Beata J. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Pepuś jest na Allegro wystawiany przez Ciocie BeatęJ Dziewczyny, odkąd Sabina02 zadeklarowała się z allegro dla Pepika to ja już swojego nie odnawiałam, bo Sabinka robiła Pepisiowi takie z wyróżnieniem. Teraz nie wiem jak jest. Jeszcze w czerwcu widziałam wpis , że jest. Sabinko, robisz to allegro? Quote
Sabina02 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Beata J. napisał(a):Dziewczyny, odkąd Sabina02 zadeklarowała się z allegro dla Pepika to ja już swojego nie odnawiałam, bo Sabinka robiła Pepisiowi takie z wyróżnieniem. Teraz nie wiem jak jest. Jeszcze w czerwcu widziałam wpis , że jest. Sabinko, robisz to allegro? Robie Allegro caly czas, ale teraz tylko zwykle, bo rzucilam prace...:shake: . Szukam nowej pracy, i jak zaczne zarabiac, to znowu bede robic aukcje z wyroznieniem... Quote
Sabina02 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jestem w szoku ze nie ma zadnego zainteresowania Pepim... :shake: Mam go chyba najdluzej w ogloszeniach z wszystkich psow... Czy ktos moze sprawdzic czy dane kontaktowe w Allegro sa dobre? Az mi sie nie chce wierzyc zeby taki sliczny pies mial takiego pecha... Quote
ewatr Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Sabina02']Jestem w szoku ze nie ma zadnego zainteresowania Pepim... :shake: Mam go chyba najdluzej w ogloszeniach z wszystkich psow... Czy ktos moze sprawdzic czy dane kontaktowe w Allegro sa dobre? Az mi sie nie chce wierzyc zeby taki sliczny pies mial takiego pecha... Dane kontaktowe sa w porzadku ....mozna tylko zmienic na [email protected] bo mam nowa skrzynke ilepiej mi chodzi ;) / ale ta stara tez odbieram / A co do pecha to nie tylko Pepis go ma ......ja tez mam aucje które wystawiam miesiacami i nikt nawet nie zapytał o psa :-( Quote
Sabina02 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='ewatr']Dane kontaktowe sa w porzadku ....mozna tylko zmienic na [email protected] bo mam nowa skrzynke ilepiej mi chodzi ;) / ale ta stara tez odbieram / A co do pecha to nie tylko Pepis go ma ......ja tez mam aucje które wystawiam miesiacami i nikt nawet nie zapytał o psa :-( E-mail zmienilam... Ja dosc musze powiedziec ze mam szczescie (odpukac!) z moimi ogloszeniowcami... Wierzylam ze i Pepikowi sie uda... No nic, szukamy dalej. Allegro bede odnawiac do skutku, inne ogloszenia tez... Quote
Sabina02 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sliczne banerki!!! :loveu: Ewatr, a mozesz zrobic mniejsze? Te mi sie nie zmieszcza...:-( Quote
Cambel&Megi Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Te bannerki to chyba Lupe robiła ;) Jak tylko znajdę trochę czasu, to zrobię taki 100x50 ;) Quote
Sabina02 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Sluchajcie! Jeden Pan z Sosnowca zalicytowal na Pepika w Allegro i napisal do mnie e-mail. Cytuje ten e-mail: "witam proszę podac adres gdzie mogę odebrac pieska Pozdrawiam" Ewatr, przekazalam Ci ten e-mail. Prosze, zajrzyj do skrzynki... Quote
DuDziaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 A czy w aukcji pisalas ze aukja tylko inf. ?? Zapytaj sie go gdziue piesek mialby zamieszkac czy mieli kidys psy itp. i napisz ze to byla aukcja informacyjna i ze najpierw TY musisz wiedziec komu psiaka wydajesz. Quote
Recommended Posts