Sabina02 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='ewatr'] a swoja droga to Pani mogła by sie wykazac odrobina cierpliwosci i dac komuś chociaż wyjsc z pracy i zagladnać na pocztę mailową ;)/ Moze to dobry znak... Widac ze jej zalezy...:lol: Quote
matinestka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pepiczku maszerujemy do góry :) taki słodziak z charakterkiem z Ciebie:) :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://img516.imageshack.us/img516/3372/pepezw7.jpg Nikt nie chce takiego Przystojniaka? :loveu: :shake: Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pepiś, aż dziw że Ty jeszcze w schronie... Quote
mulinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='matinestka']Pepiczku maszerujemy do góry :) taki słodziak z charakterkiem z Ciebie:) :bluepaw: jak zwykle cudny ja myślę, że jednak trzeba poprosić w tytule o dom tymczasowy dla Pepe Quote
ewatr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pepis został pozbawiony swoich sławnych dredów :evil_lol: no musiało przy tej pracy uczesniczyc dwie osoby ale udało sie i Pepis wyglada swietnie i zrobiło sie go jakby mniej ;) Jak sie da to postaramy sie o nowe zdjecia a nowym image Pepulka :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ewatr napisał(a):Pepis został pozbawiony swoich sławnych dredów :evil_lol: no musiało przy tej pracy uczesniczyc dwie osoby ale udało sie i Pepis wyglada swietnie i zrobiło sie go jakby mniej ;) Jak sie da to postaramy sie o nowe zdjecia a nowym image Pepulka :lol: Uhhhh łysy Pepis :eviltong::eviltong: To trzeba zobaczyc :diabloti: Quote
ewatr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cambel napisał(a):Uhhhh łysy Pepis :eviltong::eviltong: To trzeba zobaczyc :diabloti: łysy nie :shake: tylko bez dredzików ;) Quote
Becia66 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja wygrzebałam zdjęcia Pepe jeszcze z lata... Quote
Paulina_mickey Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Pepe w góre kochaniutki:loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Uhhh Pepik bez dredów cudowny :loveu: Ale w sobotę szalał na wybiegu :lol: Quote
eduso Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dziewczyny - to podbijanie Pepika na dogo nie przynosi zadnych rezultatow... To bez sensu. Proponuje zrobic zmasowana akcje rozwieszania ogloszen o Pepe na roznych portalach. Co Wy na to>? Quote
Sabina02 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 eduso napisał(a):Dziewczyny - to podbijanie Pepika na dogo nie przynosi zadnych rezultatow... To bez sensu. Proponuje zrobic zmasowana akcje rozwieszania ogloszen o Pepe na roznych portalach. Co Wy na to>? Ja mam zrobione ogloszenia Pepika w 10 portalach (linki sa umieszczone gdzies na watku), ktore caly czas pilnuje, ale zapraszam do wystawiania go jeszcze w innych portalach...:lol: Quote
ewatr Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Sabina02']Ja mam zrobione ogloszenia Pepika w 10 portalach (linki sa umieszczone gdzies na watku), ktore caly czas pilnuje, ale zapraszam do wystawiania go jeszcze w innych portalach...:lol: Cioteczko znalazłam na watku takie portale tylko część mi sie nie otwiera :hmmmm: ogłabys sprawdzic :lol: to jest z postu 580 Alegratka Adopcje.org Animalia 4lapy.pl E-oferty.com.pl BonoPolska Quote
Sabina02 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Oto dobre linki ogloszen, ktore ja zrobilam: :lol: Allegro Alegratka Animalia 4lapy E-oferty BonoPolska KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Ogloszenia.24Polska PS. Ogloszenia na "Adopcje.org" nie moge juz odnowic, bo mi zalokowali dostep, gdyz nie mialam bezposredniego kontaktu z psiakami, ktore oglaszalam... Quote
ewatr Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Sabina02']Oto dobre linki ogloszen, ktore ja zrobilam: :lol: Allegro Alegratka Animalia 4lapy E-oferty BonoPolska KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Ogloszenia.24Polska PS. Ogloszenia na "Adopcje.org" nie moge juz odnowic, bo mi zalokowali dostep, gdyz nie mialam bezposredniego kontaktu z psiakami, ktore oglaszalam... Sabino02 dziekuje w imieniu Pepika :loveu: a z adopcjami org to tez miałam takie przepychanki ciagle mi sciagali psy i nawet musiałam cały elaborat napisać skad wiem i o Rzeszowskich i o Mieleckich rózne rzeczy ......troche im odpisałam co o tym mysle i dali mi spokój ale juz z innych schronów to sie czepiaja i to nie przejdzie :shake: Quote
Sabina02 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ewatr napisał(a):Sabino02 dziekuje w imieniu Pepika :loveu: a z adopcjami org to tez miałam takie przepychanki ciagle mi sciagali psy i nawet musiałam cały elaborat napisać skad wiem i o Rzeszowskich i o Mieleckich rózne rzeczy ......troche im odpisałam co o tym mysle i dali mi spokój ale juz z innych schronów to sie czepiaja i to nie przejdzie :shake: Dzieki Bogu to nie jedyny portal... :cool3: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a to nowe zdjecia Pepika zrobione przez Iwonke moze by dodac do aukcji ? Quote
Recommended Posts