Żaneta Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 moje psiaki dziś miały trudne zadanie i je wykonały :lol: znalazły rannego(postrzelonego) byka :D tak właściwie to Burzan, ale jestem z nich obu dumna :P tyle tylko że jutro już wyjeżdżam :cry: i będe za nimi tęsknić bardzo bardzo bardzo :cry: no cóż dziś jest mój ostatni dzień na dogomanii :x jeszcze tu zajże :wink: Quote
Żaneta Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 :cry: :cry: :cry: żegnam wszystkich ogórkowych i gończych dogomaniaków, dla wszystkich :Dog_run: od moich ogarków a to ode mnie :drink_2: :hand: czasem do was zajrze Quote
Hania Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Mam nadzieję, ze będziesz zaglądać :-). W końcu muszą tam być jakieś kafejki internetowe. Gratulacje dla Burzana. Quote
Hania Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 puz napisał(a): Babcia Hania sie wzruszyła i w końcu zaglądneła do nas :lol: Kropla słodyczy w paskudnym dniu. Tyle teraz spraw na głowie, ze nie za bardzo mam czas zaglądać. Ale właśnie się okazało, że mój wymarzony 4-dniowy urlop spędzę w domu a nie w Przechlewku to może dokończe różne rzeczy i bedzie lepiej. Haniu zdjęcia Jaźwca sa przepiękne ale duzy juz chłopak on jest wrecz ogromny.Taki mini Tangus Miejmy nadziejęe będzie miał więcej szczęścia w życiu niż jego ojciec. Quote
bea100 Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Hania napisał(a): ...Miejmy nadziejęe będzie miał więcej szczęścia w życiu niż jego ojciec. Qrcze, qrcze, qrcze...Pamiętaj Haniu, że nie ma tego złego...więc głowa do góry 8) 8) 8) Żaneta: Burzan-ZUCH :) Wszystkiego dobrego kochana i zaglądaj choć czasem :smilecol: Quote
bea100 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 No kochani, ja na chwilkę ale posłuchajcie wieści: Wystawa w Rybniku dzisiaj: BOHUN ROTTI Zw Młodzieży oraz Zwycięzca Rasy BOGDANKA ROTTI Zw Młodzieży Wystawa VII Jeienna (Oddz Legionowo)dzisiaj: BŁOGA ROTTI Zw Młodzieży oraz tym akcentem suka przy 3 wystawach w życiu skończyła MŁ Championat Pl Lalalala...Darz Bór kochani...babcie ogórkowe Beata i Hania piją pod złoto :drinking: Quote
Hania Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :BIG: No... Gawęda pierwsza dorosła wystawa i pierwsze CWC :-) Basta - najlepsza suka. No i Tango już u nas. Quote
bea100 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Haniu: :terazpol: lalalala :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Aneek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Wielkie brawa dla psiaków !!! :klacz: Dołączam się do toastów !!! :drinking: A oto zdjęcia z Rybnika: Głaskamy obficie Tanguska i życzymy powodzenia... ! Quote
Hania Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 To trochę mobilizacji i parę fotek z dzisiaj też - w większości robione przez włascicielkę Rożka: Quote
KUMPELka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Hania napisał(a): Piękne ujęcie :iloveyou: - takiej miłości wśród psów w innej rasie nie znajdziecie :P Gratulacje dla wszystkich ogórków po wystawach :klacz: Quote
Sabina1 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 bea100 napisał(a):Lalalala...Darz Bór kochani...babcie ogórkowe Beata i Hania piją pod złoto :drinking: A ja piję pod złoto dziś wieczorem i obiecuję , że solidnie . ogromnie się cieszę, gratuluję, a Jaźwiec jest podobny do mojego dziadka na portrecie :lol: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Wie o tym młody i stary, że nie ma jak OGARY :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
