Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatr'] a swoja droga to Pani mogła by sie wykazac odrobina cierpliwosci i dac komuś chociaż wyjsc z pracy i zagladnać na pocztę mailową ;)/

Moze to dobry znak... Widac ze jej zalezy...:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matinestka']Pepiczku maszerujemy do góry :) taki słodziak z charakterkiem z Ciebie:)

:bluepaw:

jak zwykle cudny
ja myślę, że jednak trzeba poprosić w tytule o dom tymczasowy dla Pepe

Posted

Pepis został pozbawiony swoich sławnych dredów :evil_lol: no musiało przy tej pracy uczesniczyc dwie osoby ale udało sie i Pepis wyglada swietnie i zrobiło sie go jakby mniej ;)

Jak sie da to postaramy sie o nowe zdjecia a nowym image Pepulka :lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Pepis został pozbawiony swoich sławnych dredów :evil_lol: no musiało przy tej pracy uczesniczyc dwie osoby ale udało sie i Pepis wyglada swietnie i zrobiło sie go jakby mniej ;)

Jak sie da to postaramy sie o nowe zdjecia a nowym image Pepulka :lol:

Uhhhh łysy Pepis :eviltong::eviltong: To trzeba zobaczyc :diabloti:

Posted

Dziewczyny - to podbijanie Pepika na dogo nie przynosi zadnych rezultatow... To bez sensu. Proponuje zrobic zmasowana akcje rozwieszania ogloszen o Pepe na roznych portalach. Co Wy na to>?

Posted

eduso napisał(a):
Dziewczyny - to podbijanie Pepika na dogo nie przynosi zadnych rezultatow... To bez sensu. Proponuje zrobic zmasowana akcje rozwieszania ogloszen o Pepe na roznych portalach. Co Wy na to>?

Ja mam zrobione ogloszenia Pepika w 10 portalach (linki sa umieszczone gdzies na watku), ktore caly czas pilnuje, ale zapraszam do wystawiania go jeszcze w innych portalach...:lol:

Posted

[quote name='Sabina02']Oto dobre linki ogloszen, ktore ja zrobilam: :lol:

Allegro
Alegratka
Animalia
4lapy
E-oferty
BonoPolska
KupiePsa
KupSprzedaj
CentrumOfert
Ogloszenia.24Polska

PS. Ogloszenia na "Adopcje.org" nie moge juz odnowic, bo mi zalokowali dostep, gdyz nie mialam bezposredniego kontaktu z psiakami, ktore oglaszalam...

Sabino02 dziekuje w imieniu Pepika :loveu:

a z adopcjami org to tez miałam takie przepychanki ciagle mi sciagali psy i nawet musiałam cały elaborat napisać skad wiem i o Rzeszowskich i o Mieleckich rózne rzeczy ......troche im odpisałam co o tym mysle i dali mi spokój ale juz z innych schronów to sie czepiaja i to nie przejdzie :shake:

Posted

ewatr napisał(a):
Sabino02 dziekuje w imieniu Pepika :loveu:

a z adopcjami org to tez miałam takie przepychanki ciagle mi sciagali psy i nawet musiałam cały elaborat napisać skad wiem i o Rzeszowskich i o Mieleckich rózne rzeczy ......troche im odpisałam co o tym mysle i dali mi spokój ale juz z innych schronów to sie czepiaja i to nie przejdzie :shake:

Dzieki Bogu to nie jedyny portal... :cool3: