ewatr Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sabina02 napisał(a):Pepik ma tej chwili juz 3 obserwatorow na Allegro. Ciagle mu odnawiam to Allegro i Pepik ciagle ma sporo obserwatorow. Niestety, nic z tego nie wychodzi. Tego psiaka oglaszam najdluzej. Nie sadzicie ze to jest troche podejrzane? Sama nie wiem co powiedziec :shake: bo ja mam to samo z Mary Jane ...........oglaszam , ogladalnosc duza , obserwuja ale jak przychodzi co do czego to inny pies sie podoba :-( Quote
Iskierka95 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Piękny jesteś Pepisiu, to może jeszcze potrwać, ale napewno znajdziesz kogoś, kogo zauroczysz tymi pięknymi ślipkami :) W rzeszowskim schronisku od jakiegoś czasu przepełnienie, ale oczywiście ludzie wolą brać rodowodowe szczeniaki za kilka tysięcy, niż pięknego dojrzałego psa za grosze. Ludzie! Ze szczeniakiem jest 2x więcej pracy! Dla kogoś, kto pracuje, lepiej nadaje się dorosły pies, który nie siusia co 15 minut i nie wymiotuje na kanapę... Wiem, bo sama mam szczeniaka. Miałam wziąść psa ze schroniska, ale usłyszałam o mordzie szczeniąt: 10 było w miocie, 4 przeżyły, reszta zabita...:( Wzięłam szczenie bo wciąż było w strefie zagrożenia...:( Ależ się rozpisałam troszkę nie na temat no ale cóż ja na to poradze że jestem gadatliwa:p Quote
mulinka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 uroczy, już miziasty Pepe prosi po raz setny o dom... Quote
matinestka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Pepiczi na pierwszą!!!!!! :( :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pepiczku, lecimy na pierwsza strone, ile jeszcze Ty zim masz spędzić w tymschronisku, tka być nie może!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dziwne, kudłaczki tak szybko domki znajdują a Pepe ciągle sam...:shake: Quote
mulinka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jesteśmy na 102-giej stronie, może można by założyć Pepisiowi nowy wątek z podaniem na początku linku do tego wątku może w święta ktoś go zauważy Quote
ewatr Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Monotype Corsiva]Wigilijny Wieczór, opłatek na stole, Zapach potraw wśród płonących świec, Betlejemska gwiazda mruganiem wesołym Niesie ziemi swą niebiańską pieśń. Bóg Miłością dusze rozświetla I opłatek błogosławi biały, Wlewa pokój w nasze smutne serca Narodzony dzisiaj Jezus mały. Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, Każdy dom i każdego z nas, Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta Niosą wszystkim betlejemski blask...[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva]Pepe życzy wszystkim dobrych i spokojnych swiat '[/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][/FONT] http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/5.htm razem z Kundelkowymi psiakami na choince :lol: Quote
Becia66 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kolejne Święta Pepiczek spędził w schronie....:-( Quote
Recommended Posts