Hania Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 To ja się jeszcze pochwalę Hultajem, który sprawił mi dużo radości bo bardzo podobała mu się wystawa, ładnie biegał i stał :-) Quote
Sabina1 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Hania napisał(a):To ja się jeszcze pochwalę Hultajem, który sprawił mi dużo radości bo bardzo podobała mu się wystawa, ładnie biegał i stał :-) :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: Jeszcze, jeszcze, więcej zdjęć !!!!!! Quote
Hania Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 sabina1 napisał(a): :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: Jeszcze, jeszcze, więcej zdjęć !!!!!! Na życzenie Szanownej Pani ;-) Quote
Hania Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ten Rożek to ma słabość do czekoladowych dziewczyn :-) Quote
bea100 Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Ta wystawa Legionowska to było coś super :D Posłuchajcie: Paweł od Rożka pokazał prawdziwą klasę (chociaż już miał zaklepane Zw Rasy to pozwolił bez problemu jeszcze raz stanać do porównania swojego Rożka i Pogwara/którego właściciele się zakręcili i nie weszli na czas do porównań). Paweł mógł po prostu odejść i nie stanąć ponownie do porównania (wszak jego Rożek wygrał), ale tego nie zrobił. Po prostu klasa sama w sobie :terazpol: :D W powtórzonym porównaniu wygrał Pogwar 8) Ogarowcy pokazali jak nalezy się zachowywać na wystawach a sędziowała Litwinka więc tym bardziej jestem dumna, że należę do TAKIEJ ogarowej rodziny :D Tym bardziej, że sama wystawiałam Beja w azjatach i widziałam co TAM się działo i jaka panowała atmosferka (jak zwykle zresztą :roll: ). W azjatach coś takiego by się NIE zdażyło :-? Quote
puz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Witam wszytskich Haniu Hultaj pięknie sie prezentuje A ja po wystawie w Rybniku. Stawka ogarów bardzo mała. Kumpel nie dojechał z powodu grypy w rodzinie. Była tylko Bogdanka Bohun i Harfa. Ania juz tu zaprezentowała zdjecia. Bardzo Ci dziękuje. Czekam jeszcze na zdjecia z dwoch źródeł... a tu wklejam jeszcze zdjecia od Ani Ring Bohun Bogdanka Stawka o rase Poza ringiem Bogdaneczka Dziekuje Anoi jeszcze raz za zdjęcia. Musze przyznac ze Bohuan ciezko mi sie wystawiało byl roztragniety biegał galopem jak mały konik taki neisforny w ruchu taki dostał opis :cry: .Ponad to gartulacje dla Błogiej ale ja chyba zrobie z Bohunem lepszy rekord MłCHPL w trzy wystawy w trzy tygodnie !!! Quote
mmbbaj Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Witamy się z Wami po powrocie z urlopu!!! :D Wróciliśmy wczoraj, jeszcze nie wpadliśmy w stare trybiki, ale jak zawsze po powrocie strasznie dużo do zrobienia :x Jeszcze nie czytałam wszystkiego, ale widzę, że dużo się działo :D Najważniejsze, wielkie gratulacje dla wszystkich psiaków i ich właścicieli za sukcesy wystawowe! W głowie się kręci! :lol: Wielkie, wielkie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: !!! Serdecznie Wszystkich pozdrawiamy! :hand: Quote
