Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DuDziaczek']A czy w aukcji pisalas ze aukja tylko inf. ??
Zapytaj sie go gdziue piesek mialby zamieszkac czy mieli kidys psy itp. i napisz ze to byla aukcja informacyjna i ze najpierw TY musisz wiedziec komu psiaka wydajesz.

Nie, nie pisalam ze aukcja to tylko info, ale pisalam tak: "Zanim zalicytujesz - zadzwoń lub napisz", ale on najpierw zalicytowal, a potem napisal...

Przekazalam e-maila Ewatr, zeby sie skonaktowala z ta osoba, bo po co mam byc zbednym posrednikiem...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):

Przekazalam e-maila Ewatr, zeby sie skonaktowala z ta osoba, bo po co mam byc zbednym posrednikiem...

Dostałam maila zaraz panu odpisze na skrzynkę :lol:
choc nie ukrywam ,ze napisał dośc lakonicznie :eviltong:

Sabino 02 :loveu: dziękuje bardzo za informacje !

Posted

ewatr napisał(a):
Dostałam maila zaraz panu odpisze na skrzynkę :lol:
choc nie ukrywam ,ze napisał dośc lakonicznie :eviltong:

Sabino 02 :loveu: dziękuje bardzo za informacje !

To prawda, wylewny to on nie byl, ale z drugiej strony w ogloszeniu nie jest napisane ze musi cos o sobie napisac. Mysle ze sam fakt checi jazdy po pieska z Sosnowca do Rzeszowa (a jest napisane w jakim miescie Pepik przebywa) to juz jest plus, a przeciez na miejscu Pan moze o sobie opowiedziec...

PS. Zawsze do uslug, oby tylko sie w koncu udalo...:lol:

Posted

[quote name='Sabina02']I co z Pepikiem?

jest nadal w schronisku .........nikt nie przekazywał mi zadnych wiesci w jego sprawie

Pepulek macha tym swoim biszkoptowym ogonkiem zawzięcie na widok znanego mu człowieka :loveu:

domaga sie zawziecie miziania i chrupka

a jak to nie skutkuje to zawziecie szczeka :eviltong:

Posted

Te 'dredy' wyglądają okropnie... :shake: Chociaż mimo to Pepiczek jest boski :loveu: Żeby jeszcze to ktoś inny niż my to zauważył.. :roll:

Cioteczko, myślę, że moża by go dołączyć, bo ładny jest... :calus: ;)

Posted

Dostalam e-mail od tego Pana, ktory zalicytowal na Pepika na Allegro.

Cytuje:

"WITAM NO NIESTETY JAK BYŁEM W ZCHRONISKU PIESEK NIENADAJE SIE DO ZABRANIA GDYZ PANI POWIEDZIAŁA ZE JEST NIEBEZPIECZNY DLA DZIECI WIEC UWARZAM SPRAWE ZA ZAMKNIETĄ

POZDRAWIAM"

Co Wy na to?

Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam e-mail od tego Pana, ktory zalicytowal na Pepika na Allegro.

Cytuje:

"WITAM NO NIESTETY JAK BYŁEM W ZCHRONISKU PIESEK NIENADAJE SIE DO ZABRANIA GDYZ PANI POWIEDZIAŁA ZE JEST NIEBEZPIECZNY DLA DZIECI WIEC UWARZAM SPRAWE ZA ZAMKNIETĄ

POZDRAWIAM"

Co Wy na to?

Sprawa wraca jak bumerang :-(

Pepe faktycznie moze chapnąc jak sie go podnosi za boki czy ciagnie za dredy i widocznie Pan to odebrał jako niebezpieczenstwo :-( .........

Bardzo trudna jest sprawa z Pepisiem on sie nawet na smyczke nie da zapiąc bez walki :shake: jego anielski wyglad nas myli ..

on przeżył duzo złego i nieraz dzieciece zabawy pełne krzyku czy tarmoszenia mogły by go sprowokowac do ataku .....to są fakty !!!

Sprobuje sie dowiedziec w schronisku kto z nim rozmawiał i jak to wygladalo ...dlaczego Pan sie zniechęcił po pierwszej rozmowie ?

To trudna adopcja bo to Pepik wyznacza granice kontaktu z włascicielem
ale liczę na to ,że kiedyś sie Pepulkowi uda znalezc dom taki dom dla niego :p

Posted

może trzeba dopisać w ogłoszeniach, że szukamy dla Pepe nowych odpowiedzialnych, kochających opiekunów, którzy nie zrażą się tym, ze Pepe jest nieufny wobec osób, których nie zna (przecież spędził w schronisku już 4 lata :(), którzy cierpliwie poczekają aż sam pozwoli się wytarmosić, których nie przerazi jego opór przy zakładaniu obroży

i że muszą to być prawdziwi miłośnicy psów, którzy zrozumieją jak wiele przezył i że musi upłynąć trochę czasu zanim znowu zaufa ludziom

a pracownikom nie ma co się dziwić, może dzieci były małe i dlatego odradzono adopcję :(

• 2 weeks later...
Posted

Dostalam e-mail w sprawie Pepika.

Cytuje:

"Witam
Wczoraj wysłałam email w sprawie ewentualnej adopcji Pepe, na adres podany poniżej aukcji, ale niestety nie dostałam odpowiedzi :( czy aukcja jest juz może nieaktualna i piesek znalazł juz domek?
Pozdrawiam
Magda z Zabrza"

Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam e-mail w sprawie Pepika.

Cytuje:

"Witam
Wczoraj wysłałam email w sprawie ewentualnej adopcji Pepe, na adres podany poniżej aukcji, ale niestety nie dostałam odpowiedzi :( czy aukcja jest juz może nieaktualna i piesek znalazł juz domek?
Pozdrawiam
Magda z Zabrza"

Odpisałam i koresponduje juz z Pania z Zabrza :lol:

/ a swoja droga to Pani mogła by sie wykazac odrobina cierpliwosci i dac komuś chociaż wyjsc z pracy i zagladnać na pocztę mailową ;)/