowi ze ona sama zaczeła biegac ta diet abyła jej potrzebna

Guest Kamcia_14
Posted

puk puk mogę na chwilkę :wink:

muszę się pochwalić :oops: właśnie wróciliśmy z wystawy w Rzeszowie

SMUGA zakończyła championat polski zdobywając ostatnie brakujące CWC, dostała Zw. Rasy i Najl. sukę w rasie, no i III miejsce w grupie :o

przywieźliśmy piękne opisy medal i 3 puchary :multi:

Smugowa córcia BRANKA dostała swoje pierwsze CWC

Posted

Psiara :P :P :P !!! super wieści! Bardzo, bardzo serdecznie Ci gratuluję! :buzi: Wielkie, miluchne głaski dla Smugi :D Bardzo się cieszę i proszę o zdjęcia! :klacz:

Guest Kamcia_14
Posted

to jest w oczekiwaniu na ocenę a potem robili inni jak cos przyślą to pokażę :D

Posted

Psiara napisał(a):
puk puk mogę na chwilkę :wink:

muszę się pochwalić :oops: właśnie wróciliśmy z wystawy w Rzeszowie

SMUGA zakończyła championat polski zdobywając ostatnie brakujące CWC, dostała Zw. Rasy i Najl. sukę w rasie, no i III miejsce w grupie :o

przywieźliśmy piękne opisy medal i 3 puchary :multi:

Smugowa córcia BRANKA dostała swoje pierwsze CWC

a dlaczego Psiara pukasz ??/ :lol: w końcu miłe wieści Gratulacje to fajna rzecz puchary podium itd :lol:

Posted

[quote name='bea100']Psiara: wielkie, wielkie GRATULACJE :D Puchary Smugi imponujące 8). Czekam na fotki z ringu ( i podium też) :P

:BIG: GRATULACJE JESZCZE RAZ

Posted

Haniu, ja dzisiaj przelotem, ale nie wytrzymam, żeby nie napisać, nooo :D , po prostu aniołki :angel: i jak pięknie rosną, tak na schwał :D
I każdy jest inny, napisz mi imionami, który dzieciaczek jest który. Czy ten aniołek na pierwszej fotce to sunia?

Posted

Niestety droga Babciu Ogórkowa Racibórz legł w gruzach Boh i Bogdanka w nienajlepszej kondycji. Bogdanka dalej z cieczka a Bohunek mial zaczerwienione oczko :evil: . No coz beda inne wystawy

Posted

Miot "J" Olfactus ciąg dalszy :P ....

Jak pszyszli obce człowieki spaliśmy sobie w najlepsze.....

...oj, coś ładnie zapachniało...

...to nasze pyszniutkie jedzonko....

...czas na zabawę, zjem na deser skarpetę...

...albo nie zagryzę jamniora Mumina...

...niby starszy o dwa miesiące, ale ja jestem groźniejszy...

...potem wycałowano nas, wypieszczochano...

...fajna jesteś, daj buziaka...

...a potem oczka zamknęły się nam same nie wiadomo kiedy...

...i długo jeszcze popiskiwaliśmy i mruczeliśmy przez sen :P

Posted

puz napisał(a):
Niestety droga Babciu Ogórkowa Racibórz legł w gruzach Boh i Bogdanka w nienajlepszej kondycji. Bogdanka dalej z cieczka a Bohunek mial zaczerwienione oczko :evil: . No coz beda inne wystawy

Szkoda, jasne, że będą inne wystawy 8) , cała moc, ale martwię się już o Mł Ch Bogdaneczki :( Trudno, z naturą nie wygrasz :fadein:
Poświato: wspaniałe fotki, wspaniałe szczeniaczki, wogóle super ( ale Twoja ,,malutka" córcia pięknie urosła :D)

Posted

Bea trudno to były przyczyny zdrowotne, nietstey nie mogłam wziąść cieknącej suni i płaczącego psa :cry: Już mamy nowe plany. Bohun jedzie ze mna teraz do Przemyśla, Wrocławia, już zgłaszam mała Sońkę do Rybnika i Zabrza oraz Bohuniastego. Możłiwe ze dla mobilizacji dzieci wystawie w Rybniku i Zabrzu Puzona. Mam duzo jeszcze miejsca na półkach :lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Haniu są cudowne :angel: :angel: :angel: :iloveyou:

Ile trzeba ciężkiej pracy, cierpliwości, żeby odchować takie piękne i duże szczenięta. Wielkie gratulacje i życzenia szczęśliwej przyszłości dla przępięknego miotu "J" Ollfactus
Wróciłam z urlopu, a tu takie cudne niespodziewanki.

Posted

oj tak sabino wiele zmian na naszym forum do tego nowe zycia ida w siwat a tu znowu Szałamaja szuka domu-do tego spojrz i kliknij w moj nowy baner duzo sie zmieniło :x