puz Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :lol: dzis jade do bohunków z kurzymi łapkami Quote
ra-v Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No i jeszcze ja, który rzadko tu pisuje składam milutkie życzenia dla kochanych psiaków ich właścicieli oraz naszej wspaniałej hodowczyni. Dużo serca i miłości pysznej karmy, wielkich kości. Złotych medali na każdych wystawach ogórkowych pomysłów w szalonych zabawach. Spacerów długich w ranki i wieczory niech nie będą smutne nasze anioły :D W każdej chwil zawsze wszędzie niech Wam wszystkim dobrze będzie :new-bday: :BIG: Pozdrawiam. Quote
Hania Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wszystkiego naj, naj, naj od prababci ;-). niestety trochę się spóźniłam - nie miałam kompa :-( Poświata - wielkie dzięki za wklejenie zdjęć moich maluchów :-) Quote
Hania Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A moje maluchy Gawrowe dzisiaj skończyły 5 tygodni. Bastowe w sobote kończą 6. JAGODA: JEMIOŁA: JEŻYNA: Quote
Hania Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Córeczki Basty: IWA: IRGA ( ale to imie moze się zmienić ): Quote
Hania Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Chłopaków wkleję jutro ( czyli dzisiaj ;-) ) wieczorem JAGODA i JEŻYNA: zabawa: chłopaki maja ważniejsze zajęcia niż pozowanie do zdjęć : Quote
Hania Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Inne męskie rozrywki to zjadanie jamników ( chociaż dziewczyny tez potrafią ): Quote
KUMPELka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Haniu - piękne dzieciaczki :angel: Zazdroszczę Ci takiej sfory :great: Ze zdjęć widać, że psiaki są bardzo u Ciebie szczęśliwe i cudownie się rozwijają - GRATULUJĘ TAKIEJ HODOWLI :laola: Quote
mmbbaj Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Haniu, musisz mieć teraz bardzo wesoło z taką gromadką :cunao: , a maluchy są śliczne! Bardzo podobają mi się imiona dziewczynek, a zwłaszcza Jeżyna! :D Quote
anabelka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Cudne maluszki. oczu nie mozna oderwac. I imiona bardzo mi sie podobaja - pasuja do ogarow. Quote
KUMPELka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Haniu - imiona naprawdę bardzo oryginalne i pięknie pasują do ogarków :klacz: Quote
Sabina1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 A Jemioła? Na pewno mówiłabym do niej Jemiołuszko :lol: Irga w tych jasnych okularkach, to istne cudo. Quote
Hania Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 sabina1 napisał(a): Irga w tych jasnych okularkach, to istne cudo. Irga jeżeli nie będzie miała entropii ( tfu, tfu ) to najprawdopodobniej zostaje :-). Tylko myślimy o zmianie imienia :-) Quote
Sabina1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 To chyba będzie niełatwe, bo w spisach roślin jest tylko Irga i Ilex, a Igła Olfactus ? Quote
Hania Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Mie musi być roślina. Ale chcielibyśmy, żeby inie było związane z przyrodą, myślistwem albo muzyką. Quote
Hania Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Mam wreszcie parę fotek Gawry synków: JAŚMIN i JAŹWIEC: JAŚMIN: JAŹWIEC: JANCZAR: Quote
Sabina1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Iglicznia, Igława(areukaria), Ifigenia, Iberia(utwór Debussego), Iskra Quote
KUMPELka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ojoj - podoba mi się Ifigenia - Figa :P Quote
Sabina1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Albo Gienia. Gienia w Taurydzie. I muzycznie i swojsko. :roflt: Quote
KUMPELka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 sabina1 napisał(a):Albo Gienia. Gienia w Taurydzie. I muzycznie i swojsko. :roflt: Dokładnie :lol: - tylko co na to Hania 8) Pewnie Ci się dostanie za te porównania :cunao: (aczkolwiek to przecież dzieło muzyczne :wink: ) Quote
Sabina1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Nie strasz mnie, bo ja zawsze miałam przed Hanią ogromny respekt i teraz będę drżała. Imiona pewnie się Jej całkiem nie podobają, bo milczy. Quote
KUMPELka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 "sabina1" napisał(a): Nie strasz mnie, bo ja zawsze miałam przed Hanią ogromny respekt [quote name='"sabina1"'] to tak jak ja :wink: [quote name='sabina1'] i teraz będę drżała. Imiona pewnie się Jej całkiem nie podobają, bo milczy. :evil_lol: Quote
Hania Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 sabina1 napisał(a):. Imiona pewnie się Jej całkiem nie podobają, bo milczy. Milczę bo pracuję do 21 a w pracy kompa nie mam. Niektóre mi się podobaja, ale czekam na dalsze propozycje :-). A teraz lecę szykowac się na przyjazd Marysi i Uny :-). Quote
Recommended Posts