pasz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 bea100 napisał(a):..../którego właściciele się zakręcili i nie weszli na czas do porównań). :-? ... to akurat jest nieprawdą co piszesz bo o porównaniu psów w rasie poprostu zapomnieli i nie zostały wywołane psy do konkurencji NPwR.... Na wystawach na które do tej pory jeździłam było tak że najpierw idą wszystkie psy w poszczególnych rasach potem jest porównanie w psach i zostaje NPwR potem suki tak samo. Na koniec porównanie NPwR i NSwR =ZwR No i oczywiście Zw Mł. a tutaj po psach odrazu wywołano suki choć czekaliśmy przy ringu. Potem po sukach było porównanie suk,wybór NSwR potem pani sędzina wyraźnie powiedziala "młodzież" -wybrano ZwMł i potem do porównania w rasie stanęli :ZwMł oraz NSwR. Nie wyszliśmy z Pogwarem do porównania bo sami między sobą przecież nie będziemy wybierać który pies ma wyjść. :roflt: :roflt: :roflt: I wtedy się zaczęło.... Dla mnie to był kabaret na kółkach- żeby sędzia i to jeszcze zagraniczny był tak niekompetentny i jeszcze szedł w zaparte że on wywoływał...Kogo ja pytam kogo? :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Chcieliśmy pojechać tam rekreacyjnie zobaczyć jak sędzia litewski oceni ogary i zobaczyliśmy. Na szczęscie była to nasza ostatnia wystawa ale zakończona na wesoło :D :D Życzę wszystkim powodzenia na wystawach i obyście spotykali sędziów bardziej kompetentnych. Quote
bea100 Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Puz: Na wczorajszej Jesiennej Błoga miała dwie mocne konkurentki bo szła: Mega z Południowej Kniei (po Śp INT CH Tenorze Hani i Kodzie Kasi Gazdy) oraz Radiola Nadburzańskie Granie ( po INT CH Tango i CH Sówce Goniwiatr) więc tym bardziej zwycięstwo Błogiej nas cieszy :D Bogdanka to taka młodziutka Dunia a Bohun pięknie wyrasta i naprawdę jestem z niego bardzo DUMNA :D Co do MŁ CH...trzymam za słowo :wink: A tak na poważnie, to faktycznie byłby to niezły rekord :D :D :D Pasz: Nie skomentuję sędziowania bo nie mam tego w zwyczaju. A ja Gratuluję Pogwarowi Stary Sad zwycięstwa (to wspaniały ogar a znam go przecież z ringów od młodziaka) i tym bardziej smuci, że wystawiany był (jak piszesz) po raz ostatni (co przeczytałam akurat ze smutkiem :( ) Mmbbaj: WITAM po urlopie (poprosimy o jakieś fotki Bajanka :P ), faktycznie u nas wiele się działo, oj działo :D Szkoda, że Bajanka nie było na pokazie ogarków i na wystawach :cry: Quote
puz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Witam MMbaj czekamy na fotki. Cikekawe co u Bławata :lol: Quote
pasz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 bea100 napisał(a): Pasz: Nie skomentuję sędziowania bo nie mam tego w zwyczaju. A ja Gratuluję Pogwarowi Stary Sad zwycięstwa (to wspaniały ogar a znam go przecież z ringów od młodziaka) i tym bardziej smuci, że wystawiany był (jak piszesz) po raz ostatni (co przeczytałam akurat ze smutkiem :( ) Beatko ja pisałam że Pasz był ostatni raz wystawiany a nie Pogwar. Osobiście rówenież bardzo mnie cieszy że Pogwar wygrał wystawę, bo bardzo jest ładnym i fajnym psem. :) Quote
bea100 Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 pasz napisał(a):...Nie wyszliśmy z Pogwarem do porównania ... Pasz: sorki, ale tak to (jakoś goopio :stupid: ) odczytałam :wink: (inna sprawa, że mam dzisiaj taką galopującą migrenę, że nie widzę na oczyska :( ) Puz: Bławatek (Miroj) jakoś tutaj do nas się nie odzywa (co mnie też martwi :-? ), postaram się dodzwonić do nich wieczorkiem ( o ile dożyję do wieczora :wink: :roll: ) Pasz: czemu, no czemu przestajesz wystawiać Pałasza?!? :cry: Quote
Sabina1 Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 mmbbaj napisał(a):Witamy się z Wami po powrocie z urlopu!!! :D Serdecznie Wszystkich pozdrawiamy! :hand: Mmbbaju, mój kochany! Już się niepokoiłam, że tak długo Cię nie ma. Wtaj ! Quote
Recommended Posts